עבור לתוכן

עזרה בשידרוג מחשב - משחקים, איחסון וזיכרון. תקציב עד 2K

Featured Replies

פורסם

כרגע אני רץ על :

Amd AM2 4600+

1G 800hz

לוח אם של ASUS, לא סגור על הדגם המדוייק, תומך PCI EXPRESS

4 סלוטים לDDR

2 hard disks, האחד 80 והשני 160

מה אני רוצה ? שטח איחסון דגול. חשבתי להוסיף עוד דיסק קשיח 500 ג'יגה - המלצות ?

מעבר לזה אני רוצה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך שלי (19') שזה, אם אני לא טועה, 1280*1024 . . . לא תיימר להריץ משחקים כבדים בטירוף אבל רוצה שנניח כל סדרת הGTA תרוץ יופי, גם HALF LIFE לא יזיק וכמובן כל הNFS . . . איזה כרטיס מסך עדיף ? אני רץ כרגע עם X1550 והוא עייף רק מלעבוד . . .

עוד נקודה, אני מריץ די הרבה אפליקציות האותו הזמן - האם כדאי להוסיף זיכרון (DDR) נוסף ? האם כדאי לשדרג גם את המהירות שלו ? לפי מה שהבנתי לXP יש הגבלת שימוש בזיכרון ל2 GB, האם זה נכון והאם זה תקף גם לXP 64 ? מדובר בגיסאות PRO . . .

האם השידרוגים הנ"ל יעלו את צריכת החשמל עד כדאי החלפת ספק ? איזה הספק יתאים לי ? כרגע אני מאמין שאני יושב על 350 W.

בתודה מראש . ..

פורסם

ספק כוח:

Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS

כמות: 1 - מחיר: ¤213

זיכרון:

A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5

כמות: 1 - מחיר: ¤110

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 500GB Sata II 32MB

כמות: 1 - מחיר: ¤375

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤711

סה"כ: ¤1409

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1381

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/u9wd6hja

פורסם
  • מחבר

אתה אומר ש2 ג'יגה RAM יספיקו ? כעיקרון יש לי כרגע 2 של 512 אז אמרתי ישר להוסיף עוד 2 של 1 ג'יגה כל אחד.

בטוח חייבים ספק ? שלי לא יסחב ? והבנתי שSEGATE הם לא המוצר הכי אמין, אשמח לקבל חוות דעת עליהם.

להגיד ת'אמת חשבתי יותר בכיוון של 2 ג'יגה RAM של OCZ

דיסק קשיח 500 גיגה של WD

כרטיס מסך 8800GT של לא ממש יודע מי אבל המליצו עליו

וראיתי גם ספקים ממש נחמדים - אגב לעיניין הספק, הגיוני לחשוב שאני אקח אותו איתי למחשב הבא ? וא אולי שווא להשקיע ? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

עד כדאי כך נושא תחון ? אולי בכל זאת, קצת יחס ? . . .

פורסם

SEAGATE אמינים ביותר ובמחיר של ה 500GB מאוד מומלצים

2GB זיכרון יספיקו ... אלא אם אתה משתמש בתוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP וכדו'

הספק הכרחי .. ספקים ג'נריים מאוד מסוכנים לכרטיסי מסך החדשים ולכל המערכת כולה

פורסם

כן 2 ג'יגה יספיקו .

מה הספק שלך? אם הוא ג'נרי אז כן צריך להחליף

פורסם
  • מחבר

אם בגנרי כוונת המשורר שהוא בא עם המארז המקורי אזי כן - הוא גנרי, אם צריך אז נחליף השאלה היא האם שווא להשקיע ולהביא מפלצת 800W ומחשבה קדימה או להתאים אותו נטו לצרכים של הקונפיגורציה הנוכחית ?

לגבי הRAM אזי הדילמה היא שכרגע יש לי 2 צ'יפים של 512. להוסיף רק צ'יפ נוסף של 1 G אני מפספס את רעיון ה DUEL ואז עלה הרעיון של להשאיר את 2 הצ'יפים הישנים ולהוסיף עוד 2 חדשים כל אחד 1 G, להזיק זה לא יכול השאלה היא האם הXP יודע לנצל את כל ה3 G שיתקבלו ? לפי מה שהבנתי רק גירסת ה64 ביט תדע לעשות את זה, האם יש אמת בדבר ?

או שלמעשה אני לא ארגיש בהבדל שבין 2G ל3G כל עוד אני לא מעמיס באופן בPHOTOSHOP, אגב אני כן משתמש אבל עד עכשיו זה היה בעיקר ברזולוציות נמוכות ובכיוון של באנרים וכאלה.

אולי יש לזה עוד השפעה אבל אני גם עוסק בפיתוח אפליקציות. כרגע הכל רץ מעולה השאלה היא מה קורה כאשר אני אתחיל לעבוד על VISUAL STUDIO 2005 או הגירסה היותר חדשה. כמו כן גם האופציה של לפתוח את המחשב בתור שרת HOST לאתר אינטרנט עמודת כרגע על הפרק. האם לנתונים אלה יש השפעה על המפרט ?

פורסם

XP גם בגירסת ה-32BIT יודע לנצל עד 3.5 GB. ככה שגם לדעתי הפתרון הכי טוב עבורך יהיה

להוסיף 2 סטיקים של 1 ג'יג'ה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים