עבור לתוכן

טושיבה U405 - בעיית התחממות?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי לא מזמן מחשב נייד טושיבה Satellite U405, מחשב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, אבל..

אני מרגיש שהוא מתחמם די בצורה ניכרת, ואני לא בטוח אם זה בגבול החום הסביר או מעבר לזה.

האיזור שהכי מתחמם הוא איזור הטאצ'-פאד. הדפנות החיצוניות של המחשב לא מרגישות חם, אלא רק חלקו הפנימי.

זה קורה גם כשהוא לא תחת עבודה מואמצת, ובמיוחד כשאני פותח אותו לאחר שהוא עובד כשהמכסה מקופל ומחובר למסך ולמקלדת ועכבר חיצוניים.

כמובן שאני לא מניח אותו על דבר רך/דבר אחר שחוסם לו את פתחי האוורור.

ניסיתי לבדוק את הטמפ' עם SpeedFan, ולטענתה ליבות המעבד מגיעות לטמפ' של 50-70 בשימוש רגיל (התוכנה מראה סימן של להבה ליד המספר, מה שדי מדאיג אותי), ההארד דיסק - 47 מעלות ו-"Temp 1" - "רק" 38 מעלות.

זה כשהמחשב מקופל, אבל מבחינת התוכנה ההפרש בטמפ' די זניח בכל מקרה.

אז מה אתם אומרים? עד כמה יש סיבה לדאגה?

מפרט המחשב נמצא פה אם זה מעניין-

http://explore.toshiba.com/laptops/satellite/U400/U405-S2830

[attachment deleted by admin]

פורסם

עפ"י הסקירה הזו - http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4372&review=Toshiba+Satellite+Pro+U400%2DS1001X+%2D+Core+2+Duo+T8100+2%2E1+GHz+%2D+13%2E3

מדובר על חמימות יתר בטאצ'פד ובתחתית הנייד(די נפוץ בניידים)אבל לא משהו שאמור למנוע מלעבוד על המחשב.

מבחינת טמפ',תבדוק בעוד תוכנה נוספת כמו אברסט\CORETEMP - סה"כ 50-60 מע' בליבות המעבד במצב סטנדרטי של עבודה נורמלית על המחשב ללא הפעלת משחקים\יישומים כבדים אמור להיות בסדר,במאמץ כבד הליבות יכולות לעלות לכיוון ה70 מע'.שאר הטמפ' בסדר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, גם אני עשיתי חיפוש בגוגל לפני שהחלטתי לכתוב פה, והגעתי לסקירה הזאת, אני לא יודע מה הטמפ' של הטאצ'פאד אצלי, אבל זה נראה לי כמו יותר מ-43 מעלות (=109 פרנהייט בסקירה).

בכל מקרה, הרגעת אותי, למרות שאני עדיין חושב שהוא מתחמם קצת יותר מדי..

הסיבה שכל הקטע הזה קצת מדאיג אותי, היא שלא קניתי אותו בארץ, ואני לא חושב שבמקרה ותהיה בעיה, תהיה לי אחריות כאן. יש לכם מושג בקשר לאחריות של טושיבה? מי הנציגה בארץ ומה המדיניות בקשר לאחריות מחו"ל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים