פורסם 2008 במאי 3017 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3549583,00.htmlלא יודע אם אתם אוהבים אותו או שונאים אותו בגלל הדעות הפוליטיות שלו אבל מבחינתי הוא אחד מהאנשים שמוסיפים צבע למדינה יש לו אומץ להגיד את מה שהוא חושב בלי לפחד וזה חסר להרבה פוליטיקאים בארץ
פורסם 2008 במאי 3017 שנים באמת אחד האנשים שאני מעריך, ואני שונא פוליטיקאים... אני מסכים עם קרירין ( פעם ראשונה בהיסטוריה), באמת היו לו ביצים.
פורסם 2008 במאי 3017 שנים הוא אחד מידידי אולמרט לא ?אדם ציבעוני ללא ספק ( למי שאוהב גוונים של לבן ) בעל השקפת עולם מעניינת ויחודית ועוד יותר מיוחדת הייתה צורת ההבעה שלו ,אבל באמת מקווה שהוא יצא מזה ויחיה עוד שנים רבות וטובות עריכה :נו שויין ,
פורסם 2008 ביוני 117 שנים אין ספק אדם חריף מאוד.למרות שיש לי ניגוד גמור לדעותיו בכמה נושאים...אני חושב שזה אחד האנשים הכי מבריקים עלי האדמות.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים אני פשוט עצוב.איש גדול שנלחם על מדינת ישראל יהודית אמיתית.חבל ואני מקווה שאנשים ימשיכו את דרכו.אני לא אוהב להגיד את הקלישאה הזו, אבל: יהי זכרו ברוך.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים יהי זכרו ברוך.בזמן האחרון יותר ויותר לוויות של אנשים משפיעים וחשובים שהמדינה נבנתה עליהם, כנראה שבשנים האלה יהיו חילופי המשמרות בין הדורות, חבל שכך.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים איזה חדשות עצובות .. איש דגול, אחד האנשים היותר מוערכים בעיניי בפוליטיקה הישראלית, בן אדם אמיתי, ישר, הגון, מבריק, אי של שפיות בים הזבל שהוא הפוליטיקה הישראלית. הוא יחסר לי מאוד .. יהי זכרו ברוך.
פורסם 2008 ביוני 117 שנים מחבר יהי זכרו ברוך.בזמן האחרון יותר ויותר לוויות של אנשים משפיעים וחשובים שהמדינה נבנתה עליהם, כנראה שבשנים האלה יהיו חילופי המשמרות בין הדורות, חבל שכך.זה דרך הטבע גם אנשים דגולים כמו צרציל\בן גוריון\ועוד הרבה מתו בסופו של דבר בסופו של דבר לכולם יש מחליף גם אם לא אוהבים לחשוב על זה בוש היום לדוגמה נלחם ב"רעים" של היום כמו שצרציל נלחם ב"רעים" של שנות ה40
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.