פורסם 2008 ביוני 317 שנים הבנתי שזה טיפשי לשאול מה השיר הכי אהוב,כי זה כמעט בלתי אפשרי לבחור.אז אני אשאל משהו אחר,מה השיר שאתם הכי נהנים לשמוע בימים האחרונים?בשבילי זהOpeth-Harvest
פורסם 2008 ביוני 317 שנים לא יודע למה,אבל השיר הזה דבוק לי בראש כמו עכבר שדבוק לרצפה אחרי שמעכו אותו עם מטטא.fantasma ft. Los tnt - pierde el control
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר alice in chains - rain when i die יש פאב בתל אביב,קוראים לו בית הבירה [זה שבנווה צדק],ותמיד לקראת סוף הערב שמים תשיר הזה.גדול דרך אגב,כמו כמעט כל השירים שלהם.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים רציתי להגיד Harvest של אופת' אבל פותח התארד' אמר. נתפשר על A Fair Judgement שלהם,בזמן האחרון חרשתי אותו קצת
פורסם 2008 ביוני 317 שנים Have you ever seen the rain - שיר שגילתי לאחרונה. http://www.youtube.com/watch?v=TS9_ipu9GKw
פורסם 2008 ביוני 317 שנים פשש ... אנשים פה שומעים אחלה מוסיקה. A Perfect Circle - When The Levee Breaks
פורסם 2008 ביוני 317 שנים Opeth-Harvestאנחנו מאוד דומים חחחעוד שיר שאני שומע חוץ מזה ברצף אני תקוע עליו..Reverie/Harlequin Forest
פורסם 2008 ביוני 317 שנים A Split Second - Drinking Sand :ylsuper: ובכלל אני שומע המון EBM בלגי לאחרונה
פורסם 2008 ביוני 317 שנים בזמן האחרון כל דבר של THE CAT EMPIRE בעיקר SLYובכלל באמת אחלה מוזיקה אנשים......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.