עבור לתוכן

צריך המלצה לכיסא אורטופדי למחשב.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכל המגיבים, כנראה מחר אני אבקר בפלטכניקה וצרעה בת"א, גם ככה אני אהיה בתערוכת Digitown בגני התערוכה. (עוד מישהו בא? :smile1:)

פורסם

נדמה לי שלא כול הכסאות של צערה מיוצרים בישראל, כדאי לבדוק את הנושא לפני הקנייה.

פורסם

צורעה מיבאת את הכיסאות הפשוטים מסין ואת הכיסאות האיכותיים והיקרים שלה היא מיצרת בעצמה .

את ההמלצה שלי על דגם פירנצה כמובן הצעתי בכוונה שכדאי לך לבדוק ולא לקנות על עיוור. ממש לא ממליץ לך על אופיס דיפו מהסיבה הפשוטה שהם גנבים , המחירים שלהם נורא גבוהים בערך 20% משאר המקומות.

תגיד איפה אתה גר אולי אנשים כאן יכולים לתת לך מקומות שכדאי ללכת אליהם , אבל הכי טוב זה פשוט לקחת את הכסף\ כרטיס השראי לסוע לחנות לבדוק מה נוח לך ואז להתווקח קצת עם המוכר על המחיר לבקש שישלחו את הכיסא הביתה+ הרכבה אם אתה לא בא עם רכב וזה תוספת של בערך עוד 40 שקל על ההובלה ועוד 40 שקל על ההרכבה ככה שמשתלם לך לבקש מאחד מהמשפחה שיסע איתך . ותתדחדש.

פורסם

איזה סוג של כיסא אתה מחפש בכלל?

כיסא למחשב - כזה שהמשענת שלו יכולה להתכוונן קדימה/אחורה?

או "כיסא מנהלים" - כזה שהמשענת שלו קבועה אבל הוא מתנדנד כולו?

פורסם

הוא כתב אורטופדי. אורטופדי הכוונה למשרדי \ ישיבה מול מחשב. כיסא מנהלים לעומת זאת הוא לא אורטופדי ולא נועד לישיבה ממושכת

פורסם

ועם זאת, הוא הרבה (הרבה) יותר נוח מכל כיסא "אורטופדי" כביכול שניסיתי.

חוץ מזה ש"ישיבה ממושכת" זה עניין יחסי.. תגדיר ממושכת. 4 שעות ביום? 6 שעות? 8? 10? 18?

פורסם

אני קניתי כיסא לפני שנתיים באופיס דיפו במחיר מצחיק, יצא לי משהו כמו 270 ש"ח

ואני עדיין עובד איתו, מאוד נוח רק שהריפוד לא נעים לעור, צריך לשים עליו משהו אם יושבים בלי חולצה

פורסם

הייתי היום בהום סנטר ויש להם שם מבצע על כיסא שנקרא אומגה ( 1000 ) עור ונח לעבודה מול מחשב וגם עוד דגם אחד נקרא קרט אני חושב ( 899 ) סינטטי , אבל לטעמי נוח גם ככיסא מנהלים וגם לעבודה .

פורסם

כמה שעות אתה מבלה ביום מול המחשב?

אני עובד מהבית, מבלה לפחות 10 שעות ביום מול המחשב, הרכישה של ה AERON הייתי ברורה מאליה עבורי.

בכל מקרה, שים לב שלכסאות עור יש חסרון בולט אחד במזג האויר הישראלי, זה לא כיף גדול לקום מהכיסא אחרי כמה שעות עבודה או משחק כשכל הגב שלך רטוב.

תשקול אולי להשקיע עוד קצת וללכת על כיסא שבמקום בד או עור עשוי מרשת נושמת, כמו ה AERON.

פורסם

אני עם מילפורד בעניין.

אני סובל מבעיות גב (שתי פריצות דיסק), וכל הכסאת האורטופדים שניסיתי (שחלקם הומלצו ע"י המטפלים שלי) פשוט לא היו נוחים.

לא הייתי מסוגל לשבת על אף אחד מהכסאות האלה יותר מכמה דקות. לעומת זאת קניתי כסא "מנהלים" (טיפה יקר, 1200) ואני לא יכול לעזוב אותו.

זה ממש כאילו אני יושב על כורסאת טלוויזיה.

פורסם

מחזק לגמרי.

עשיתי המון טיולים בכל רחבי הארץ (?!) בשביל למצוא כיסא נורמלי, ופשוט לא מצאתי שום כיסא נוח שאני יכול לבלות עליו מספיק שעות ביום..

עד שמצאתי באופיס דיפו כיסא מנהלים מדגם Talega, עם משענת גבוהה (יש שני דגמים, גבוהה ונמוכה) שהוא היחיד שהיה לי נוח, בלי שום מחשבה בכלל על המחיר.

בדקתי גם כיסאות "אורטופדיים" אעלק ב-5,000 שקל ומעלה (!?!?!?) שהיו פשוט על הפנים מבחינת נוחות. על הפנים.

כמו ש-1nStall מתאר, זה באמת היה הכיסא היחיד שהיה לי נוח, וממש הרגשתי כמו כוסאת טלוויזיה.

אבל אני מניח שנוחות זה עניין אישי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים