פורסם 2008 ביוני 517 שנים אני לא רוצה לקנות פלאפון ב 1000 שח פלוס.אני לא רוצה גם חשבון אלא סים + טוקמן + מכשיריש לי בערך 600 שח לכל זהאפשר לארגן משהו במחיר הזה?חשוב לי מצלמה טובה + איכות הקלטה טובה.יש המלצות?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים תחפש תהוא שמכיר את ההוא שמכיר תאח של ההוא שיש לו דוד שמכיר אחות של אחת שאבא שלה ביחסים טובים עם הנכבד של חבר של אחד שיש לו איזה פלאפון פצצה שהוא השתמש בו שבועיים והחליט שלא בא לו עליו ומוכן למכור אותו במחיר אפסי כמעט כי הוא גם ככה קימבן אותו במחיר נמוך מהאח של הדוד השני ממקודם
פורסם 2008 ביוני 517 שנים לא יודע איפה אתה גר, אבל אני קניתי אצלם:http://www.tikcom.co.il/(נמצאים ליד קניון חיפה)ואני די מרוצה. (יש להם סקשן של מחודשים עם שנת אחריות מקוצצת )
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר אני מבאר שבע, אין לי כרגע אפשרות להגיע לחיפה.וגם אין לי קשרים עם אנשים שיכולים לסדר לי פלאפון כך שאני צריך לפעול בעצמי.אני אנסה לחפש בזאפ או ביד שנייה יש אולי בכל זאת סניפי מכירה בבאר שבע שאתם מכירים?
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מנסיון בחנויות פרטיות לא תמצא מכשיר נורמלי בפחות מ1000 שקל, החנויות מתווכות בעצם ואתה משלם על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.