פורסם 2008 ביוני 317 שנים אם הייתה להם פלטה איך הפלאפונים לא נהרסו או משהו?יש שם עוד סרטונים... סתכלו שם.מצד שני, אין מצב שזה אמיתי, אחרת המוח שלנו מזמן היה נשרף
פורסם 2008 ביוני 317 שנים אני לא יודע איך הם עשו את זה (אולי הם מטורפים מספיק בשביל לשים מגנטרון מעל לראש שלהם) אבל אני יודע שזה מזוייף.טלפון סלולרי פשוט לא משדר לא באורך הגל ולא בעוצמה המתאימה.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים ברור שזה זיוף.. נו באמת.המ כן. די ברור שזה זיוף. השאלה איך המוח שלהם לא הפך לפופקורן גם?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים טלפון סלולרי פשוט לא משדר לא באורך הגל ולא בעוצמה המתאימה.אם אתה רוצה הסבר טכני מעמיק אתה תצטרך קודם כל ללמוד רדיו.
פורסם 2008 ביוני 317 שנים לא צריך ללמוד שום רדיו, צריך פשוט להיות בעלי שכל בריא.תחשוב ששמים פופקורן במיקרו לוקח לו בערך 20 שניות עד שהוא מתחיל להתפוצץ, (20 שניות במיקרו מספיקות להפשיר פיתה קפואה)בסרטון זה לוקח בערך 5 שניות, ז"א פי 4 יותר חזק ממיקרו, יש שם 4 פלאפונים, אז נגיד שכל פלאפון הוא בעצם מיקרו.עכשיו תחשוב שאתה מדבר במשך שעה עם מיקרו;D
פורסם 2008 ביוני 317 שנים בוא נניח לשנייה שהפלאפון מסוגל לשדר בגלי מיקרו (14 ס"מ בקירוב - מה שהוא לא, אפילו לא קרוב...), הוא יצטרך להיות מחובר למצבר של רכב ע"מ לשדר בעוצמה מספקת בשביל לגרום לאפקט דומה לזה שבסרטון.
פורסם 2008 ביוני 417 שנים תנקס הבנתי. אבל כאילו מה הקטע שלהם ? אם זה לא אמיתי אז מה המטרה בלפרסם שטויות??. כנראה שאני לא יבין אף פעם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.