עבור לתוכן

האם הבנצ'מרקים האלה אמתיים?

Featured Replies

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר אל תאמין לאף אחד!!

טוב גישה מעניינת.

רק דוגמא קטנה

NVIDIA 90FPS לעומת ATI 30FPS באותם הגדרות באותו מבדק תוכנה,אומרת לי שכדאי לי לקנות NVIDIA.

אתה עושה את עצמך או שאתה באמת עילג? מה לא מובן? כל יוצר של טכנולוגיה יציג את הצדדים החזקים של היצירה שלו וידגיש רק דברים טובים,לפעמים קצת יותר מידי כדי ליצור ציפיה בקרב הצרכנים.

פורסם

חבל שהתחלת בגישה מלוכלכת וקורא לי עילג !!תודה.

מה איכפת לי מה היצרניות מציגות???

נניח ואותי מעניין ביצועים של משחקים,אם כרטיס X מציג לי ביצועים יותר טובים מכרטיס Y .מה לא ברור???

הכל גם זה גישה של הצרכן מה הוא מצפה.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר אל תאמין לאף אחד!!

טוב גישה מעניינת.

רק דוגמא קטנה

NVIDIA 90FPS לעומת ATI 30FPS באותם הגדרות באותו מבדק תוכנה,אומרת לי שכדאי לי לקנות NVIDIA.

לאף אחד?

על tom's hardware שמעת?

פורסם
  • מחבר

טוב נעזוב את הוויכוח המוזר שהיה פה,

אני קונה מחשב חדש - ועד כה רציתי לקחת Gigabyte 8800GT 512MB Zalman ועדיין לא קניתי את המחשב,

כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך לATI 4870 בעוד כמה מאות שקלים מהכרטיס 8800GT שרשמתי פה?

ויש כרטיס מקביל בביצועים של nVidia באותו מחיר פחות או יותר?

וPCI-E 1.1 יכול להוות צוואר-בקבוק לכרטיס 4870?

תודה.

פורסם

כיום אפשר להשיג 8800GT בערך בסביבות 1000 ש"ח,אני מאמין שמחיר ה HD4870 יהיה בסביבות 350 דולר שזה יכול להגיע ל 1500+ ש"ח כולל מע"מ ותוספות למינהם.

האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח ל 30-50% ביצועים את זה אני לא יכול לומר.

מקביל בביצועים ל 8800GT אני לא חושב שיש ל ATI כרטיס כזה במחיר דומה לשל NVIDIA .

צוואר בקבוק בגלל 1 PCIE בטח שלא.

אם המעבד שלך ישן בוא נגיד לא כפול ליבה ,אז יכול להיות צוואר בקבוק לביצועי משחקים שדורשים ליבה כפולה.

זה תלוי גם במעבד.

פורסם

טוב נעזוב את הוויכוח המוזר שהיה פה,

אני קונה מחשב חדש - ועד כה רציתי לקחת Gigabyte 8800GT 512MB Zalman ועדיין לא קניתי את המחשב,

כדאי לי לשדרג את כרטיס המסך לATI 4870 בעוד כמה מאות שקלים מהכרטיס 8800GT שרשמתי פה?

ויש כרטיס מקביל בביצועים של nVidia באותו מחיר פחות או יותר?

וPCI-E 1.1 יכול להוות צוואר-בקבוק לכרטיס 4870?

תודה.

מה שtheReaper התכוון אליו, וזה נכון ד"א, שאי אפשר לסמוך על באנצ'ים שמוציאה החברה עצמה שמוציאה את הכרטיס לשוק. (קח לדוגמא את ה2900XT בזמנו). לא משנה באיזו תוכנה, כי אפשר לשנות הגדרות שיתאימו למקומות שהכרטיס חזק בהם ומוציא יותר ביצועים.

עדיף לחכות לביקורות של אתרים אובייקטיבים על הביצועים של הכרטיסים במשחקים שתכלס אנחנו משחקים בהם.

חכה קצת שיצא ה4870 תראה באנצ'ים באתרים המרכזיים ואפשר יהיה להחליט יותר בוודאות אם כדאי להשקיע יותר או לא.

פורסם

מסכים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים