פורסם 2008 ביוני 517 שנים בזמן האחרון אני ממש חורש על הדיסק החדש של Disturbed , פשוט הנאה Disturbed - Indestructible - לפי הנגן שלי שמעתי אותו כבר 24 פעם http://www.youtube.com/watch?v=7ObF7deYNX0
פורסם 2008 ביוני 517 שנים Radio Zitizen - The Hopמאז שגיליתי תשיר הזה לפני שנה אני לא מפסיק להנות מלשמוע אותואחת התגליות שלי
פורסם 2008 ביוני 517 שנים Tool - Pushitכול האלמנטים בטול משתלבים לתודעה אחת,לנקודה ספציפית של חוויה אנושית המשותפת לכול חברי הלהקה(ו... לכול מי ש Tuned In).ודרך התקשורת ביניהם הם גורמים לזה לקרות.גאונות לשמה.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים אני בשבוע האחרון שומע הרבה את השירים הפחות מוכרים של המלך , ולא אני לא מתכוון לאלביס פרסלי ההומו הזה אני מתכוון כמובן לזוהר.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים coldplay -viva la vida מהאלבום החדש... שיר ענק!וגם The Red Jumpsuit Appartus-Face Down שיר פשוט מעולה...
פורסם 2008 ביוני 517 שנים הדג נחש - לא מוותרוגם מה נעשה.בוא'נה, איפה המוזיקה הישראלית? 90% זה רוק כבד\מטאל על סוגיו. מה זה צריך להיות?
פורסם 2008 ביוני 517 שנים Death - The Philosopherפשוט להקה גדולה.מחזק.כרגע אצלי, Megadeth - I'll Be There ומידי פעם Nevermore.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים הדג נחש - לא מוותרוגם מה נעשה.בוא'נה, איפה המוזיקה הישראלית? 90% זה רוק כבד\מטאל על סוגיו. מה זה צריך להיות?עזוב אותך מוזיקה ישראלית ככלל איפה המזרחית בפרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.