פורסם 2008 ביוני 417 שנים אז נכון..בעבודה יש מחשב שרושם אבל עדיין אני רוצה לרשום בעצמי...אחרי שרשמתי בפנקס ואיבדתי אותו החלטתי שעדיף לרשום במחשב שלי ולגבות לעוד מקום..יש למישהו תוכנה\גליון אקסל\משהו אחר יעיל לרישום שעות עבודה?
פורסם 2008 ביוני 417 שנים תאריך | תחילת עבודה | סיום עבודה | סה"כ שעות(נוסחה של שעת סיום עבודה פחות תחילת עבודה) | הערותאת הנוסחה אתה גורר עם ה+ עד למטה??
פורסם 2008 ביוני 517 שנים לך לחנות צילום הקרובה ותעשה 300 עותקים.תעשה במחשב, לא יהיה להם "בסיס" להאמין לך, וחבל.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר אמרת שאני אלך לחנות צילום ואעשה הרבה העתקים.ואם זה במחשב אז לא יקבלו את זה..אז אם זה יהיה בכתב יד כן יקבלו את זה?והאחראי לא תרצה להתעסק בחתימות אבל זה רעיון טוב
פורסם 2008 ביוני 517 שנים לא יודע איפה אתה עובד אבל אם אני הייתי הבוס שלך גם אני לא הייתי חותם על הדף שלך כל יוםזה כמו לצאת מנקודת הנחה שהמחשב שרושם מרמה אותך בכל מקרה פשוט לרשום לעצמך את זה מסודר באקסל, דוגמה של חלק הגליון שלי למטה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביוני 517 שנים אמרת שאני אלך לחנות צילום ואעשה הרבה העתקים.ואם זה במחשב אז לא יקבלו את זה..אז אם זה יהיה בכתב יד כן יקבלו את זה?והאחראי לא תרצה להתעסק בחתימות אבל זה רעיון טובמה הקשר כתב יד. כשאתה מצלם זה יוצא אחד לאחד.אתה מדבר על זה שיש לך כרטיס שאתה מכניס למין מכונה כזאתוזה מחתים לך את השעה שיצאת ונכנסת?צלם אותו. את זה בטוח יקבלו אם המקורי יאבד.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מחבר לא יש מחשב עם מערכת בתוכו-מכניסים תפרטים עם עכבר ומקלדתהבעיה היא שכל המערכת שם זה איזה פרוייקט סיום של כיתה י"ב וכל פעם המחשבים נופלים או שיש לו שגיאה בsql או עוד משהו ואני פשוט לא בטוח אם זה רשם או לא.lol,אהבתי תרעיון של הימי שבוע מסודרים,ותענה לי להודעה הפרטית.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים אם אתה מכיר קצת את אקסל פשוט תכין גיליון שמחשב לך את השעות ותשתמש בו לכל חודש, ככה אני עשיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.