עבור לתוכן

מאיזה גיל התחלתם להרכיב מפרטים?

Featured Replies

פורסם

כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?

פורסם

הרכבת מחשב או מפרט?

(חיבור חלקים - הרכבת מחשב, התאמת חלקים - הרכבת מפרט).

פורסם

ובכן, בצורה חובבנית כ-3 וחצי שנים. כמקצוען משהו כמו 8 שנים. זכיתי במספר תחרויות הרכבת מפרטים אירופאיות(אלוף הרכבת מפרטי גיימרים גרמניה 2005&2006, מקום שני בתחרות "הרכב ככל יכולתך" הבלגית 2007).

כמובן שאני שומר על ססטיסטיקה עדכנית על תהליך הרכבת המפרט. הממוצע שלי מאז המעבר ל ATX עומד על 3 דקות ו-23 שניות, המפרט הכי מהיר שהרכבתי לקח לי 2 שניות(לאפ טופ) והמפרט הכי ארוך לקח לי שבועיים ויומיים(אחד המפרטים הקשים).

מקווה שעזרתי לך.

פורסם

1. בערך 5000 יום.

2. כ-10 דקות (בממוצע) להרכבת מפרט (מעדיף לוודא 3 פעמים שהכל כשורה, מאשר לחסוך 5 דקות - אך להעניק המלצה שגויה).

פורסם

ובכן, בצורה חובבנית כ-3 וחצי שנים. כמקצוען משהו כמו 8 שנים. זכיתי במספר תחרויות הרכבת מפרטים אירופאיות(אלוף הרכבת מפרטי גיימרים גרמניה 2005&2006, מקום שני בתחרות "הרכב ככל יכולתך" הבלגית 2007).

כמובן שאני שומר על ססטיסטיקה עדכנית על תהליך הרכבת המפרט. הממוצע שלי מאז המעבר ל ATX עומד על 3 דקות ו-23 שניות, המפרט הכי מהיר שהרכבתי לקח לי 2 שניות(לאפ טופ) והמפרט הכי ארוך לקח לי שבועיים ויומיים(אחד המפרטים הקשים).

מקווה שעזרתי לך.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני התחלתי לפרק מיפרטים, פשוט מגיל צעיר כמו חייה אל הטרף היסתערתי לאוייב, את ההמשך אתם יודעים.

שמן סיכה ניתז לכול עבר זוואות של מסכים כחולים מבית היוצר מיקרוסופט נפלו ארצה, וליבה קטנה של Nvidia דממה למוות אחרי הקרב OverClock

שקט כבד נפל על מאווררי ה-Delta שלי.

המחשב הישן שלי לא שרד יומיים.

המחשב החדש שלי כבר בקרטונים.

המחשבים של החברים שלי ידעו ימים זוהרים יותר.

עריכה:

אוף טעיתי בטראד, חשבתי שראיתי פירוק מפרטים.

אחרי הצחוקים.

לפותח הטראד, בגיל 6 הרכבתי מחשב ראשון עד היום אני מרכיב שצריך.

כמה זמן זה לוקח משהו בין שעה לשעתיים.

פורסם

מגיל 13 מרכיב מפרטים, מגיל 14 מרכיב מחשבים.

מאז שעבדתי בחנות זמן העבודה שלי התקצר דרסטית, לוקח לי בין 20 דקות לחצי שעה להרכיב מחשב ממוצע (מעבד, לוח, קירור, כרטיס מסך, הארדיסק, כונן אופטי, ספק, סידור חוטים בשזירה ואזיקונים) במארז ממוצע כמו ה 6A19.

לא שאין מארזים בעייתיים שמאריכים את זמן העבודה או חותכים את הידיים בדרך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים