עבור לתוכן

שאלה בקשר למכונת גילוח של פיליפס 8140xl

Featured Replies

פורסם

ביקשתי מדוד שלי שהיה בחו"ל להביא לי מכונת גילוח , והוא הביא לי מכונת גילוח של פיליפס 8140xl smart touch speed xl

היא עלתה לו איזה 120 דולר וננתי לו 400 שקל. עכשיו הבעיה היא שרשום על המכונה noreclo shave במקום פיליפס ממש כמו בתמונה פה

http://www.amazon.com/Philips-Norelco-8140XL-SpeedXL-Shaver/dp/B0009MFUOA

עכשיו ממה שקראתי באיזשהו אתר ישראלי - כתוב שנורקלו זה בעצם מכונות מחודשות \ממוחזרות של פיליפס ? בגלל שבחוף הצפוני של ארה"ב אפשר להחזיר מוצרים ליצרן עד 60 יום , אז יש אנשים שמתגלחים חודשיים ומחזירים את המכונה לבעלים , ומה שהם עושים זה לשטוף את המכונה ולמכור אותה כחדשה בלי להחליף אפילו סכיני גילוח , וזה בעצם המכונות של נורקלו ? מצד שני באתר אחר קראתי שנורקלו זה פשוט חברה בת של פיליפס שמשווקת את המוצרים בארצות הברית ?

עכשיו לא רק זה , המחירים של המכונה הזו 8140 נורקלו ב amazon וגם בחיפוש כללי באינטרנט , אני רואה שהמחירים נעים סביב 60-80 דולר , ז"א שגם שילמתי כמעט כפול על המכונה , וגם יכול להיות שקיבלתי מכונה עם סכיני גילוח משומשים ? למרות שהיא הייתה ארוזה חדשה בקרטון והכל ?

יש למישהו נסיון עם המכונה הזאת ? או עם המכונת הנשטפות של פיליפס ? מותר לשטוף רק את החלק של המגלחים למעלה ? או גם שפותחים עם הכפתור , מותר לשטוף איפה שנכנסות השערות מתחת למכסה ? אני מקווה שלא קיבלתי מכונה גם ארוזה מחדש , וגם בכמעט כפול מחיר ? :nixweiss:

מה שרשום באתר הזה רציני ? http://www.shaver.co.il/infoPages.asp?InfoPageId=7

פורסם

1. רשום שיש מכונות ממחוזרות ולא שכל המכונות ממוחזרות. זה קודם כל.

2. אני יודע שנורקלו זו חברה שייכת לפיליפס או עובדת איתה בשת"פ לגבי המכונות והם עושים אחלה מכונות שבעולם.

המכונה הספציפית שלך גם לא רעה בכלל. למה שילמת עליה כפול ממחירה בחו"ל? אני מניח שתצרך לשאול את דוד שלך..

פורסם
  • מחבר

המחיר שלה בארץ ממה שראיתי ב זאפ הוא 418 שקל , וראיתי שיש מכונות מחודשות גם ב260 שקל , אבל הם כנראה לא משהו

כי רק סט של 3 ראשי גילוח חדשים עולה 275 שקל. לא נראה לי שהדוד שלי עשה עליי עוקץ חח , שלחתי לו יום לפני שהוא חוזר sms שאם הוא יכול שיביא לי מכונת גילוח של פיליפס , והוא נכנס לחנות של מוצרי חשמל של כל פריט ב99 דולר והוא בחר את המכונה הזו . אז על 100 דולר נתתי לו 400 שקל , מה אני אחשב את שער הדולר חח , אבל נראה לי שרימו אותו בחנות הזאת , כי המכונה הזאת עולה בארה"ב 60-70 דולר , ולקחו לו 99. נראה איך אני אתרגל למכונה הזאת בימים הקרובים , אבל יהיה מצחיק אם אני אדפק פעמיים , גם מחיר כפול וגם מגלחים משומשים ? :nixweiss: מצד שני המכונה הייתה באריזה חדשה , ולא היה שום איזשהו ציון על האריזה שהמכונה מתצוגה או נארזה מחדש.

פורסם

א. דוד שלך קנה מכונה במחיר יחסית מופקע. בטח יחסית לארץ.

ב. סיכוי נמוך שהמכונה ממוחזרת / משומשת, לא היו מוכרים אותה במחיר הזה.

ג. נורלקו זה שם, זה לא דגמים ממוחזרים. http://en.wikipedia.org/wiki/Norelco

ד. אתה יכול לשטוף אותה בצורה חופשית - הכל כולל הכל (כל עוד אתה לא מפרק משהו). תסתכל גם בחוברת, יש שם איורים שמסבירים היטב.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א גם לארץ זה גבוה ? למה אפשר למצוא מכונה כזו חדשה בפחות מ400 שקל ?

פורסם

בארץ אפשר להשיג אותה החל מ-415 ש"ח לפי זאפ.

כשאמרתי שהוא קנה במחיר מופקע, הכוונה היא שבחו"ל הוא יכל לקנות את זה בזול יחסית, אך הוא רכש מכונה במחיר השווה למחירה בארץ, בלי אחריות כלל.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ ... תאמרו לי למישהו מכם התגלח עם המכונה הזו ? מהדגם xl 8140 או אפילו 8150 או 9140 אחת המכונות של פיליס מהסדרה הזו ? פשוט נראה לי שאפילו הפיליפס הטרנטנה שהייתה לי פה כבר 4 שנים מגלחת יותר טובה מהמכונה הזו..היא לא מצליחה להוריד בצורה מלאה מהצוואר ואפילו לא מעל השפתיים , תמיד נשארות שערות או שאריות של זיפים. מה זה אומר ? שהדגם של המכונה הזו לא מתאים לי ? או שכנראה שהמגלחים של המכונה כנראה משומשים או משופצים ?

:nixweiss: המכונה הישנה שלי , איזה פיליפס טרנטה שאצלי 4 שנים מצליחה להוריד לי מהצוואר ואת השאריות שהמכונה הזו משאירה , אז השאלה שלי האם המכונה הזו באמת טובה כמו הביקרות עליה ב amazon ? או שכנראה נדפקתי עם מגלחים משומשים ? למרות שאין שום ציון על האריזה שהמכונה נארזה מחדשה , או שופצה , והיא הייתה סגורה ואטומה והכל ?

פורסם

מספיק להיות פרדנואיד.

המכונה שלך חדשה.

אני מתגלח עם איזשהי מכונה ג'נרית לגמרה,

ב-50 שקל.

והיא מגלחת מצויין, חלק כמו תחת של תינוק.

תלמד להתגלח ותחזור אלינו.

פורסם
  • מחבר

אולי יש לך שערות וזיפים כמו של תינוק ..זה שונה מבן אדם לאדם אני מניח , וגם היום התגלחתי אחרי שבוע שלא התגלחתי אז היה לי קצת זקן. אבל באופן כללי המכונה הזו לא מורידה עד הסוף את השערות היא משאירה קצות של שערות מעל השפתיים , ובצוואר קשה לה להוריד , המכונה הישנה שלי עושה את הפינישים יותר טוב. אולי היא באמת חדשה..אבל ככנראה שהדגם הזה לא מתאים לעור פנים שלי או משהו , למרות שבאמזון יש על הדגם הזה מתוך איזה 500 ביקורות ציון של 4 וחצי כוכבים. והייתי מתגלח גם פעם בחודש זקן ענקי עם מכונה מעפנה והיא הייתה מורידה וזו לא , אז בגלל זה לא ברור לי , האם הסכינים של המכונה הזו משומשים , או שהמכונה הזאת לא מתאימה לסוג שער שלי או משהו. בכלל , זה די מעפן לקנות מכונת גילוח , אתה אמור לנסות את המכונה לפני שאתה קונה אותה , היום רוב המכונות נשטפות , אז אולי צריך קודם כל לבדוק מכונות בחנויות חשמל או משהו לנסות אותם לפני שקונים :nixweiss: , אגב מסתבר שדוד שלי קנה לי את המכונה מסניף של bestbuy בניו יורק , ויש איזשהי חוברת קטנה שכתוב עליה limited warranty statement

digitalway, inc mp3 player is provieded 1 year limited warranty against materials defects and bla bla

עכשיו זו לא תעודת אחריות של פיליפס , אני יכול לפנות עם הדבר הזה לסניף של בסט באיי בארץ ולבקש מהם להחליף ?

פורסם

כן,

פשוט הם ישתינו עליך. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אם הם ירקו עליי , אני אשתין עליהם :lol: זה לפחות עובד בצבא , אבל פה אם משתינים עליך אין מה לעשות :nixweiss:

יכול להיות שאני גם סתם פרנואיד , הטענתי את המכונה רק שעה והתחלתי להשתמש בגילוח הראשון , ואז התגלתי רק אחרי שבוע , ורק עכשיו קראתי בהוראות שרצוי להטעין את המכונה למשך 4 שעות , בהטענה ראשונית או אם לא נגעת בה חודש. וגם ראיתי שהם אומרים שלוקח לעור להתרגל למכונה אחרת לפחות שבועיים , וגם יש ספח כזה של נורקלו , שאני יכול לשלוח איתו את המכונה לחברה שלהם תוך 60 יום אם אני לא מרוצה מהמכונה , והם מתחייבים להחזיר כסף ללקוחות לא מרוצים.

פורסם

נורלקו זה המותג של מכונות הגילוח של פיליפס בארה"ב ככה שכנראה זה לא משומש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים