פורסם 2008 במאי 3117 שנים איך מחולק הזיכרון במחשב שמגיע עם 2g האם בסלוט אחד או בשני סלוטים?וכך גם לגבי ה4g.כמה בכלל סלוטים יש?האם מישהו יודע איזה חברה המסך בדגם הזה ואיזה חברה הצורב?האם יש יציאת hdmi במחשב הזה?
פורסם 2008 במאי 3117 שנים HDMI לא,DVI אמור להיות.לגבי חילוק זכרון,ככל שזכור לי ב2 סלוטים.(סלוט בודד הרי יקר יותר).
פורסם 2008 במאי 3117 שנים טוב יש לי כזה ואניכמעט בטוח שהזכרונות באים בשתי סלוטים של גיגה כל אחד..ובקשר ליציאות יש את היציאה הלבנה...DVI!איך נראה HDMI??
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר ran1809 אתה יכול לכתוב פה מה החברה של הצורב והדגם...?זה רשום בדרך כלל במנהל התקנים...
פורסם 2008 ביוני 117 שנים ע"פ כמה מקורות ששמעתי זה או של LG או של עוד חברה ואני לא זוכר את השם שלה...!אבל יש לציין מסך ממש ממש טוב חבל על הזמן אין זווית שלא רואים בו טוב ובדקתי את זה מול כמה מחשבים וכולם התלהבו מהזווית של המסך שלי.!
פורסם 2008 ביוני 117 שנים תראה אחי יש לי אותו כבר 4-5 חודשים ככזה שזה מפרט טיפונת מיושן..מעבד 7500, Geforce8400GS, HD 160GB וכל הסטנדרט של ה - N אתה רוצה לדעת משהוא מיוחד וספציפי כי חקרתי אותו די לעומק...!רמקולים קצת חלשים אם אתה מתכנן עליו איזה מדייה סנטר קטן..!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.