פורסם 2008 ביוני 417 שנים כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה...עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס....דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?תודה מראש
פורסם 2008 ביוני 417 שנים המגן תמיד 50:50.אם לכל הכיתה יש פער גדול סטייל 30 נקודות, אז יכולים לבטל את המגן לגמרי, ואז הציון זה הבגרות נטו (מה שלא קורה בדרך כלל)
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר המגן תמיד 50:50.אם לכל הכיתה יש פער גדול סטייל 30 נקודות, אז יכולים לבטל את המגן לגמרי, ואז הציון זה הבגרות נטו (מה שלא קורה בדרך כלל)סטייל??? אם נגיד זה משהו כמו 25-35 אז מבטלים אותו????
פורסם 2008 ביוני 417 שנים לי הייה 21 נקודות הפרש ולא ביטלו ולא הורידו כלום.. הייה לי מגן 100 באזרחות (הייה די קל) ובבגרות לא יודע איך קיבלתי 79.. עשו לי ממוצע רגיל וקיבלתי 90 סופי (89.5 ומעגלים מעלה) אז אל תדאג יבטלו את המגן במקרים ממש קיצוניים שלכל הכיתה יש הפרש של 20+ נקודות..
פורסם 2008 ביוני 417 שנים מחבר השאלה היא האם יש חוקים ברורים מתי יורד ערך המגן???יש מצב גדול שממוצע המגנים יהיה בין 20 ל 30 נקודות יותר מממוצע הבגרות....האם יש דבר כזה בכלל שיורד ערך המגן או שתמיד זה 50 50???
פורסם 2008 ביוני 417 שנים ערכו של המגן לא ירד...כלומר או שהמגן נחשב 50:50 או שהוא מבוטל לגמרי ואז זה 100:0 הבנת ועל מנת לבטל את המגן המצב צריך להיות ממש קיצוני כלומר כיתה שלמה ואפילו שכבה שלמה של ניגשיםעם הפרש של 20+ בניקוד.. וגם אז לא מבטלים אותו ישר אלה מביאים מפקח ממשרד החינוך שיבדוק מה איך ולמה היו ההפרשים..(ע"פ המורה שלי גם אני שאלתי אותה לפני שנתיים)
פורסם 2008 ביוני 417 שנים ערכו של המגן לא ירד...כלומר או שהמגן נחשב 50:50 או שהוא מבוטל לגמרי ואז זה 100:0 הבנת ועל מנת לבטל את המגן המצב צריך להיות ממש קיצוני כלומר כיתה שלמה ואפילו שכבה שלמה של ניגשיםעם הפרש של 20+ בניקוד.. וגם אז לא מבטלים אותו ישר אלה מביאים מפקח ממשרד החינוך שיבדוק מה איך ולמה היו ההפרשים..(ע"פ המורה שלי גם אני שאלתי אותה לפני שנתיים)אמת.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים חלומו של כל תלמיד להביא לביטול ציון המגן. ציון המגן מבוטל רק במקרים מאד קיצוניים ונדירים. אל תבנו על זה בכלל.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים משפרים\משלימים אחרי בצפר בלי ציון פנימי וזהו.ולפי מה שאני יודע שאם לכל הכיתה\קבוצה הפרש של 20+ נק' אז מחשבים 80% ציון בגרות 20% ציון מגן
פורסם 2008 ביוני 417 שנים אנשים תשכחו מביטול מגן. בעניין הזה לא מסתכלים על יחידים אלא מסתכלים פר כיתה.אם הכיתה כולה הוציאה ציונים בהפרש של 20+ נקודות אז נפתחת ועדת משמעת, ובודקים מה עושים עם זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.