עבור לתוכן

המלצה לקניית מכונת גילוח

Featured Replies

פורסם

שלום

בקרוב אני מתגייס ונראה לי עדיף להשקיע במכונת גילוח טובה שתשרת אותי לכל אורך השירות ,גם חוסך בזמן וגם יותר נוח.

בעיקרון התקציב שלי נע לכיוון ה600 שקל..אשמח לשמוע המלצות.

פורסם

ב EBAY נורא נורא נורא זול.

של פיליפס הכי טובות.

רק חדשה (לא מחודשת).

חסינה למים -הכי חושב.

פורסם

אם מדובר בשירות קרבי, אז גם ככה ישתו לך את המכונה במוקדם או במאוחר ככה שאני לא חושב שכדאי ללכת על מכונה יקרה (ו-600 שקל ד"א זה לא ממש תקציב גבוה למכונות גילוח), ביננו, תחתום על זקן וזהו.

פורסם

אני אישית דווקא מעדיף סכין זה עושה עבודה יותר טובה

אבל כעיקרון הכי טובות (לפי דעתי ועם הניסיון הלא גדול שלי) הן של פיליפס

פורסם

אם מדובר בשירות קרבי, אז גם ככה ישתו לך את המכונה במוקדם או במאוחר ככה שאני לא חושב שכדאי ללכת על מכונה יקרה (ו-600 שקל ד"א זה לא ממש תקציב גבוה למכונות גילוח), ביננו, תחתום על זקן וזהו.

מה זאת אומרת "ישתו לך את המכונה"?

פורסם

בצבא אף אחד לא אוהב גנבים, אז כולם "שותים" ו"משלימים" וכו', יש מבין?

פורסם
  • מחבר

לחתום על זקן?לא שווה יחסית צומח לי מהר זקן וזה די מציק הזקן אחרי כמה ימים,עדיף כבר ללכת לרופא ולהוציא אישור גילוח פעמיים בשבוע בגלל גירויים בעור וכו'..

אתה אומר שכאילו אני מבין היחידים שיהיה לו שם מכונה?עדיף כבר להשקיע בסכין גילוח טוב?

פורסם

אני לא מבין מה ההבדל, עכשיו לא צומח לך זקן?

קח את הסכין/מכונה שאתה משתמש עכשיו

פורסם

מה שאתה אומר משתמע ל2 פנים:

או שהמילים האלו הם מילים אחרות לגניבה.

או שפשוט ה"חברים" שלך לנשק, "ירכבו" עליך ויקחו לך את המכונה להתגלח..

מה הפירוש הנכון?

המילים המודגשות, זה מה שהתכוונת?

פורסם

הבעיה מתחלקת ל-2 (הכל מניסיון בשירות קרבי):

א. טירונות קרבית - מעירים את כל המחלקה בשעה מסויימת ויש בערך 20 דקות להתייצב למסדר בוקר כולל גלח"צ (גילוח-ציחצוח) מה שמסתכם בתור ענק בכיורים במקלחות, מכונה לא דורשת מים ולא קצף גילוח ולכן אתה יכול להתחמק באלגנטיות מהתור הנורא הזה כל בוקר (ולא, להתגלח בלילה לפני זה לא פיתרון, במהלך הלילה צומחים זיפים).

ב. שירות בגדוד - לא פעם אתה תמצא את עצמך במוצבים שאתה לא תאמין בכלל, ללא מים זורמים או כל משהו שמראה על ציוויליזציה כזאת או אחרת, גם שם צריך גלח"צ בבוקר.

החיסרון העיקרי במכונת גילוח היא זמן הסוללה, אבל אני מתאר לעצמי שכיום זה לא ממש בעיה (אני השתחררתי לפני 10 שנים) בטח במוצבים עדיין אין מים זורמים אבל נקודות הטענה לפלאפונים בטוח יש.

ל-OOO123 - יגנבו, חד וחלק, וחברים לנשק יש מעטים בשירות.

פורסם

איך יגנבו? זה לא יהיה מוזר אם חייל יתחיל להשתמש פתאום במכונה שבמקרה כזאת בדיוק נגנבה יום לפני?

פורסם

בגלל זה רשמתי את שניהם..ואז קראתי את התגובה שלי..ואמרתי בידיוק את מה שאתה רשמת.. פשוט לא רשמתי..אלא מחקתי את זה..

פורסם

מי אמר שזאת גניבה לשימוש עצמי?

ותאמין לי, גם אני חשבתי על זה וסימנתי את הציוד שלי (חריטה של שם + מ.א עם ראש חריטה של דראמל), וגם זה לא עזר.

פורסם
  • מחבר

הבעיה מתחלקת ל-2 (הכל מניסיון בשירות קרבי):

א. טירונות קרבית - מעירים את כל המחלקה בשעה מסויימת ויש בערך 20 דקות להתייצב למסדר בוקר כולל גלח"צ (גילוח-ציחצוח) מה שמסתכם בתור ענק בכיורים במקלחות, מכונה לא דורשת מים ולא קצף גילוח ולכן אתה יכול להתחמק באלגנטיות מהתור הנורא הזה כל בוקר (ולא, להתגלח בלילה לפני זה לא פיתרון, במהלך הלילה צומחים זיפים).

ב. שירות בגדוד - לא פעם אתה תמצא את עצמך במוצבים שאתה לא תאמין בכלל, ללא מים זורמים או כל משהו שמראה על ציוויליזציה כזאת או אחרת, גם שם צריך גלח"צ בבוקר.

החיסרון העיקרי במכונת גילוח היא זמן הסוללה, אבל אני מתאר לעצמי שכיום זה לא ממש בעיה (אני השתחררתי לפני 10 שנים) בטח במוצבים עדיין אין מים זורמים אבל נקודות הטענה לפלאפונים בטוח יש.

ל-OOO123 - יגנבו, חד וחלק, וחברים לנשק יש מעטים בשירות.

סיבות א וב גרמו לי לחשוב על מכונה

בקשר לגניבות אני כנראה יקח תמכונה הישנה שלי או שיקנה משהו לא יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים