פורסם 2008 ביוני 717 שנים הצוואר שלי כתם אחד ענק. ואני די אמור לבא אליה וההורים שלה שם, והם לא הכי מאשרים... נווו לא משנה.פתרונות מהר. לא איפור.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים איפור הכי טוב, אבל אם אתה לא רוצה.אולי צעיף ותגיד שכואב לך הגרון או משהו כזה, אבל אתה תמות מחום...
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אין כל כך פתרונות.רק להסתיר (מייקאפ\ביגוד).אולי חולצת פולו תעזור?בנוגע להורים- שילכו לעזאזל. מה איכפת לך?מה היקי ישנה כבר בכלל?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים חולצה מכופתרת תעשה את העבודה וככה גם תיראה לא רע ליד ההורים. אלהים איזה הורים.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים קרח קרח לא עוזר בנוגע להורים- שילכו לעזאזל. מה איכפת לך? מה היקי ישנה כבר בכלל? תלוי בת כמה חברה שלו ...
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אל תעשה כלום, זה יעבור לבד....... אחרי גיל 14...XDXDאיך להעלים?אם זה בצוואר פשוט תבוא עם חולצה שתכסה את זה...משו עם צווארון אבל שלא תראה בן 40....
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אם זה בצוואר זה לא בצוואר זה בין הגבות ... חח איפה עוד זה יכול להיות ובאמת שאני עדיין לא מבין למה עושים את זה ..
פורסם 2008 ביוני 717 שנים יש מדריך מעולה איך להעלים היקיhttp://www.videojug.com/film/how-to-get-rid-of-a-hickeyבהצלחה
פורסם 2008 ביוני 717 שנים חעח תגיד שנתפס לך השואב אבק על הצוואר...הזכרת לי את הסצנה בפרידיי 2 עם השואב אבק והג'וינט.תראה מדקה 4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.