עבור לתוכן

מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות וזולות?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות מרשתות גדולות כמו KSP, אופיס דיפו, אייבורי וכד'?

אני צריך מחשב בסה"כ רק לגלישה קלה באינטרנט, זהו. מה אתם אומרים על הדילים של ה "מערכת מחשב ב-999 ש"ח" ואלה במחיר דומה? אלה כמובן לא החלקים החדשים, האיכותיים והאמינים ביותר אבל לשימושים כאלה כמה רע זה כבר יכול להיות במחיר כזה. מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות מחשב כזה, ממה כדאי להזהר ואיפה כדאי לקנות?

תודה רבה!

פורסם

לא לקנות משום חנות שכתבת. אתה מקבל חלקים ג'נריים שהמחשב יהרס מהם מהר. עדיף להרכיב מחשב ב1000 ש"ח וזה אפשרי. למשל-

מעבד:

Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT

כמות: 1 - מחיר: ¤194

קירור למעבד:

Thermaltake RSI AM2

כמות: 1 - מחיר: ¤45

לוח אם:

Gigabyte GA-MA74GM-S2H

כמות: 1 - מחיר: ¤308

מארז:

Mustiff 6220 Black/Red 120mm 400W

כמות: 1 - מחיר: ¤167

זיכרון:

A-Data 1GB DDR2-667 CL5

כמות: 2 - מחיר: ¤97

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 320Gb 16MB AAKS

כמות: 1 - מחיר: ¤292

סה"כ: ¤1200

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1176

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/qfbs2yw9

ההבדל הוא ב200 ש"ח ואין פה בכלל חלקים ג'נריים. אולי זה יותר חלש אבל - זה לא יתקלקל!

אפשר להוזיל בהורדה של 1GB מהזיכרון.

פורסם

מה זה חלק גנרי? למה הוא מקלקל את המחשב?

פורסם

חלק ג'נרי זהו חלק שלא ידוע איזה חברה יצרה אותו, בד"כ החברות שמייצרות את החלקים האלה הן קטנות ורכיבים אלו זולים מאוד ועלולים לסכן את המחשב.

לדוגמא, ניקח ספק כח, אם תקח ספק כח ג'נרי שרשום עליו 600 וואט, וספק מחברה מוכרת לדוגמא קורסאייר 450 וואט, הספק של קורסאייר יותר אמין וחזק משום שאם רשום על ספק ג'נרי 600 וואט, זה לא אומר שהוא יכול לספק כמות כזאת ובד"כ נשרף תוך זמן קצר.

משום כך, חברות מחשבים מפרסמות מחשבים מוכנים מחירים מגוחכים ושכמעט כל החלקים בו הם ג'נריים וחלקים שהחברה לא צריכה.

מומלץ לבקש ממומחים (כמו בפורום הזה) שירכיבו לך מפרט אמין כדי שתוכל להיות בטוח לחלוטין שהוא טוב ויעבוד כמו שצריך.

פורסם

עדכן תקציב בכותרת + שימושים/העדפות בפוסט הראשון - לפני שינעל!

אנא רענן זיכרונך בחוקי הפורום.

פורסם

אתה טוען שאין אתה ממליץ לקנות מהם מערכות מחשב מוכנות אך אני רוצה לדעת האם כדאי לקנות מהם מערכות מחשב שאני מרכיב לבד?האם דבר זה יותר משתלם כלכלית ואמין מבחינת איכות הרכיבים?האם לשלם במזומן או שמא להעדיף בתשלומים?אודה לך אם תשיב על שאלותיי בהקדם

בתודה מראש

משה

פורסם

השיטה שבהן חנויות כאלו עובדות היא למכור בזול אבל בכמויות וזה בא על חשבון איכות הרכיבים ובמידה ואתה מרכיב לבד את המפרט,בדר"כ (ומניסיוני) על איכות השירות במעמד הקנייה וגם בעת מימוש אחריות וכו'.

ככה שאני ממליץ בכל זאת לקנות בחנויות רציניות (ולא חסר כאלו) גם אם זה אומר לשלם עוד טיפה (ובדר"כ זה באמת עוד טיפה)

פורסם

לא לקנות בחנויות שהצעת.

חנויות טובות:

IQPC

FOXPC

SKYPC

TMS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים