פורסם 2008 ביוני 417 שנים שלום לכולם.סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000.עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב.נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישןאני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוטהם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך.אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימותתודה מראש
פורסם 2008 ביוני 417 שנים שלום לכולם.סוף סוף החלטתי לשים על המחשב P3 הישן שלי את windows 2000.עד עכשיו קיים עליו הXP והוא פשוט לא סוחב.נתקעתי בבעיה עם הדרביירים, קשה למצוא את הדרייברים של המחשב כיוון שהוא ישןאני יודע שקיימות תוכנות כמו Driver Genius ודומות שיודעות לבצע גיבוי של הדרייברים ולאחר הפירמוטהם מותקנים לבד, אך במקרה שלי הדרייברים לא לאותה מערכת הפעלה אז אני לא יודע אם זה יתמוך.אשמח לקבל הצעות ולשמוע על תוכנות נוספות אם קיימותתודה מראשניראה לי שגם Driver Genius יודעת לחפש דרייברים גם ברשת (אני לא בטוח...)בכול מקרה, אם יש לך את היצרן של הלוח אם למשל, תחפש באתר שלו ותוריד את הדרייברים,בעיקרון יש מצב שאפילו הווינדוס לבד יזהה לבד מה צריך, אבל עדיף להוריד בנפרד.בהצלחה!
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר ניראה לי שגם Driver Genius יודעת לחפש דרייברים גם ברשת (אני לא בטוח...) בכול מקרה, אם יש לך את היצרן של הלוח אם למשל, תחפש באתר שלו ותוריד את הדרייברים, בעיקרון יש מצב שאפילו הווינדוס לבד יזהה לבד מה צריך, אבל עדיף להוריד בנפרד. בהצלחה! תודה על תגובתך, שווה לבדוק אם אכן התוכנה יודעת לחפש דרייברים ברשת לפי המחשב אוטמטית. לגבי ההצעה שלך לחפש את היצרן של הלוח אם זה לא יעזור לי כיוון שהמחשב כפי שאמרתי הוא ישן והרכיבים הם לא on bord(לא על הלוח אם, אלא בנפרד)לכן אצטרך לחפש לכל דרייבר התקנה משלו וכפי שאמרתי בתחילה זה מסובך.חחח אשמח לשמוע עוד הצעות, תודה
פורסם 2008 ביוני 617 שנים למשל אם אתה רוצה להוריד דרייבר לכרטיס קול תראה מה כתוב על הצ'יפ של הכרטיס ... תכתוב את השם בגוגלובוודאות תמצא איזה דרייבר , הרשת מפוצצת .. חחח
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מצאתי ווינדוס אשר נקראWindows Fundamentals for Legacy PCsשזה ווינדוס XP שהוסב שיעבוד עם מחשבים ישניםונראה לי זה יעבוד נפלא על המחשב שלך וגם אפשר להתקין שמה דרייברים.עוד מידע עליו אתה יכול להשיג פהhttp://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Fundamentals_for_Legacy_PCs
פורסם 2008 ביוני 817 שנים מחבר play תודה רבה לך! לא שמעתי עליו אף פעם וכנראה שזה יהיה עולם חדש עבור המחשב הישן שלי, אנסה אותו בוודאות!
פורסם 2008 ביוני 817 שנים אני לא יודע מה הבעיה עם Windows XP על פנטיום 3, אין לי איתו שום בעיות.תתקין את ה- XP, הוא זיהה לי את כל הדריוורים לבד (למרות שיש לי אותם על דיסקים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.