עבור לתוכן

לינץ' בערבים בערב יום השואה

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המדינה צריכה להגן על היהודים מהערבים שמטרידים אותם יום יום, לא רק ביום השואה, באלימות ואונס

אז קשה לי להרגיש משהו שלילי לגבי "הלינץ"', סליחה

פורסם

אתה עושה צחוק?

מה קשור המדינה?

החבורה של הילדים התארגנו דרך הודעת שרשרת בICQ וארבו לזוג ערבים בפיסגת זאב ופשוט קרעו להם את הצורה :screwy:

מה שאירוני הוא שהלינץ' נעשה מסיבות גזעניות וזה בוצע בערב יום השואה ::)

פורסם

לשם שינוי הבעיה היא לא הערבים אלא הקבוצת ילדים המטומטמים האלה בלשון המעטה שעשו את זה, ומי שלא עשה את זה ועמד שם אז תמך בזה, ולא יצא נקי יותר מהם.

פשוט עצוב. תחשבו שהילדים האלו הולכים להוות (לפחות חלק מ) הדור הבא של מדינת ישראל. איפה נהיה עוד 10 שנים?

פורסם

לשם שינוי הבעיה היא לא הערבים אלא הקבוצת ילדים המטומטמים האלה בלשון המעטה שעשו את זה, ומי שלא עשה את זה ועמד שם אז תמך בזה, ולא יצא נקי יותר מהם.

פשוט עצוב. תחשבו שהילדים האלו הולכים להוות (לפחות חלק מ) הדור הבא של מדינת ישראל. איפה נהיה עוד 10 שנים?

אני לא רוצה לנקוט בשם האזור (שאף אחד כמובן לא יפגע)

אבל אני יכול להגיד לך שבמקומות אחרים זה פשוט לא קורה.

פורסם

במקומות אחרים זה פשוט לא קורה כי במקומות אחרים לא סובלים את ההתעללות היומיומית של הערבים המאיימים על תושבי המקום כאילו הם הרוב הנאצי ב38.

פורסם

^^^צודק. אני לא מעודד התנהגות כזו, אבל אם יש מקום שסביר שזה יקרה בו זה בירושלים.

פורסם

זה פשוט מביש.

אנשים חושבים שהרעיון של יום השואה זה לטוס לפולין ו"לבכות" ולא מבינים שהרעיון האמיתי הוא ללמוד ולזכור מה היה ולמה היה.

חלק מהרעיון של יום השואה הוא שאנחנו לא נהיה כך.

DARK RESPECT, זה שיש מקומות אחרים בעולם או אנשים בעולם שכן עושים דברים כאלה לא אומר שאנחנו צריכים לעשות את זה גם.

אנו צריכים להתגאות ברמה מוסרית גבוהה יותר, רמה שבסופו של דבר מביאה להישגים גבוהים יותר וסיפוק גדול יותר.

אין לי הרבה מה להגיד, אבל זה פשוט מגעיל.

אני מאוד מקווה שצורת החינוך לזיכרון יום השואה במדינה תשתנה ותחזור לאיך שהיא הייתה פעם- פחות טקסים (שכן, גם אותם חשוב לעשות, אבל לא רק) וטיקסיות ויותר חינוך.

פורסם

זה פשוט זוועתי. העובדה שכל כך הרבה אנשים התאספו רק מעידה שהמצב בירושלים באמת נואש- וזה שאותם אנשים מרשים לעצמם לקחת את החוק ליידים ולבצע גזר דין מוות בעוברי אורח (תמימים או פחות תמימים).. זה מזוויע. אני מקווה שכל מי שמעורב יראה את הכלא הרבה שנים מבפנים.

בד בבד צריך לטפל בבעיות שהערבים יוצרים במקום.

יום השואה מזמן הפך לצביעות. בזמן שבסין ובאפריקה אנשים נטבחים באופן יום יומי ולאף אחד לא אכפת. רבאק, תושבי הנגב מאויימים כל שעה וכל דקה במשך שבע השנים האחרונות... למי אכפת? לאף אחד. לא מהפליטים ולא מהדרומיים.

באמת למדנו המון מהשואה.

פורסם

זה פשוט מביש.

אנשים חושבים שהרעיון של יום השואה זה לטוס לפולין ו"לבכות" ולא מבינים שהרעיון האמיתי הוא ללמוד ולזכור מה היה ולמה היה.

חלק מהרעיון של יום השואה הוא שאנחנו לא נהיה כך.

DARK RESPECT, זה שיש מקומות אחרים בעולם או אנשים בעולם שכן עושים דברים כאלה לא אומר שאנחנו צריכים לעשות את זה גם.

אנו צריכים להתגאות ברמה מוסרית גבוהה יותר, רמה שבסופו של דבר מביאה להישגים גבוהים יותר וסיפוק גדול יותר.

אין לי הרבה מה להגיד, אבל זה פשוט מגעיל.

אני מאוד מקווה שצורת החינוך לזיכרון יום השואה במדינה תשתנה ותחזור לאיך שהיא הייתה פעם- פחות טקסים (שכן, גם אותם חשוב לעשות, אבל לא רק) וטיקסיות ויותר חינוך.

להיות צודק ולא חכם במזרח התיכון אומר שהימים שלך בו ספורים

צריך ללמוד ולזכור מה היה בו, ולא להיות שוב רופסים מול התעללות ופוגרומים שהערבים עושים בנו

כשיהודים פוגעים ככה בערבים, זה מכניס אותך לשוק, אבל כשערבים ישראלים אזרחי המדינה פוגעים ביהודים ובאופן יותר חמור, נגיד רוצחים יהודים לא רק פוצעים אותם כמו במקרה הזה, אז לא נוצר אצלך אפילו עשירית מהרגש שהכתבה הזאת יצרה אצלך. זאת אומרת שאנשים מקבלים את זה שרוצחים אותנו יותר מאשר שאנחנו פוגעים בהם. זה הדבר היחידי שצריך תיקון.

פורסם

Pwn3ge

פורסם
  • מחבר

צריך ללמוד ולזכור מה היה בו, ולא להיות שוב רופסים מול התעללות ופוגרומים שהערבים עושים בנו

כשיהודים פוגעים ככה בערבים, זה מכניס אותך לשוק, אבל כשערבים ישראלים אזרחי המדינה פוגעים ביהודים ובאופן יותר חמור, נגיד רוצחים יהודים לא רק פוצעים אותם כמו במקרה הזה, אז לא נוצר אצלך אפילו עשירית מהרגש שהכתבה הזאת יצרה אצלך. זאת אומרת שאנשים מקבלים את זה שרוצחים אותנו יותר מאשר שאנחנו פוגעים בהם. זה הדבר היחידי שצריך תיקון.

אם יותר לשאול על סמך מה הטענה שהפגיעה ביהודים אינה מעוררת אותם רגשות כמו הפגיעה בערבים? כל פגיעה באנשים שעל לא עוול בכפם מקוממת כשלעצמה.

אותו ערבי שרצה לקנות בגדים בקניון לא עשה שום פוגרום ולא פגע באף אחד- הלינץ' שנעשה בו לא שונה במאומה מן הלינץ' שעשו ביהודים בגרמניה הנאצית או באוכלוסיה

השחורה בארה"ב בתקופת אמצע המאה הקודמת. המניעים הם נבערות גזענית אומללה, טיפשות וחינוך לקוי. צר לי לומר אבל אותם ילדים שאומרים שבאו להסתכל כי זה עניין איך

זה להרביץ לערבי והם בכלל ילדים טובים מאוד מזכיר לי את התירוצים של רוצחים נאצים שלאחר מלחמה טענו כי אלה סך הכל היו פקודות והם בכלל אנשים טובים שבחיים לא היו

הורגים חפים מפשע.

בשורה התחתונה הטענה היא פשוטה: הם נגד הערבים והם נגד היהודים אשר מכתימים בהתנהגות של בודדים שם של מגזר שלם יש לפעול ביד קשה.

פורסם

אני לא מבין, החלק שהדגשתי בפיסקה נועד להקנות לגיטימציה למעשה?

כי לפי זה אם בן אדם ממוצא מזרחי פרץ אלי הבייתה יש לי לגיטימציה ללכת ולפוצץ במכות כל מזרחי שאני פוגש ברחוב?

או אולי אותו היגיון תקף לגבי הערבים ש80 יהודים הלכו ופוצצו אותם במכות, עכשיוו יש להם לגיטימציה להתחיל שואה חדשה?

אתה מבין עד כמה ההיגיון שלך פגום?

בתור יהודי אולי כדי שתחזור על סיפור סדום ועמורה והיסטוריה של המאה ה20 לפני שאתה מבייש את בני עמך.

פורסם

אני רק רוצה להגיד כל הכבוד לאותם נערים..אם לא הייתי בבסיס הייתי מצטרף אליהם. ה"נערים הערבים התמימים" האלה שאתם כל כך מגינים עליהם מתחילים עם נערות יהודיות על ימין ועל שמאל ומציקים להן, הבעיה היא שאף אחד לא עושה כלום בנידון ולא מרחיק ערבים משכונות יהודיות.

אז הנה, מישהו לקח על עצמו לעשות את המעשה הצודק וההגון ואתם מגנים אותם ? תתביישו לכם

פורסם

יפה, החלטת שהם אשמים ונתת גזר דין בנשימה אחת ללא בית משפט.

אני רק מקווה שתקבל אותו יחס אם אי פעם יחשדו בך במשהוא.

מכל הנושא הזה אפשר להבין דבר אחד - מערכת החינוך פשטה את הרגל מזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים