עבור לתוכן

התחדשתי לי בטימקסון משו פשע רשע!

Featured Replies

פורסם

אגב הסיפור של דוד קרה באמת אני הייתי איתו כשזה קרה

תשמעו זה היה אחד הפלילים

• תגובות 178
  • צפיות 17.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol:

הוא לא מוגזם, זו פשוט תגובה רוצכט.

אתה מתכוון רותסכט.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה עצוב אבל כשראיתי את הכותרת נקרעתי מצחוק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3554502,00.html

כן, אמרתי לכם, זה מילה בחיי היום יום...... :)

לא רק אופנועים פליליים.

פורסם

מה מה מה

למה אתה מתפלא?

אבל תדעו לכם שזה לא היה קורא אם הוא היה על אופנוע בן זונע בצבע "שחור עבריין פלילי" ובמיוחד אם הייתה עליו קסדה רוצכט שחורה - או אז כלום לא היה קורה לו כי אף אחד לא יתעסק עם אחד כמוהו!

פורסם

1- לעזאזל, לא חשבתי על זה שראיתי את הכותרת, ועכשיו נפלתי מצחוק :lol: :lol: :lol:

2 רק אני שמתי לב שקוראים לו "יורם חכם"? צירוף מקרים או הורים מרושעים? :smile1:

פורסם

מה קורה אם לנועם חכם היה פיגור שכלי ?

פורסם

אז הוא יורם גאון

פורסם

אז הוא יורם גאון

:lol:

פורסם

חחח כן גם כשאני ראיתי את זה וצחקתי .

חחח רכב פלילי .

תראו למה אתם גורמים לאנשים לצחוק על פיגועים פליליים

פורסם

אבל הסטטיסטיקות לא משקרות.

יש שקרנים, שקרנים נתעבים, וסטטיסטיקה

פורסם

חחחח, איך הדרדר הת'ראד והוא עוד ממשיך להתקיים?

המנהלים נרדמו משו פשע רשע!

פורסם

הפשע הרשע והפלילים מתחילים מגעל צעיר

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה די נכון .

לפני איזה שבוע ילד אחד בנתניה נסע על האופנוע שלו 50סמק(SUZUKI RMX ) ואיכשהו פגעו בו 3 מכוניות.

כמובן שהוא נסע רגיל בלי פוזות וכאלה וגם הוא נסע בעיר וגם ככה אם 50 מסק בקושי סוגרים את ה70 ובעיר בכלל נוסעים על משהו כמו45-55 .

ועכשיו אתם כבר יכולים לנחש לבד מה קרה לו. והוא לא אשם בכלום והוא רק ילד עוד כל החיים היו לפניו.

רק טיפה יותר מודעות - RMX סוגר 90, כאשר הוא במצב טוב (לא מאוד טוב!). RMX חלש סוגר 80-85 לפחות. קטנועים 50סמ"ק במצב טוב סוגרים 70-75 בלחץ. רק רציתי לחדד הנקודה.

יש לי רשיון לאופנוע אני מתחיל לעבוד שליח... ככל הנראה אקנה איזה קטנוע 125 מעפאן ישן, לדעתי הכל חרטא. כל עוד אתה לא טס על 160-170 קמ"ש עם אופנוע כביש כבד לא ייקרה כלום חוץ מהחלקה על כתם שמן - שאם יש לך ציוד מגן לא ייקרה שום דבר (קסדה טובה, מעיל עם מגינים ומכנס עם מגנים).

לכותב הת'ראד קטנוע פצצה יש לך... אין מה לעשות, קטנוע זה לא אופנוע. שתקנה אופנוע כמו CBR600 תבין את ההבדל.. תבין שאחד F16 והשני בוגאטי ווירון... בקיצור יש הבדל עצום בין השניים :)

בקשר לפשע רשע... SHIT FUCK... חחח זה היה מאוד משעשע אשקרה צחקתי מבעד למסך, עד שזה הפך להיות חרוש ואנשים פה הרסו את זה שכותבים סתם.. אבל היו תגובות ממש מצחיקות... חחחח הכי הרג אותי בת'רד אחר שכתב "אולי תפסיק להיות מגוחך עם האני פושע פלילי שחור פשע רשע סלנג פלילי" משו כזה חח באמת קרע אותי....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים