עבור לתוכן

חבר'ה אני יודע ששיגעתי אותכם.. אבל אני צריך הפעם מפרט סופי 7000+- ש"ח עם ציוד הי

Featured Replies

פורסם

קודם כל אתה ממש לא צריך להתעצבן, אני בסך הכל ניסיתי לעזור לך , מה קרה אני חושב שמחשב שלי הוא פצצה, ואני אומר לך את זה מנסיון

אני לא סתם יגיד לך.

התוצאות שלו ב 3DMARK (גם החדש וגם הישן )הם מעולות ,כמובן בלי OC.

הוא מריץ משחקים הכי כבדים (כמו CALL OF DUTY )על ההגדרות הכי גבוהות

זה עובד ממש חלק ,גם קרייסיס עובד מעולה עם FPS של 33 בממוצע שזה חלק (כמובן על ההגדרות הכי גבוהות ).

אז אני לא מבין איפה הבעיה פה, מה הבזבוז פה.

מה רע במעבד Q9450 , המעבד הזה כקודם כל הוא בא 45 NM (ננו מטר )שהאחרים באים עם 65

ה CACHE שלו הוא 12MB שהמעבדים האחרים באים עם פחות (למשל ה Q9300 בא עם 6MB ).

הכרטיס מסך ממש שאיך צורך להרחיב עליו אבל זה ברור לך שהוא הכי חזק היום בשוק, אם אתה רוצה לראות למה הכוונה שלי כנס לקישור

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315654.0 אתה תראה בדיוק מה ההבדלים, ועד כמה הם גדולים .

בקיצור גבר אני אשמח לשמוע תגובות והפעם תהיה רגוע חבוב יום טוב .

אתה מפספס את העיקר... כולם יודעים שהמחשב שלך טוב.... השאלה היא האם יש צורך לקנות דברים כל כך לא משתלמי כמו שאתה קנית?

הנה דוגמה לתשובה בשבלך:

אם למשל הייתה לוקח E8400 אני בספק רב אם תרגיש את זה בכלל והייתה חוסך 500 שקל רק מהמעבד... שלא לדבר על שאר המפרט... כמו הכרטיס מסך... אם הייתה לוקח שני 9600GT ומוסיף קצת כסך ללוח אם (כדי שיתמוך בSLI) שזה יצא בערך 1700 (הכי הרבה) אז 2400-1700=700 והנה חסכנו עוד 700 שקל!! מבלי להוריד הרבה ביצועים... מפני ששני 9600GT ניצחו את ה-HD3870 X2 של ATI ואני חושב שגם את ה-9800GTX2 שלך... אז מה יצא? ביצועים בלי פשרות וחיסכון של 1200 שקל.

אני מקווה שהבהרתי את עצמי...

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים איתך לגבי הכרטיס מסך, הוא לא משתלם מבחינת יחס עלות/ביצועים.

אבל לפעמים כשיש תקציב ומחלה למחשבים... (ראה 8800GTX במפרט שלי :smile1:).

לגבי המעבד- אני לא חושב שאתה צודק:

אמנם נכון, ה-E8400 עדיף כיום על מעבדי Quad בעקבות התמיכה הנוכחית של משחקים בריבוי ליבות.

אבל, התוספת של ה-400 שקל בין E8400 ל-Q9450 (לאחר ירידת המחירים)- תשתלם מאוד בעתיד.

מעבד כזה, בהתחשב שהוא במפרט שנקנה לכמה שנים טובות- יהנה מתמיכה ב-4 ליבות בעתיד (ותזכור- גם כשיצאו הדו-ליבות משחקים לא ידעו לנצל אותם).

פורסם

אני מסכים איתך לגבי הכרטיס מסך, הוא לא משתלם מבחינת יחס עלות/ביצועים.

אבל לפעמים כשיש תקציב ומחלה למחשבים... (ראה 8800GTX במפרט שלי :smile1:).

לגבי המעבד- אני לא חושב שאתה צודק:

אמנם נכון, ה-E8400 עדיף כיום על מעבדי Quad בעקבות התמיכה הנוכחית של משחקים בריבוי ליבות.

אבל, התוספת של ה-400 שקל בין E8400 ל-Q9450 (לאחר ירידת המחירים)- תשתלם מאוד בעתיד.

מעבד כזה, בהתחשב שהוא במפרט שנקנה לכמה שנים טובות- יהנה מתמיכה ב-4 ליבות בעתיד (ותזכור- גם כשיצאו הדו-ליבות משחקים לא ידעו לנצל אותם).

לגבי המעבד QUAD... אני חשבתי גם כן שה-QUAD הוא העתיד (ראה Q6600 במפרט שלי) ועד עכשיו לא ראיתי כלום חוץ מריבוי משימות...

פורסם

ולכן הזכרתי את העניין, שגם כשיצאו כפולי הליבה, הדיעות היו חלוקות.

אם היית פעיל כאן או בפורום אחר לבטח שנתקלת בתופעה דומה לזו שקיימת עכשיו עם ה-Quad.

ה-Quad הם כן העתיד ובמיוחד ה-Penryn (כדוגמת ה-Q9450), שהליבות שלהם יהיו יעילות יותר.

---------------------

אגב, הערה קטנה לגבי הפוסט הקודם שלך:

SLI של 9600GT לא טובים מ-9800GX2, ההיפך הוא הנכון: הפרש של כ-15-20FPS בממוצע לטובת ה-GX2 לפי בנצ'ים שראיתי.

פורסם

לגבי ה9800GTX2..

בגלל זה אמרתי:

אתה מפספס את העיקר... כולם יודעים שהמחשב שלך טוב.... השאלה היא האם יש צורך לקנות דברים כל כך לא משתלמי כמו שאתה קנית?

הנה דוגמה לתשובה בשבלך:

אם למשל הייתה לוקח E8400 אני בספק רב אם תרגיש את זה בכלל והייתה חוסך 500 שקל רק מהמעבד... שלא לדבר על שאר המפרט... כמו הכרטיס מסך... אם הייתה לוקח שני 9600GT ומוסיף קצת כסך ללוח אם (כדי שיתמוך בSLI) שזה יצא בערך 1700 (הכי הרבה) אז 2400-1700=700 והנה חסכנו עוד 700 שקל!! מבלי להוריד הרבה ביצועים... מפני ששני 9600GT ניצחו את ה-HD3870 X2 של ATI ואני חושב שגם את ה-9800GTX2 שלך... אז מה יצא? ביצועים בלי פשרות וחיסכון של 1200 שקל.

אני מקווה שהבהרתי את עצמי...

אבל עזוב אני לא רוצה להיות קטנוני...

פורסם

ובגלל זה לא רשמתי שטעית, אלא רק הערתי. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים