פורסם 2008 ביוני 617 שנים שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל מכאן : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19w2mssite ורציתי לשאול אם הוא שווה קנייה? איך החברה בשוק,אמינה/לא אמינה ? תודה לעזורים מראש
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר אין כזה יצרן. מדובר במדבקה ישראלית.אז הקנייה פה מומלצת כאילו אני יכול לקנות מוצר טוב ולהיות בראש שקט או שעדיף לא להתעסק?
פורסם 2008 ביוני 717 שנים מחבר מה אתה חושב, שתקבל פה המלצות חמות על יצרן שלא קיים בכלל?רק שאלתי שאלה , אני לא מכיר את החברה הזאת וחשבתי שמישהו פה יכול לתת לי עליה קצת אינפורמציה.אתה לא צריך לדבר אליי בציניות כזאת.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים כן, אבל המסך תומך ויסטה...מה הדבר הבא?, שולחנות מחשב תומכים ויסטה?דירה 2 חדרים במחיר מופקע.קונה: הסביבה לא משהו, למה המחיר הגבוה?מוכר: על מה אתה מדבר, הדירה הזאת תומכת ויסטה.
פורסם 2008 ביוני 717 שנים אפילו ה << הסמיילי הזה תומך ויסטה טוב די חרגנו מהנושא והבנו שלא כל דבר שאומרים תומך ויסטה זה בשמיים אפילו אם זה מקרר תומך ויסטה
פורסם 2008 ביוני 917 שנים מחבר חחח זה לא בדיוק עניין אותי שזה תומך ויסטה ראיתי שיש ניגודיות 1:3000 ו2MS אז רציתי לשאול עם יש עליו המלצה כל שהיא או משהו או מישהו קנה ומרוצה ,אבל קיבלתי את תשובתי תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.