עבור לתוכן

לינץ' בערבים בערב יום השואה

Featured Replies

פורסם
נשקפת סוג של סכנה לצאצאים של אותו זוג(אם יהיו בכלל) בקשר לעניין יהדותם

:lol:

איזו סכנה? שהם לא יהיו יהודים?זה רע?

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מבחינה תיאורטית, כל הנשים היהודיות יכולות ברגע זה ממש להתחתן עם גברים ערביים ולהביא איתם ילדים, כנ"ל כל הגברים היהודים עם נשים ערביות.

בכך, הצאצים בעצם לא יהיו יהודים, גם במובן הדתי, וגם במובן הלאומי.

בכך, העם היהודי יפסיק להתקיים.

זה נשמע בלתי אפשרי לחלוטין, אבל לא חסרים עמים ש"נכחדו" כביכול על ידי כך שפשוט נטמעו "עמוק מדי" בעמים הסובבים אותם(נגיד, הפלשתים.. מכירים?)

פורסם

עכשיו אני לא אומר שהחברה שקיבלו מכות מגיע להם,אני לא מכיר אותם ואני לא יודע,ולדעתי זה שהם סתם התלבשו על זוג מסכנים אז בעסה,לדעתי הם היו צריכים להתארגן ולחכות שמישהו יעשה משהו מהמעשים הנתעבים שצייתי למעלה ואז לפרוק עליו את חמתם.

איזה חלק מזה לא הבנתם?

אני לא מצדיק את זה שהם סתם קפצו על שני אלה,אבל לדעתי העיקרון של להתארגן ולהרביץ לכל מיני חולרות הוא מעולה,כי המשטרה אימפוטנטית לגמרי.

פורסם

ואם הם חס וחלילה יחזירו ויתפסו אותך ואת המשפחה שלך או סתום משהו כשאתה/הוא לא מוכן, וסתם יזינו לך/לו את הצורה?

בסוף יהיו פה קרבות ברחובות כמו בGTA :cool2:

פורסם

ואם הם חס וחלילה יחזירו ויתפסו אותך ואת המשפחה שלך או סתום משהו כשאתה/הוא לא מוכן, וסתם יזינו לך/לו את הצורה?

בסוף יהיו פה קרבות ברחובות כמו בGTA :cool2:

זה לא רחוק

לי נראה שהכל התפוצץ על שתי המסכנים האלו ...

יש ערבים ויש ערבים,יש כאלו שיודעים לכבד תרבויות אחרות ואנשים אחרים ויש כאלו שלא(בעיקר הצעירים).

בטח זה התחיל שערבים נסעו ליד שכונות חרדיות ביום שבת עם פול ווליום ולאט לאט זה פולש לתחומים אחרים עד שזה מתפוצץ.

הערבים האלו בכלל לא תמימים הם יותר מדי מטרידים בנות אחרות וזורקים מילים לא במקום וזה כנראה מה שגרם לצעירים שם להרביץ לכמה ערבים.

לדעתי זה רק ההתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים