פורסם 2008 ביוני 2617 שנים נראה מצויין, תתחדש!הייתי ממליץ לך למלות את המיכל עוד טיפה, נראה שאין מספיק נוזל.
פורסם 2008 ביוני 2617 שנים מחבר מיליתי אותו עוד טיפה במים מזוקקים , אני מחכה שלא יהיו יותר בועות אוויר ואז אני ימלא את שאר הנוזל עריכה: איזה עצבים בגלל החום שפוקד את ישראל המעבד שלי על 40 מעלות במנוחה
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר איך אני נפטר מבועות האוויר והקצף שיש במיכל? יכול להיות שזה בגלל השאריות של הנוזל שהיה במערכת?
פורסם 2008 ביוני 2717 שנים מחבר בהתחלה בדקתי לנזילות, ושחשבתי שהכול בסדר הוספתי חצי מהתוסף למערכתלאחר מכן שהכול לא היה כמו שצריך אז רוקנתי את מה שיכולתי ונשאר קצת מהתוסף
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אז זהו אישית אני חייב שהכול יתקתק הנה תמונות: הקצף נעלם, נתן למערכת לעבוד כמה ימים והכול יהיה בסדר אולי נוסיף עוד קצת מים יותר מאוחר
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים איך אני נפטר מבועות האוויר והקצף שיש במיכל?יכול להיות שזה בגלל השאריות של הנוזל שהיה במערכת?תן למערכת לבצע bleeding כמו שצריך והכל ייעלם.. כמו שראית זה עבר עם הזמן
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר יפה! משקיען אתה הולך לעשות OC? כבר התחלתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343592.0
פורסם 2008 ביוני 2817 שנים מחבר אז זה שניסיתי ליישר אותו עם היד לראות אם יש שינוי, אז לא היהמה אומרים מומחי קירור המים? האם לקצר את הצינור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.