עבור לתוכן

עבודה בחו"ל - מכירת ציורי שמן

Featured Replies

פורסם

היי!

אי אפשר להגיד שאני חדש פה, אבל שם המשתמש מדבר עד עצמו.. :)

מכירת תמונות שמן בחו"ל

מישהו שעשה את זה לפני\אחרי צבא (או מכיר מישהו שעשה את זה ויכול להפנות אותו לכאן) יכול לכתוב פה חוויות?

במיוחד אם עבד בחברת AMADOR או SPONTANIK...

מתגייס ב17.11.8. בגרות אחרונה ב7.7.08.

זה משאיר לי בערך 4 חודשים, שמתוכם הייתי רוצה לעבוד באירלנד או בשבדיה כחודשיים.

יש סכנות חוץ מלאבד את הכסף של כרטיס הטיסה?(המופקע.. 780 דולר לשבדיה! לפי מה שהבנתי מאתרים.. עוד לא התקשרתי לסוכנים)

תודה מראש תגובות רציניות בלבד בבקשה...

פורסם

כן זו עבודה לא חוקית,

יכולים לתפוס אותך משטרת ההגירה וכלוא אותך ואחר כך לשלוח אותך הביתה ולאסור עליך לחזור למדינה זו שוב.

כמו כן אתה משקר לאנשים בפנים בתור עבודה.

בכל מקרה אפשר להרוויח טוב ואף טוב מאד אם אתה יודע לשחק ולעבוד על אנשים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה!

אתה ידוע מניסיון אישי שלך או של חברים?

אני לא חושב שתהיה לי בעיה מצפונית. בכל זאת, את אותן התמונות בדיק מוכירם בגלריות של אומנות בסכום הגבוה פי 10 לאותם קונים, ואני גם מגיע לביתם גם מוכר להם תמונה בסכום כסף שווה לכל נפש וגם מציע להם מיסגור... אז כל אחד עושה לשני טובה.. :)

מי שכתב לי הודעה פרטית, איני יכול לענות לך עליה מפאת מגבלות המערכת על משתמשים חדשים... שלח שוב הודעה עם פרטי התקשרות אם בא לך להתכתב.. :)

פורסם

אהה, אז אתה אחד מאלה שבגללם חוקרים את הישראלים חצי שעה לפני שנכנסים לבריטניה? :pissed:

פורסם

אהה, אז אתה אחד מאלה שבגללם חוקרים את הישראלים חצי שעה לפני שנכנסים לבריטניה? :pissed:

באסטות של ישראלים היו פעם תופעה נפוצה ביפאן, היו מעורבים בזה הרבה עבריינים והיו גם מקרים של הסתבכות עם היאקוזה ורציחות. היפאנים היום עושים הרבה בעיות לתיירים ואנשי עסקים ישראלים, בעיקר בגלל הסיפור ההוא.

כנ"ל באוסטרליה, ניו-זילנד וחלקים מאירופה.

תודה על התשובה!

אתה ידוע מניסיון אישי שלך או של חברים?

אני לא חושב שתהיה לי בעיה מצפונית. בכל זאת, את אותן התמונות בדיק מוכירם בגלריות של אומנות בסכום הגבוה פי 10 לאותם קונים, ואני גם מגיע לביתם גם מוכר להם תמונה בסכום כסף שווה לכל נפש וגם מציע להם מיסגור... אז כל אחד עושה לשני טובה.. :)

מי שכתב לי הודעה פרטית, איני יכול לענות לך עליה מפאת מגבלות המערכת על משתמשים חדשים... שלח שוב הודעה עם פרטי התקשרות אם בא לך להתכתב.. :)

כן, בסדר...

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע על מה אתה מדבר.. 8)

אולי זה בגלל שאנחנו נראים קצת כמו ערבים וכבר אין רשומות רישמיות בדרכון ובת.ז. לגבי היותך ישראלי יהודי או ישראלי ערבי?

אולי זה שגרתי כללי ולא רק ישראלים נבדקים כך?

פורסם

מה אתה עושה את עצמך תמים.

זה בגלל שהרבה ישראלים הולכים לעבוד בצורה לא חוקית בבריטניה, אז מנסים לסנן אותם.

אח"כ אנשים מתפלאים שקשה להוציא ויזות לארה"ב, או שעושים חיים קשים בכניסה לארצות מסויימות.

אם תסע, מאחל לך שיעשו לך אחורה פנה בביקורת גבולות.

פורסם
  • מחבר

אתה תמיד אנטי כזה? נגד כל דבר?

יהרגו אותך 15 דק' תחקור בכניסה לבריטניה?

אני אישית אשם בזה?

אם יש לי הזדמנות להרוויח קצת יותר כסף בחודשיים עבודה בחו"ל מאשר בארץ, לחוות חוויה שונה ומרגשת, ללמוד המון, לכייף, להעשיר את העם השבדי באומנות מקורית שתהיה שווה לכל אדם מהמעמד הבינוני, להכיר חברים ועם זאת להסתכן להכלא או להיות מגורש ל-10 שנים מהארץ, שיבושם לי, לא?

פורסם

30 דקות.

30 דקות חקרו אותי בכניסה לבריטניה באפריל.

זה לא נעים, מבזה ומעצבן.

מעצבנת במיוחד העובדה שזה קורה בגלל אנשים כמוך, שהולכים לעבוד בצורה בלתי חוקית במדינה שלא רוצה שתעבוד שם, הרבה פעמים תוך כדי מכירת ג'אנק במחיר מופקע (לא מדבר ספציפית על אומנות, או כל ג'אנק אחר). אז אני לא יכול להאשים אותם שהם עושים זאת, אני יכול להאשים אנשים כמוך, שמכריחים אותם לעשות זאת. לי לפחות זה לא יקרה שוב, כי הלכתי והוצאתי לעצמי דרכון אירופאי. אבל אני מרחם על שאר האנשים שצריכים לעבור את אותו התהליך.

אבל אני בכלל לא נגדך, להפך. אני מקווה שתקבל בדיוק את אותו יחס חם ואוהב שמקבל עובד זר לא חוקי שתופסים אותו בארץ.

פורסם

נתחיל בזה שזו אחלה עבודה, מנסיון. עבדתי שנתיים באנגליה, בגרמניה ובאירלנד בחופשות הקיץ. זה ברור שמי שהיה לו נסיון רע/עבד עם חברה דפוקה ישמיץ את העבודה ואת העובדים, כמו שכמה עשו פה מעליי. מה שכן, זו עבודה שמתבצעת על-ידי המונים, ישראלים ואירופאים, בכל סוגי המכירות.

לפותח הת'ראד, החברה הישראלית הגדולה שמנסיון אני יכול להגיד שאני הייתי ממש מרוצה ממנה היא "ורטיגו". הבעיה היחידה היא שנראה לי שלא תתאים מבחינת הגיל, לפני גיוס זה קצת צעיר.

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה שלך!

יש מצב שתשלח לי לפרטי איזו דרך התקשרות אישית יותר? (אייסי, מסנ, אימייל)

אמדור כמעט גדולה כמו ורטיגו(שלא ניסיתי ללכת אליה) והתקבלתי לשם. אני לא חשוב שתהיה בעיה עם ורטיגו, אבל אנ י כבר דיי מקובע על שבדיה משום מה...

לפי הניסיון שלך ושל אחרים, אין סיכון גדול בזה בהנחה שנאי דיי בטוח שאני אמכור בצורה סבירה+ ואלמד עם הזמן עוד? (כמה זה סביר בשביל רווח נטו של 3K בחודש לפחות? אחרי כל ההוצאות)

גם שאר העובדיםש היו איתך בצוות יצאו מרוצים?

תודה מראש!

פורסם

השאלה היא האם אנשים לא חוששים להכניס אתכם לבתים שלהם כדי למכור את הציורים האלה? בניגוד לבחורה חיננית שבטח יהיה לה הרבה יותר קל.

והאם האתם מסוגלים לעבוד על אנשים בעיניים בידיעה שהציור הזה צוייר על ידי סינים בטכניקות מסחריות ומחזוריות מה שמאבד את כול האפקט של פריט אומנות יחודי ובלעדי?

הציורים האלה אמורים להימכר ב 180$ לפי הידוע לי, סכום לא נמוך בכלל לציור סיני בלי ערך אומנותי כל שהו כמעט.

פורסם
  • מחבר

שם 180 דולר, 130 יורו, זה כמו פה 150 שקל, לפי יחס-פרופורציה בתל"ג...

פורסם

כמו שהוא אמר, 30 דקות! 30 דקות! הבנאדם טוחן אותי עם שאלות שאין לי מושג מאיפה לענות לו ועם חיוך בריטי נימוסי על הפנים וזה לא היה רק פעם אחת! כל פעם שאני מבקר את הבריטים הם תוקעים אותי בכניסה! (אין לי שם משפחה או משהו יש לי שם רק הרבה חברים והם פשוט לא מבינים איך זה יכול להיות)

ולי עוד אין דרכון בריטי או אירופאי שיכול לשחרר אותי מכל זה! לצערי אפילו דרכון פולני התברר בסוף שלא מגיע לי! (בלי להכנס לפרטים)

חוץ מזה חשבת על האנגלית שלך?? אתה יודע מה זה להבין את האנגלים?? לי לקחת שבוע של 24 שעות עם סקוטים כדי שאני יתחיל להבין אותם. אתה לא תסדר בכל כך קלות כמו שאתה חושב עם 5 יחידות אנגלית שעשית בבצפר

פורסם

שם 180 דולר, 130 יורו, זה כמו פה 150 שקל, לפי יחס-פרופורציה בתל"ג...

יש לך דוגמאות לציורים האלה שאני יוכל לשפוט אם הם שווים בכלל את ה 150 שקל העלובים שלי גם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים