עבור לתוכן

שווה לפתוח היום חנות מחשבים+אתר?

Featured Replies

פורסם

?????

פורסם

לא.

לך תתכנת במקום...

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב ככה אחי?

פורסם

כי יש מלא חנויות בארץ, רובן לא טובות, אנשים לא ילכו לחנות חדשה או שהם יקנו במקום שהם מקירים או שהם יקנו במקום שימליצו עליו. בנוסף מדובר בעסק יקר ולא משתלם.

פורסם
  • מחבר

אני הנדסאי אלקטרוניקה(אני משתחרר עוד שבועיים)

עדיף לעבוד בזה?

פורסם

שמע, המורה שלי בבצפר לטכנולוגיה אמר לי פעם- "היום בכל המקומות לא עובדים יותר לבד".

הכוונה שהיום זה לא ריווחי ולא משתלם לעבוד לבד ובצורה שעובדים עם פרטנר אחד ומעלה אתה תקבל יותר תוצאה(ראה ערך- גוגל).

בנוגע להקמת חנות מחשבים, אם יש לך ידע בתחום, אתה מבין, מכיר ת'תחום, יש לך עם מי להקים ת'עסק (ראה חלק א') יש לך הסמכות וכסף להשקיע עכשיו כדי להחזיר אותו יותר מאוחר ואתה מעוניין להעסיק עובדים ולהתחיל לחפש מקום בו לתקוע את החנות שלך שיהיה פומבי+ אתר אטרקטיבי ושהכל יהיה במחיר ממוצע ואחריות ויהיה שירות טוב אז לך על זה!

לכולנו יש חלומות, אם זה בגדר של פתאום צץ לך לראש ואז אתה עוזב את זה יום למחרת לא נראה לי שמומלץ להקים חנות, תחשוב על זה טוב! כי אתה לא יכול פתאום לומר- טוב, אני פושט רגל! מה יקרה עם כל הלקוחות שלך? הרי הבטחת להם אחריות והכל על המחשב, צריך לקיים. אתה לא תרצה תביעות!

בכל מיקרה, תחשוב על הנושא ועל זה שכמו שאמרתי לפני זה, זה עסק שדורש השקעה גדולה בהתחלה ואז אחרי תקופה מסוימת תחזיר ת'כסף..

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

אני הנדסאי אלקטרוניקה(אני משתחרר עוד שבועיים)

עדיף לעבוד בזה?

לאט לאט , לפי דעתי קודם תעבוד במקצוע שלך ותצבור קצת ניסיון .

פורסם

איזה יתרון יש לך בפתיחת חנות מחשבים? ידע זה לא לא כל כך חשוב, כי סביר להניח שרוב הלקוחות הם לקוחות פשוטים ולא מתוכמים שרוצים מחשב בסיסי. אתה צריך הון עצמי ראשוני גדול (כי לא תקבל אשראי גדול מהבנק), אתה צריך לדעת לבנות תוכניות כלכליות, לעשות ניתוח שוק - לראות איפה כדאי לפתוח חנות. אם אתה פותח אתר אינטרנט אתה צריך לדעת איך לשווק את האתר וכמה זה עולה, אתה צריך להתעסק עם סיטונאים, אולי להחזיק מלאי שיעלה לך הרבה כסף.. זה שהתחום מעניין אותך זה לא מספיק. אתה יכול לפתוח חנות מחשבים, אבל תדע שהסיכון גדול ואתה צריך לעשות שיעורי בית רציניים בכל התחומים האפשרים במשך כמה חודשיים ורק אז להחליט אם זה משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים