עבור לתוכן

מחשב למשחקים בסיסיים עד 2K ללא ציוד הקפי וללא OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך החנות מבחינת שירות ואחריות ? היא נחשבת לחנות טובה ?

ועוד שאלה מה ההבדל מBOX ל OEM ?

פורסם

לי היו רק חוויות טובות עם סקאי פי סי

BOX זאת אומרת אריזה מקורית של היצרן (זאת אומרת מוצר מקורי)

OEM זאת אומרת שאתה תקבל את המוצר באריזה לא מקורית למשל תקנה מעבד OEM לא תקבל אותו בקופסא המקורית אלא בחתיכת פלסטיק קטנה

(וגם בלי קירור) שזאת דווקא דרך מעולה לחסוך כסף

פורסם
  • מחבר

לי היו רק חוויות טובות עם סקאי פי סי

BOX זאת אומרת אריזה מקורית של היצרן (זאת אומרת מוצר מקורי)

OEM זאת אומרת שאתה תקבל את המוצר באריזה לא מקורית למשל תקנה מעבד OEM לא תקבל אותו בקופסא המקורית אלא בחתיכת פלסטיק קטנה

(וגם בלי קירור) שזאת דווקא דרך מעולה לחסוך כסף

אבל בכל מקרה אני נותן למעבדה להרכיב ככה שזה לא משנה לי.. ומה אתם אומרים איזה קירור מתאים יותר לE4600 ?

פורסם

הנה מפרט עדיף בהרבה, מעבד טוב יותר, כרטיס מסך טוב יותר אותה כמות זיכרון ומארז וספק פחות טובים אבל מספקים בהחלט!

מעבד:

Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤308

לוח אם:

Gigabyte MA69VM-S2 AM2 GMA69VMS2

כמות: 1 - מחיר: ¤268

מארז:

Foxconn TLA436 Tube FSP350W

כמות: 1 - מחיר: ¤229

זיכרון:

G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBNQ

כמות: 1 - מחיר: ¤259

קשיח למחשב שולחני:

WD 250GB SATA II 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤255

כרטיס מסך:

Palit 9600GSO 384MB DDR3 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤562

כונן אופטי:

LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black

כמות: 1 - מחיר: ¤125

סה"כ: ¤2006

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1966

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/v48ujskw

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני חושש לקנות מערכת מבוססת AMD ומעדיף INTEL האם אתה בטוח שהדול קור של AMD יותר טוב מהקונרו של INTEL והוא שווה קניה?

פורסם

אני אף פעם לא אמרתי שהוא יותר טוב, הוא פשוט עדיף בהסתכלות על מחיר לעומת תמורה.. ואם אתה לא מתכוון לבצע OC מעבד של AMD יהווה כאן בחירה מעולה. המעבד הנ"ל מגיע לביצועים יפים מאוד ולא יגביל אותך כמו שמעבד של אינטל עם כרטיס מסך זול יותר יגבילו.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שהצעת חזק מדי ומיותר בהחלט. גם הקשיח שהוא 250 מיותר עדיף יותר 160.

את המארז והספק אני עדיין מעדיף את ה Compucase HEC 6A19 400TRT White מארז טוב עם זרימת אוויר טובה ושקט וספק מעולה.

ככה שנראה לי עם הקיצוצים אפשר להביא לוח אם איכותי יותר !

מה דעתך תוכל לבנות מפרט שיהיה בנוי לפי הצרכים שלי?

פורסם
  • מחבר

איך המפרט הנל מישהו יכול להגיד לי עם הוא בסדר ?

המפרט :

מעבד:

Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤308

לוח אם:

Gigabyte GA-MA78GM-S2H

כמות: 1 - מחיר: ¤436

מארז:

Compucase HEC 6A19 400TRT Black

כמות: 1 - מחיר: ¤362

קירור למארז:

Arctic Cooling AF12025 120mm

כמות: 1 - מחיר: ¤29

קירור למארז:

Arctic Cooling AF8025 80mm

כמות: 1 - מחיר: ¤21

זיכרון:

Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz

כמות: 1 - מחיר: ¤101

קשיח למחשב שולחני:

WD 160GB SATA II AAJS

כמות: 1 - מחיר: ¤213

כרטיס מסך:

Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤380

כונן אופטי:

LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black

כמות: 1 - מחיר: ¤125

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤45

סה"כ: ¤2020

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1980

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/u8bgtfk9

פורסם

אני באמת לא מבין מה עשית כאן, כל דבר ששמת הוא פשוט פחות טוב ממה שאני שמתי, הכרטיס לא מיותר, המארז של COMUCASE אולי יותר טוב אין ספק אבל בשביל מערכת כזאתי שהולכת לעבוד על סטוק אני לא מאמין שמארז יהווה כאן איזהשהוא גורם מכריע, הFSP350W שמגיע עם המארז ששמתי הוא אחלה ספק ויחזיק את המערכת כמו גדול.

לגבי הלוח, כל עוד אתה לא עושה אוברקלוק זה לא משנה איזה לוח תיקח רק הפיצ'רים משנים לכן הלוח ששמת מיותר, אז אם אפשר לוותר על לוח ומארז(שהם דברים לדעתי הרבה פחות חשובים מכרטיס מסך וזיכרון)

ולשים זיכרון וכרטיס מסך יותר טובים אז למה לא?

המעבד הזה לא מתחמם כלכך לכן הקירור למארז מיותר לחלוטין וגם ה6A19 מגיע עם מאורר 120ממ בודד ככה שאין צורך ב2 מאוררים(במידה ובכלזאת תרצה שלא להקשיב לי)

פורסם
  • מחבר

אחי המארז ששמתי הוא בא עם ספק כוח של HEC ה400TRT ספק מצויין אתה אומר שלא שווה הלוח הזה? אז אני אחליף אותו למה ששמת וישים זיכרון ואולי גם כרטיס יותר חזק .. תגיד מה זה אומר שכתוב RETAIL ליד הכרטיס מסך?

פורסם

RETAIL זה אומר עם קופסא מקורית וכל הרכיבים יענו חדש מהקופסא רשמית. שלא כתוב כלום זה גם RETAIL אבל שכתוב OEM או TRAY זה ללא קופסא רק בא בשקית. לא משנה.

בכל מקרה, תעשה מה שאתה חושב לנכון, אני כבר הבאתי לך מפרט שלדעתי הוא הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב, זה הכל, לא אמרתי שהלוח ששמת לא טוב, אמרתי שאם אתה לא מבצע אוברקלוק לוח יותר חזק ממה ששמתי במפרט שלי פשוט לא נחוץ לך מכיוון שתקבל אותם ביצועים בידיוק אחד לאחד... אבל ההבדלים בין הכרטיסי מסך ובין 1GB זיכרון ל2GB זיכרון הם שמיים וארץ לעומת זאת...

פורסם
  • מחבר

RETAIL זה אומר עם קופסא מקורית וכל הרכיבים יענו חדש מהקופסא רשמית. שלא כתוב כלום זה גם RETAIL אבל שכתוב OEM או TRAY זה ללא קופסא רק בא בשקית. לא משנה.

בכל מקרה, תעשה מה שאתה חושב לנכון, אני כבר הבאתי לך מפרט שלדעתי הוא הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב, זה הכל, לא אמרתי שהלוח ששמת לא טוב, אמרתי שאם אתה לא מבצע אוברקלוק לוח יותר חזק ממה ששמתי במפרט שלי פשוט לא נחוץ לך מכיוון שתקבל אותם ביצועים בידיוק אחד לאחד... אבל ההבדלים בין הכרטיסי מסך ובין 1GB זיכרון ל2GB זיכרון הם שמיים וארץ לעומת זאת...

אוקי קודם כל תודה רבה לך שעזרת לי כל כך ! :yelclap:

דבר שני ראיתי שוב את המפרט שנתת לי בעמוד מאחור והסתכלתי בעיקר על המארז. האם אתה אומר ששווה לי לקנות אותו במקום הHEC ? הוא נחשב מארז שקט? הוא בא גם עם מאווררים או שצריך לקנות בנפרד?

תודה רבה לך :yelclap:

פורסם

הוא בא עם מאורר אחד מאחורה, הוא מארז סטנדרטי לחלוטין אבל מחברה טובה עם ספק איכותי יחסית.

מכיוון שהמערכת הולכת לעבוד במהירות סטוק(מהירות אורגינאלית של המערכת) אין מה לחשוש מחימום ייתר או טמפרטורות גבוהות.

לכן אין גם שום סיבה לקנות מארז יותר איכותי.

מה גם שאתה צריך להבין שמחשב ב2000שקל זה לא מחשב ב3000שקל או ב4000שקל. אי אפשר להכניס הכל.

אז קיבלת מחשב *מאוד* מהיר עם כרטיס מסך מעולה וכמות זיכרון גבוהה, אבל מצד שני אתה מקבל כאן מארז מעט פחות איכותי...(הספק מצויין בשביל המערכת הזו)

לעומת זאת, אם תרצה לשדרג את המארז והספק תצטרך להוריד בכרטיס מסך ובזיכרון שאלו דברים חשובים הרבה יותר ממראה או שקט של מחשב מסויים.

בסופו של דבר ההחלטה היא שלך, אם תרצה מארז טוב יותר או כרטיס מסך וזיכרון טובים יותר, הלוח אם לא משחק תפקיד כאן מכיוון שאתה לא מבצע אוברקלוק וכל לוח נורמאלי יספק לך ביצועים מעולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים