פורסם 2008 ביוני 617 שנים היי כולם,בחיפושי ברשת למצוא איך אני יכול לפצות על המרחק שלי בין המחשב לאקס בוקס מצאתי שיש המצאה חדשה שלא דורשת אלחוטיות... קוראים לה homeplugs...זה בעצם מתאם שמכניסים לשקעי החשמל ויש להם מהצד השני כניסה לכאבל רשת ואז ככה אם מחברים שניים אפשר לקבל רשת ביתית חוטית (שבשביל האקס בוקס זה יותר טוב בשבילי...)רציתי לדעת אם אתם יודעים על חנות בארץ שמוכרת אותם או אם מישהו מכם התנסה בהם...
פורסם 2008 ביוני 617 שנים בעיקרון זה מתבסס על העיקרון שאין לך צורך להוסיף תשתית=התשתית החוטית כבר קיימת.נראה לי שב -KSP או אייבורי(תבדוק באתרים שלהם)-יש את המוצר הזהאני חושב שזה פתרון גאוני למי שלא יכול להתבסס על רשת אל חוטית-אבל קראתי איפשהו שזה יותר איטי....אז לדעתי אם אין לך אפשרות לאלחוטית-אז סבבה,אבל אם יש לך -עדיף אלחוטית.מלבד זה-זה מאוד יקר-איזה 200 למתאם,וצריך לפחות שניים
פורסם 2008 ביוני 617 שנים הטכנולוגיה עצמה לא חדשה וקיימת בוריאציות של תשתית טלפוניה וחשמל.מדובר בציוד יקר מאוד בהשוואה לציוד רשת "רגיל".לגבי קניה: יש לך את זה כבר היום ברוב חנויות המחשבים הגדולות.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר אתה יודע אם יש איזשהן בעיות עם זה... כמו מישהו שאמר שזה מאט את האינטרנט...
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אני מניח שזה מאוד תלוי במצב רשת החשמל שלך.בכל מקרה זה נותן אותו רוחב פס כמו חיבור אלחוטי בכללי.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר מזתומרת מצב רשת החשמל??יעני ישנה או חדשה... שחוקה או לא וכד'?ואם אתה יכול להביא לי לינקים לאתרים שיש בהם מכירה של זה יהיה מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.