עבור לתוכן

צריך המלצה לכיסא אורטופדי למחשב.

Featured Replies

פורסם

ברכות.

אני מחפש כיסא חדש לישיבה מול המחשב וכבר חיפשתי ברוב החנויות הידועות (Office Depot, Ace וכו') ולא מצאתי כלום.

התקציב הוא בערך 600 ש"ח, אבל אם יש איזה hidden gem איפשהו בארץ לא אכפת לי להשקיע אפילו 1K, העיקר שלא יהיה flimsy ושיהיה נוח.

הצעות?

פורסם

באופיס דיפו לא מצאת כלום?

אומנם יקר שם- אבל כיסאות נוחים כן יש.

אם לא מצאת שם קשה לי להאמין שתמצא משהו במקום אחר.

אם אתה גר בת"א אולי אתה יכול לנסות את החנות של paltechnica ברחוב הארבעה.

פורסם
  • מחבר

מסקירה קצרה של האתר שלהם, נראה שהם מתעסקים יותר במושבים לכלי תחבורה ציבוריים וכו', למרות שיש להם עמוד לכיסאות עבודה הוא בבנייה.

ביקרת בחנות? אתה בטוח שזה לא כיסאות custom made כאלה למשרדים?

פורסם

גם אני לפני חודש חיפשתי כיסא בשביל החדר שלי ואחרי חיפוש קצר הלכתי לחנות לראות מה הכי נוח לי ובלי היסוס קניתי את הכיסא מדגם פירנצה , יצא לי 420 ש"ח עם הידיות המתכוננות , מאוד נוח ממליץ מאוד.

פורסם

הכי מומלץ להגיע לחנות של אופיס דיפו ולנסות פיזית את הכיסאות

מלבד הסיכוי הגבוה למצא כיסא שמתאים לך בדיוק יש סיכוי יותר מסביר שאם תיגש לפינת המציאות שלהם תמצא כיסאות מתצוגה ו / או פגומים מעט אסטטית במחיר טוב , אפשר גם חנויות אחרות ולא רק של אופיס דיפו . הכוונה פיזית לשבת עליהם .

פורסם

בשום פנים ואופן אל תקנה כיסא לפני שישבת עליו בעצמך.

תמונות לא אומרות כלום.

פורסם

בחנות פלטכניקה בתל אביב יש עשרות כסאות. מומלץ גם לבקר בכסאות צרעה בת"א (מול הסינרמה בצד שני של איילון), גם שם יש תצוגה של עשרות כסאות מגוונים.

http://www.tzora-global.com/chair_index.asp?cat_id=351

אם לתקציב יתווסף עוד 0 - אני ממליץ על Aeron chair by Herman miller ;D

http://www.hermanmiller.com/CDA/SSA/Product/0,,a10-c440-p8,00.html

פורסם

הייתי בחנות ויש שם כסאות "סטודנט". אין שם הרבה דגמים ולדעתי עדיף לחפש באופיס דיפו, אבל אם לא מצאת באופיס, אולי כדאי לך לחפש שם.

לא יודע מה הכוונה ב "costum mase" במקרה הזה...

פורסם
  • מחבר

בשום פנים ואופן אל תקנה כיסא לפני שישבת עליו בעצמך.

תמונות לא אומרות כלום.

לא התכוונתי לעשות כזאת שטות, פשוט אני צריך המלצות לחנויות כדי לבקר ולראות בעצמי (חוץ מאופיס דיפו וכל השיט הזה).

פורסם

גם אני ממליץ על ה AERON של הרמן מילר, קניתי לפני שלושה חודשים, והיה שווה כל אגורה! (720,000 אגורות)

פורסם

הוא באמת כל כך נוח?

7200 שקל אני קונה סלון שלם

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על הAeron, איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

עריכה; רגע רגע, 7200?!? למה חשבתי לרגע שהוא עולה בסביבות ה1200.. באמת נראה לי מוזר כשבחו"ל הוא עולה סביבות 1K$.

לא תודה.

פורסם

קניתי סלון עור שלם תוצרת איטליה רק בקצת יותר....

כסא זה עניין של העדפה אישית, האארון מאוד נחשב ובהחלט בנוי טוב, לי אישית הוא לא מאוד נעם. גם המחיר נראה לי לא הוגן בהתחשב בכך שבארה"ב הוא עולה פחות מ-1000 דולר.

חשוב שהכסא ישמור לך על גב זקוף בקשת נכונה, שהישבן לא יחליק קדימה-אחורה, ושתוכל לכוונן אותו לעמדת ישיבה אידיאלית מול המסך והמקלדת. התקציב שלך מאוד גבולי, אבל יש מספר חברות מכובדות (צרעה, פלטכניקה) שמוכרות לפעמים דגמים ישנים יותר במחירים סבירים. ב-700 ש"ח אתה עשוי למצוא כיסא לא רע, רק בלי שום אפשרות כוונון משוכללת או הידורים.

פורסם
  • מחבר

ברצינות? 700 שקל לכיסא סביר?

אמרתי שאני מוכן להוציא אפילו אלפייה על כיסא, רק שלא יתפרק\יחליד\ייצא לשביתה אחרי שנתיים ולפחות יש לו אפשרויות כיוונון בסיסיות.

פורסם

כסא מחברה טובה לא יתפרק. יש לי כסא של צרעה שקניתי בשנת 2002 מחברה שפשטה את הרגל. הכסא עושה עבודתו נאמנה מאז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים