עבור לתוכן

אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ?

Featured Replies

פורסם

אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ?

כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל)

בלי עין הרע !!

פורסם

הביטוח הרפואי בארה"ב הוא זוועת הזוועות - אני רציני לחלוטין ומדבר מניסיון.

תדאג שיהיה לך ביטוח גם בארץ תמיד! אם תזדקק לזה אתה תודה לאל שלא ויתרת על זה.

כשתהיה מיליונר אמריקאי תשקול אולי לבטל את הביטוח. טיסה נעימה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות גם ביטוח בארה"ב?!

וואלה לא ידעתי,ולמה הוא זוועה?

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא לא זוועה אלה יקר רצח, והרבה סטודנטים מוותרים עליו.

פורסם

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם

יש לך אישור עבודה? כי אם לא ותופסים אותך (ויצא לי לראות לא מעט כאלה בתקופה שעבדתי ב JFK) זה גירוש ואיסור כניסה ל-10 שנים.

פורסם

יש לך אישור עבודה? כי אם לא ותופסים אותך (ויצא לי לראות לא מעט כאלה בתקופה שעבדתי ב JFK) זה גירוש ואיסור כניסה ל-10 שנים.

אפשר לשאול מתוך סקרנות במה עבדת ב-JFK? היית מאלה ששואלים את מי שטס לארץ אם הוא ארז לבד?

פורסם

אפשר לשאול מתוך סקרנות במה עבדת ב-JFK? היית מאלה ששואלים את מי שטס לארץ אם הוא ארז לבד?

בין השאר...

וזה עוד היה לפני אסון התאומים, היום הם עוד יותר נוקשים....

פורסם

בין השאר...

וזה עוד היה לפני אסון התאומים, היום הם עוד יותר נוקשים....

מבחינת האישור שלך לעבוד שם, היה מדובר בויזת עבודה שהאמריקאים הנפיקו לך? או שלמי שעובד שם מטעם חברות התעופה יש מעמד מיוחד שלא מאפשר לו להתאזרח?

פורסם

מבחינת האישור שלך לעבוד שם, היה מדובר בויזת עבודה שהאמריקאים הנפיקו לך? או שלמי שעובד שם מטעם חברות התעופה יש מעמד מיוחד שלא מאפשר לו להתאזרח?

זה תלוי, עובדי אל על מקבלים את האישור עבודה שלהם דרך אל על, כנ"ל עובדי מדינה (בשגרירות וכדומה)...

אני אישית בעל אזרחות אמריקאית ועבדתי בחברה אמריקאית. לי אם כבר היתה בעיה הפוכה, בגלל האזרחות הכפולה לא יכולתי להיות עובד אל על או עובד מדינה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים