עבור לתוכן

שאלה/ האם המחשב LENOVO 3000 N200 TY2B5IV שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

שלום הציעו לי לקנות ב-1500 ש"ח מחשב אמנם היה בשימוש אבל ראיתי אותו הוא ממש כמו חדש...

1- האם זה שווה את ה-1500 שקל?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=591869

2- מה האפשרויות שידרוג שלו?

3- כמה בערך עולה שידרוג למחשב נורמאלי...

אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט.רציתי משחקים אבל הבנתי שיש למחשבים ניידים קצת בעיה עם זה...

תודה ויום טוב :)

פורסם

נראה כמו מחיר אחלה

רק תוודא אם האחריות הורחבה ל3 שנים, ואם הכל במחשב עובד ותקין ואין איזו בעייה במסך - פיקסלים שרופים או איזו תקלה שדורשת תיקון כזה או אחר - אם יש משהו קרדינלי - תרשום פה ואני אוכל להעריך לך מה המשמעות שלו ואם כדאי לך לקחת את המחשב - המחיר כשלעצמו נשמע אחלה.

חשוב שיהיה למחשב 3 שנים אחריות, אם אין - אז תרחיב - זה שווה את הכסף.

תוספות אפשריות לאחר שקנית את המחשב (ווידאת את ה3 שנים אחריות )

דיסק קשיח - SATA - עד נפח של 320גיגה במהירות 5400 , או 160\200 גיגה במהירות 7200

זיכרון - עד 4 גיגה בשתי סטיקים של 2גיגה כל אחד.

מעבד - כל מה שמסדרה T7XXX הולך במחשב הזה - אני אומר כי שדרגתי מעבד ללקוח על הפלטפורמה הנ"ל (ב Thinkpad T61) - זה במידה והמעבד לא מולחם , ואני משער שלא.

דבר אחרון , לגבי משחקים - משחקים לייט בהחלט יעבדו לך , אל תצפה לביצועי על.

טל.

פורסם
  • מחבר

קיימת כזאת חיה מחשב נייד ב-4 שיהיה סבבה למשחקים?

אני ראיתי באיביי טושיבה A200/W00 שיעלה לי בסופו של דבר משהו כמו 4....האם זה שווה בהרבה על הלבונו שהציעו לי ב-1500? שזה יד שניה אין אחריות אבל הכל תקין בו...?

פורסם

שוב פעם !

1500 ללנובו הזה נשמע כמו מציאה . אני מוכר T41 בפלטפורמה ישנה יותר באזור ה2000 ש"ח

ככה שאתה מקבל מחיר שצריך לבדוק טוב טוב למה המחיר הנמוך ! - אולי יש איזה דפקט שאתה לא יודע עליו ...

אל תקנה באי ביי כל דבר שאתה רואה - אולי אין אחריות , יש אחריות ... צריך לבדוק הכל , כל פרט וכל פסיק באוקשין שאתה רואה באי ביי , כי לפעמים אתה יכול לאכול אותה בגלל פסיק קטן שפספסת ... שים לב !

פורסם
  • מחבר

לא אחי שמע לי הכל בסדר אצלו....השאלה אם שווה או לא זה הכל...

ובקשר לאיביי אני בודק הכל אין בעיה חח..אבל מאוד מבלבל מה טוב מה לא טוב אני רואה TOSHIBA DELL HP וכל הדברים האלה עולם דיי מסובך הייתי אומר חח מאיפה לי לדעת מה הכי טוב....?

פורסם

כמו שציינת אין אחריות עליו..כמה זמן יש אותו לאותו אחד שאתה קונה ממנו??

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שאין לו אותו הרבה זמן ;)

פורסם

או קי ... אם אני חושב שזה מה שזה :hat:

אז גם למחשבים האלה יש אחריות לפעמים ... תתפלא :)

אבל במחיר שדורשים ממך זה סבבה לגמרי .. לך תדע עוד אולי יהיה אפשרי להוסיף עליו אחריות, זיכרון וכו ... ועדיין תצא במחיר טוב

1500 מחיר טוב, תיקח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים