עבור לתוכן

המלצה למסך LCD בגודל 24'' - 2500 ש"ח מקס

Featured Replies

פורסם

מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך.

אחריות רשמית של היבואן חובה

המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים.

אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה

(מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)

פורסם

אם אתה רוצה מסך מעולה לסרטים המסכים מבוססי הפאנל S-PVA ייתנו לך ביצועים עדיפים, במיוחד לגבי כל מה שקשור בניגודיות, זוויות צפייה ואחידות גוונים על פני כל השטח הנצפה. (גם לעבודות טקסט).

במידה ואתה לא יכול להרשות לעצמך את ה-2408WFP ולא איכפת לך להתפשר בעניין של איכות תמונה קח Philips 240BW8EB, שמציע ארגונומיה טובה יותר ממרבית ה-TN ומאפשר תלייה לפי תקן VESA 100. בניגודיות וזמן תגובה הוא יפסיד ל-2408WFP באופן מוחשי. כל מסכי TN 24" נטולי מנגנון לפיצוי זמן תגובה מראים ביצועים פחות טובים מהמסכים האיכותיים.

פורסם
  • מחבר

מה עם ASUS MK241H

פורסם

אם מסך ה-24" TN מיועד בעיקר למשחקים ברזולוציית הטבעית 1920X1200 ואתה מוכן לוותר על הארגונומיה של הפיליפס בגלל שהאסוס זול יותר, אתה יכול לקחת אותו, אך ה-Input Lag (השהיית תמונה) שלו גבוה משמעותית מזה של הפיליפס ובגלל מכלול צבעים מורחב רפרודוקציית הצבע שלו תהיה גרועה יותר . ה-Dell E248WFP עוד יותר זול ממנו וגם הוא יציג רווית צבע יותר מוגזמת מהפיליפס. יתרון האסוס לפי המפרט הטכני שלו הוא כניסת HDMI בנוסף ל-DVI ו-D-Sub, ומצלמת רשת באיכות בסיסית. לסרטים ועבודות טקסט אינטנסיביות (ולכל השימושים) ה-Dell 2007FP הוא בחירה נבונה יותר, אם תצליח לשים יד על אחד כזה.

על האסוס עשו ביקורת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

העיניין הוא שאחרי שרכשתי טלויזיה 32'' שתומכת ב-HDR-אני לא יכול לוותר על ה-HD-הכל נראה "זול" לעומתו,ואם אני כבר קונה מסך ל-HD,אז שיתמוך ב-FHD.

(לכן Dell 2007FP לא מתאים)

בין ה-ASUS ל-DELL E248WFP-מי לדעתך איכותי יותר(משחקים וסרטים)?

פורסם

במשחקים וסרטים לא תגלה הבדל משמעותי ביניהם. קח את ה-Dell שזול יותר.

חובה לציין שעבור אוהבי הסרטים פאנלי TN מהווים פשרה גרועה ביחס לאיכויות שהם מסוגלים להפיק. בפאנלי S-PVA רואים צבע שחור חזק בסצינות חשוכות ורפרודוקציית הצבע יותר מקיפה. פאנל TN בולע הרבה יותר גוונים עדינים בהשוואה אליהם. תחשוב טוב טוב לפני שתוותר על ה- 2408WFP - ואף אולי תצליח למצוא 2407WFP-HC ב-2900 שקלים.

פורסם
  • מחבר

כסף זו הבעיה העיקרית שלי....

אני משוגע על הדברים האלה,ובלי ספק אני ארגיש הבדלים באיכויות......אני רק לא יודע מאיפה אני אשיג 3000 שקל בשביל 2408WFP או 2407WFP....

מה זה 2407WFP-HC?

פורסם

ה-2407WFP-HC בעל מכלול צבעים גדול יותר מה-2407WFP המכלול הוגדל מ-72% מה-NTSC ל-92%, והסיומת HC שבאה לציין High Color היא כינוי שנבחר להדגיש את זה. ב-2408WFP למרות שראשי התיבות HC לא מצויינים יותר, עדיין יש מכלול צבעים מורחב (מעט גדול יותר). למכלול צבעים מורחב יש משמעות עבור הבאה לדפוס במרחב צבע מסויים, מה שעשוי להועיל לגרפיקאי חובב המבקש לנצל את היתרון תוך היעזרות במכייל חומרתי ומצלמת DSLR. למשתמשים המצויים זה לא מהווה יתרון כלשהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים