פורסם 2008 ביוני 217 שנים כרגע אני רץ על :Amd AM2 4600+1G 800hzלוח אם של ASUS, לא סגור על הדגם המדוייק, תומך PCI EXPRESS4 סלוטים לDDR2 hard disks, האחד 80 והשני 160מה אני רוצה ? שטח איחסון דגול. חשבתי להוסיף עוד דיסק קשיח 500 ג'יגה - המלצות ?מעבר לזה אני רוצה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך שלי (19') שזה, אם אני לא טועה, 1280*1024 . . . לא תיימר להריץ משחקים כבדים בטירוף אבל רוצה שנניח כל סדרת הGTA תרוץ יופי, גם HALF LIFE לא יזיק וכמובן כל הNFS . . . איזה כרטיס מסך עדיף ? אני רץ כרגע עם X1550 והוא עייף רק מלעבוד . . .עוד נקודה, אני מריץ די הרבה אפליקציות האותו הזמן - האם כדאי להוסיף זיכרון (DDR) נוסף ? האם כדאי לשדרג גם את המהירות שלו ? לפי מה שהבנתי לXP יש הגבלת שימוש בזיכרון ל2 GB, האם זה נכון והאם זה תקף גם לXP 64 ? מדובר בגיסאות PRO . . .האם השידרוגים הנ"ל יעלו את צריכת החשמל עד כדאי החלפת ספק ? איזה הספק יתאים לי ? כרגע אני מאמין שאני יושב על 350 W.בתודה מראש . ..
פורסם 2008 ביוני 217 שנים ספק כוח:Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINSכמות: 1 - מחיר: ¤213זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5כמות: 1 - מחיר: ¤110קשיח למחשב שולחני:Seagate 500GB Sata II 32MBכמות: 1 - מחיר: ¤375כרטיס מסך:Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retailכמות: 1 - מחיר: ¤711סה"כ: ¤1409המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤1381מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.ilhttp://tms.co.il/preview/spec/u9wd6hja
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר אתה אומר ש2 ג'יגה RAM יספיקו ? כעיקרון יש לי כרגע 2 של 512 אז אמרתי ישר להוסיף עוד 2 של 1 ג'יגה כל אחד.בטוח חייבים ספק ? שלי לא יסחב ? והבנתי שSEGATE הם לא המוצר הכי אמין, אשמח לקבל חוות דעת עליהם.להגיד ת'אמת חשבתי יותר בכיוון של 2 ג'יגה RAM של OCZדיסק קשיח 500 גיגה של WDכרטיס מסך 8800GT של לא ממש יודע מי אבל המליצו עליווראיתי גם ספקים ממש נחמדים - אגב לעיניין הספק, הגיוני לחשוב שאני אקח אותו איתי למחשב הבא ? וא אולי שווא להשקיע ? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך ?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים SEAGATE אמינים ביותר ובמחיר של ה 500GB מאוד מומלצים2GB זיכרון יספיקו ... אלא אם אתה משתמש בתוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP וכדו' הספק הכרחי .. ספקים ג'נריים מאוד מסוכנים לכרטיסי מסך החדשים ולכל המערכת כולה
פורסם 2008 ביוני 317 שנים מחבר אם בגנרי כוונת המשורר שהוא בא עם המארז המקורי אזי כן - הוא גנרי, אם צריך אז נחליף השאלה היא האם שווא להשקיע ולהביא מפלצת 800W ומחשבה קדימה או להתאים אותו נטו לצרכים של הקונפיגורציה הנוכחית ?לגבי הRAM אזי הדילמה היא שכרגע יש לי 2 צ'יפים של 512. להוסיף רק צ'יפ נוסף של 1 G אני מפספס את רעיון ה DUEL ואז עלה הרעיון של להשאיר את 2 הצ'יפים הישנים ולהוסיף עוד 2 חדשים כל אחד 1 G, להזיק זה לא יכול השאלה היא האם הXP יודע לנצל את כל ה3 G שיתקבלו ? לפי מה שהבנתי רק גירסת ה64 ביט תדע לעשות את זה, האם יש אמת בדבר ?או שלמעשה אני לא ארגיש בהבדל שבין 2G ל3G כל עוד אני לא מעמיס באופן בPHOTOSHOP, אגב אני כן משתמש אבל עד עכשיו זה היה בעיקר ברזולוציות נמוכות ובכיוון של באנרים וכאלה.אולי יש לזה עוד השפעה אבל אני גם עוסק בפיתוח אפליקציות. כרגע הכל רץ מעולה השאלה היא מה קורה כאשר אני אתחיל לעבוד על VISUAL STUDIO 2005 או הגירסה היותר חדשה. כמו כן גם האופציה של לפתוח את המחשב בתור שרת HOST לאתר אינטרנט עמודת כרגע על הפרק. האם לנתונים אלה יש השפעה על המפרט ?
פורסם 2008 ביוני 317 שנים XP גם בגירסת ה-32BIT יודע לנצל עד 3.5 GB. ככה שגם לדעתי הפתרון הכי טוב עבורך יהיה להוסיף 2 סטיקים של 1 ג'יג'ה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.