פורסם 2008 ביוני 2817 שנים יפה! משקיען אתה הולך לעשות OC? השקיע אבל יש מישהו נוסף שעומד מאחורי העבודה הזאת ...
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר לקצר או יש את הלפלף הזה שבאה על הצינור ומונע קיפולים התופסן / הקליפס יכול לעזור?
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים לאיש anti kink coils ייעודיים.. כמה דולרים בודדים בfrozen או יש גם בפנדה בכמה עשרות שקלים. הם מחזקים את הצינור מבחוץ ומונעים קינקים.עם איזה צנרת אתה ד"א? סוג וגודל פנימי/חיצוני
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר מי אמר שלא? ואני עם: PVC Tubing 5m 1/2 X 1 רשמתי את זה בהתחלה רציתי לקנות של TYGON אבל ממש יקררררר
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים חח אחלה אלתור. אבל בגדול בשביל זה יש את הcoils. וכן טייגון בארץ יקר, למזלי את שלי הזמנתי מחו"ל. 6$ למטר
פורסם 2008 ביוני 2917 שנים אני רואה שאתה משתמש בקירור אוויר אז אולי תזרוק את ה tygon חחחח...מה? דיברת אליי?
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים מחבר שלום לכולם,התחדשתי לי ב Swiftech Apogee GTZ Extreme Performance Cpu WaterBlock אותו אני מתכנן להרכיב בסוף השבועולעשות עוד כמה שינוים במחשב....עדכונים בהמשך
פורסם 2009 בפברואר 2216 שנים תתחדש..מחכה לראות את התוצאה הסופית!בקשר לטייגון, למיטב ידיעתי ונסיוני, זה עולה הרבה פחות, באזור 3$ למטר.. מאיפה הזמנת?
פורסם 2009 בפברואר 2316 שנים אכן זה תלוי בדגם אבל זה יוצא באזור ה3$+ לFEET... לצורך השוואה.. http://www.sidewindercomputers.com/tubing.html וגם אני מחכה לGTZ+ראש EK למשאבה וצנרת חדשה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.