פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר אמיתי ביותר !! לא בשביל שאני רוצה !!מה התוצאה האם אוכלים אותו בה אני יספר לך משהואח של אמא שלי הוא בן 40 הוא לפעמים אוכל אני אומר לומה אתה מטורף?? הוא אומר אז מה ??אז רציתי לשאול האם מותר לאכול אותו
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר לא אוכל קאילו כל היום מה יש לכם?? קאילו יש לו כלבה ולפעמים הוא בה ואוכל איזה 2 אוו 3 גרגירים ביום !!!
פורסם 2008 ביוני 217 שנים כן אני רואה זה כנראה עובר במשפחה .בכל מקרה יש מספיק תזונה בדברים אחרים ועדיף שלא לאכל את זה .
פורסם 2008 ביוני 217 שנים נראה לי שבברייניאק אכלו פעם ולא קרה כלום (אבל זה לא היה טעים לטיקל אם אני לא טועה ;D)
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מבחינת רעילות - המזון לא רעיל ההבדלים במזון לחיות הוא כמו ההבדלים במזונות של בני אדם כלומר איכות ( מאיזה חלקים של הבהמה / חיה והתוספים ) יש חיות בית מאוד מפונקות שלא יאכלו מזון רגיל של בני אדם ( יש גם את אפקט ההרגל ) לסיכום אוכל לחיות מחמד אינו רעיל אך אינו מומלץ מפני שהאיכות ( להוציא מהכלל מזונות דליקטסיים ) נמוכה ויכולה לערער את מערכת העיכול של האדם שאינו רגיל לאיכות שכזו .הערות :הכרתי איש אחד שהיה מאכיל את הכלב שלו וטועם את האוכל של הכלב ועוד אחת שהייתה אוכלת את הביסקוויטים של הכלב שלה ( להעמיד דברים על דיוקם הם לא ממש היו אוכלים עם צלחת וסכין ומזלג יותר נכון היו מנשנשים ) בנוסף צריך להיות בלוג על אחד שאוכל דברים מוזרים וכותב על זה ( דריה פעם הביאה לינק ) מצאתי - ואם אני לא טועה יש פה בייקון לכלבים שהוא אוכל - http://www.thesneeze.com/mt-archives/cat_steve_dont_eat_it.php
פורסם 2008 ביוני 317 שנים ולאיזה תגובות ציפית בדיוק?בתכלס דויד צודק. לפעמים אפילו איכות האוכל לכלבים טובה יותר מהאוכל האנושי והוא עומד בפיקוח קפדני יותר.רק שים לב שמזון בע"ח מכיל כל מיני תוספות כמו אפר, עצמות גרוסות וכו' כתוספת מינרלים וסידן. בנוסף בני אדם הם אוכלי כל לעומת כלבים וחתולים שהם טורפים, הדיאטה האנושית המומלצת שונה מהותית מהדיאטה המומלצת לאותם בע"ח.
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים בתכלס זה מזון לא מזיק, אבל לא נהוג לאכול את זה. 8) אני זוכר כשהייתי קטן אחותי ארגנה מסיבה, השולחן היה מלא בכל טוב, ביסלי, במבה וכו... אח שלי וחברים שלו שמו בתוך הביסלי קצת בונזו לכלב והחברים של אחותי אכלו ונהנו
פורסם 2008 ביוני 1517 שנים מה עוד אפשר לבקש מחטיף ?יש בו אורז ,קצת חלבונים אוזניים וטלפיים של חיות שונות , חומרי טעם וחומרי ריח ואריזה ציבעונית ויפהכמובן תוספים למינהם ששומרים לך על הברק בפרווה והורגים את התולעים במעיים יאמי יאמי .תטעם את האוכל המוכן בקופסה יש שימורים של חתולים יותר מצ'ופרים משל בני אדם ( אולי אני מגזים אבל הכרתי כמה נסיכות פרסיות - לא , לא ריטה - שרות יותר יפה ממנה אבל גם כמוה הולכות על ארבע - שלא נוגעות באוכל של בני אדם ואפילו לא שימורי טונה ) , מיאו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.