עבור לתוכן

בעייה באינטרנט-הוט

Featured Replies

פורסם

שלום,

בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים.

בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300.

דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה.

אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש?

ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית בבויידם, שום דבר לא עזר.

האם גם אתם נתקלים בערך בחודש האחרון בבעיות איטיות כאלה?? זה פשוט בלתי נסבל...

פורסם

אני בעל הוט-בב"ל,ללא חייגן,וגם אני נתקל במהירות הורדה איטיות בטירוף במיוחד בMIRC.זה לא משהו רגיל שהיה תמיד אלא רק לאחרונה.ד"א באימיול ברגע שהוא עובד קצת זמן אז הוא מוריד פחות או יותר בסדר.

פורסם

למה פתחת עוד ת'רד אם יש כבר אחד ב"רשתות ואינטרנט"?

פורסם

כי הוא נעול... הסיבה היא שהוא לא רוצה עזרה, אלא להתלונן על השירות שהוא מקבל מהוט. ::)

פורסם
  • מחבר

העזרה היחידה שאני יכול לקבל פה זה אם באמת יש אנשים שנתקלים באותה הבעייה כמוני, ויגידו לי שבאמת זה בעייה בהוט ולא כמו שהם אמרו עומס דווקא באיזור שלי.

כי יכול להיות שהם משנים כל פעם את הניתוב או שיש איזושהי בעייה שהם לא מתגברים עליה, או שלא רוצים להתגבר עליה, או שתיקונה יקר מידי.

הרי אנחנו בישראל, לא חסרים גופים שדוגלים בשיטת הכסת"ח.

פורסם

אני כבר 4 שנים לקוח של הוט, וכבר 4 שנים אני סובל.

אין מה לעשות.

פורסם

אני אצל הוט ואיתם אף פעם לא היו לי בעיות (מה שאני לא יכול להגיד על בזק בין לאומי, מאז שהם פתחו את חבילת הגימר האינטרנט שלי לא עובד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים