עבור לתוכן

צביקה שרף - לוזר הלוזרים. כל פעם הבנאדם מוכיח את זה מחדש.

Featured Replies

פורסם

דעה:

אין לי מה לומר.. אין אין מילים מרוב הזעם על הניהול משחק הדוחה של האיש הזה. דיבורים כמו חול ואין מה לאכול!

צביקה שרף - לוזר! פשוט בנאדם לוזר, זה לא יאמן כל פעם הוא מוכיח את זה מחדש, ואין מה לעשות.

ההנהלה של מכבי כשלה! מקווה שילמדו לקח.

מוג לב שלא יודע לנהל משחק. פשוט אפס הבנאדם .

חילופים לא מוצלחים, פסק זמן לפעמים טובים לפעמים לא, החלטות גרועות, רק פוזות. ביצועים בשטח? אפס.

המשחק היה לו בידיים והוא איכזב כרגיל!!

למה טל בורשטיין לעזאזל לא נכנס? אז מילא...איפה 2 מובילי כדור בסוף?!!?

ביינום? לבד?!?! החרב פיפיות הזה?

מקווה שהוא יעוף לקיבינמט ממכבי ולא יחזור אף פעם. לא אוהב את האישיות הזו!

זוהי הנחמה היחידה שלי - לא לראות אותו בכלל , לא במועדון, לא על הקווים ולא קשור.

בושה!

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שמח שמכבי הפסידה, אולי זה יטלטל קצת את ההנהלה ויכניס סדר.

פורסם

אני מאוד מאוד שמח שמכבי הפסידה. ראבק שיהיה קצת גיוון בליגה הזאת :kopfpatsch: .

קצת תחרות לא הזיקה לאף אחד .

פורסם

אני מסכים רק עם הקטע שהוא לוזר.

פורסם

למי אכפת מצביקה שרף בכלל פאקינג הפועל חולון שרק עלתה העונה לליגת העל זכתה באליפות אחרי איזה 20 שנה רצופות שמכבי הייתה אלופה ללא עוררין. זה תקדים היסטורי בכל המובנים! איזה טירוף חבל שאני לא אוהד חולון אבל אני שמח מאד שמשהו השתנה בליגה הזו סוף סוף חוץ מהנצחון פעם ב.. של ירושליים על מכבי.

פורסם
  • מחבר

ראסמי, מכבי שיחקה על הפנים מאז תחילת שנה שעברה, השנה זה רק התחזק.

שנה שעברה, במזל לקחנו אליפות. וזה מה שגרם לחוסר הטילטול העז שצריך להיכנס לקבוצה.

כץ ופדרמן חושבים רק על רווחים ממכבי, וזה מה שמוביל את הקבוצה שחושבים רק על כסף ולא על התארים והמסורת .

אני מאוד רוצה לראות את גרשון על הקווים, אבל מכיוון שהוא לא יהיה. אני כמובן מעדיף את בלאט / בירנבוים / דרוקר.

פורסם

מעניין איפה קרירין ורמת השרון שלו.

פורסם
  • מחבר

רמת השרון? אתה בטח מתכוון בני השרון.

אלא אם כן יש לו סטייה לראות כדורסל נשים. :-X

פורסם

אמת. הכוונה היא לבני השרון.

מוזר שהוא לא בא לפה לשמוח. אולי קרה לו משהו ???

פורסם

זה טוב למכבי ההפסד היום. יעשו הרבה שינויים בקיץ, נקווה לטובה.

פורסם

כשאברהם גרנט לא זכה בשום תואר עם צ'לסי אמרתם הוא לא צריך לעוף, אבל כשצביקה שרף לא זוכה ומגיע לאותם השגים

(חצי גמר גביע או גמר לא זכור, מקום שני באליפות אירופה, ומקום שני באליפות המדינה) פתאום הוא אפס הוא מאמן מחורבן

וכו'. אני לא בא לסנגר עליו, הוא לא מאמן לעניין, אין לו יכולת בסיסית לשלב בין שחקנים, השחקן היחיד שהיה יציב אצלו עוד

איכשהו היה טרנס מורינס, שגם כן לקראת הסוף נחלש קצת.

שחקנים כמו ליאור אליהו, כספי ודרק שארפ לא נספרו אצלו וחבל.

לאפסים כמו וויל ביינום וקאמינגס (הפלופ הגדול) הוא נותן את כל ההזדמנויות שבעולם, וויל בינום שלא יכלנו לצפות מאדם אחר

הוא זה שהפסיד למכבי את המשחק ברגע האחרון. שמירה איומה ונוראה (איך עלזאזל הוא ברח לו בכזאת קלות).

צביקה שרף, איך אחרי הסל של חולון לא לקח פסק זמן נתן הוראה ברורה מה עושים וכו'. איך לא הייתה הוראה ברורה לבצע פאול אם

מתקרבים לסל.

אני לא אשקר לכם, לא אהבתי את שיטת המשחק שלו, כל התרגילים שלו הם הכי בסיסיים בעולם. נכון כשיש לך שחקן כמו טרנס מוריס,

שקולע מרחוק וגם גבוהה זה עובד, אבל כשאין לך אותו אתה נכנס לבעיה. גם בעונה האחרונה של פיני כמאמן מכבי, ראו איך הקבוצות

למדו את התרגילים שלו, קבוצות הם לא כלב זקן שאי אפשר ללמד אותו תרגילים ישנים, אז בטח כשאת התרגילים מכירים מהגן.

תאמת שישראל היא המדינה היחידה באירופה שאין לה סדרה של משחקי פלאוף, ותנשחו למה?, כי רוצים לגרום למכבי להפסיד את האליפות.

אין טעם לבדוק כמה מזל רע או טוב היה לקבוצה באותו יום, צריך לבדוק אותו על פני כמה משחקים, נכון שלמכבי היתה שנה על הפנים. אבל בכל

זאת הם הרוויחו בה יותר מאשר בכל שנה של פיני גרשון...

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אתה בסדר? הם אותם רמות? יש להם אותם תקציבים? מה אתה מבלבל ת'מוח חבר?

התקציב של צ'לסי גדול משל מנצ'סטר אכן, אבל לא מדובר על סדרי גודל נמוכים, אלא גבוהים שהכל מתקזז שם לפי יכולות אישיות, פציעות וכו'.

שהתקציבים נמוכים, אז ההפרש קטן ככל שיהיה משמעותי, וכאן בכלל ההפרש לא קטן. קבוצה של 3 מיליון שקל תקציב מול קבוצה של 20 מיליון שקל תקציב.

הכדורגל של צ'לסי השתפר פלאים מאז שגרנט מונה למאמן, בהתחלה עדין שיטת המשחק המשעממת של מוריניו הייתה בתוקף, אבל אט אט ובמיוחד בסוף העונה צ'לסי שיחקו שונה, התקפי, דרסו. גרנט צדק שאמר שאם צ'לסי היו משחקים ככה לאורך כל העונה שהוא היה שם הם היו בוודאות זוכים בליגת האלופות,בגביע ובליגה.

שרף בא למכבי, בהתחלה הקבוצה שיחקה טוב מאוד, דרסה, נראתה טוב, וככל שעבר הזמן הם ירדו במנטליות/בכושר/במוטיצביה וכל זה התבטא במשחק.

אז תגיד לי לעזאזל מה אתה מבלבל ת'שכל. גרנט בכלל לא כמו שרף.

גרנט לקח קבוצה

בהתחלה האמת לא התנגדתי והייתי בעד שיטת המשחק שלו, שהכל עבד ותיקתק. אבל אחרי זה שהבנתי שאין תרגילים בכלל, אין היררכיה, ואין כלום, אין כבוד לבורשטיין, אין חוכמת משחק שלו. חילופים לא במקום, ממתי מכניסים את קאמינגס וביינום או ביינום לבד? חסר לך שכל בנאדם?! אז... התחלתי למאוס במשחק שלו. ליגה ב' לא הייתי נותן לו.

חשבנו שספאחיה לא מתאים? תאמינו לי בדיעבד, שספאחיה היה עדיף משמעותית על קטש-שרף, ואחרי זה על שרף לבדו...

חולון לא הייתה עדיפה על מכבי במשחק, תירגעו...

מכבי יכלה לברוח שהובילה ב8 הפרש והכדור היה אצלם, אבל פתאום כולם מקבלים פיק בירכיים, אף אחד לא יודע מה לעשות, מאמן לא נותן הוראות. רק מזיין ת'עיניים עם התצוגות שהוא הולך לאורך הקווים ומדבר עם השופטים.

אגב, גם גרנט הפסיד את הצ'מפיונס בגלל החילוף שלו אנקלה במקום שבצ'נקו. אבל לא רק. דרוגבה אשם לא פחות מגרנט , וכמובן שטרי ואנקלה.

לגבי המשפט האחרון שלך..

מה בידיוק מכבי הרוויחה יותר מאשר כל שנה של פיני גרשון? מה השטויות האלו?

פורסם

קודם כל למי ששאל נתנו לכם לינק מקודם לדיון שלי

ובני השרון הייתה מאוד קרובה לנצח את מכבי בחצי הגמר

ארז קץ פשוט זרק גרוע את הזריקה הכי חשובה במשחק

אבל גם ככה חולון היו מנצחים את בני השרון אם היינו בגמר

כי מאז גל הפציעות בבני השרון חולון הייתה הקבוצה הטובה בליגה

בניגוד לפחות או יותר רמה דומה לפני הפציעות

בנוגע לשרף

אני חושב שעושים לו אבל גדול

צביקה קיבל מכבי מאוד חלשה יחסית למכבי

ה"הגנה" של הרבה שחקני מכבי השנה הייתה לעשות טונות של עברות

והספסל והחטאות של היריבות חיפה על זה וככה הם ניתחו את בני השרון וכמאת כמאת את חולון

ואם כל הכבוד לבורשטיין -הוא פשוט לא חזר לכושר מאז הפציעה

אפשר להגיד הרבה דברים על צביקה

אבל צביקה בניגוד לפיני לא קיבל את גליל של שפר וקטש בעונת הדובדבנים

ולא את מכבי של שארס ופארקר שהיו ברמת NBA לכל דבר ועניין

צביקה פשוט קיבל מכבי מאוד חלשה ויחסית למה שקיבל התוצאות בכלל לא רעות

רוב השנה מכבי הייתה ברמה שלישית בליגה ובכללי קבוצת צמרת רגילה ולא מעל הליגה כמו בעונות רגילות

גם שנה שעברה הם הפסידו את הגביע בחצי הגמר לבני השרון \לא הגיעו לצמרת באירופה\והיו קרובים להפסד אליפות

גם בחצי גמר וגם בגמר

אז צביקה לא היה על הקווים -אבל רק בגלל שהפעם הם כן הפסידו אליפות הוא האשם היחיד :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

כאילו קטש היה עושה עבודה טובה יותר ?

ספק אם פיני היה לוקח את מכבי הזאת לאליפות

אתה יודע מה הוא היה לוקח את מכבי לאליפות כי הוא היה זורק כמה שחקנים וקונה חדשים כבר במחזור הראשון

זה מה שקטש רצה לעשות אבל לא נתנו לו

לפיני בטח היו נותנים

שרף מטומטם שהסכים להיכנס למכבי כזאת בלי החלפה של כמה שחקנים

פורסם
  • מחבר

תקרא את מה שכתבתי לפניך, עניתי על רוב מה שכתבת כאן.

אבל כמה דברים להוסיף:

*מאיפה לעזאזל אתה יודע שבורשטיין לא בכושר? אתה עובד במכבי ואנחנו לא יודעים?

*הקבוצה של ספאחיה שנה שעברה הייתה פחות טובה משל השנה של צביקה שרף השנה.

*חוץ מפיק אנד רול, שספק אם נקרא לזה תרגיל כלשהו, לא ראיתי אף תרגילים אצל מכבי, הרוב מאולתר / מחפשים שחקן אחד כמו את וויציץ' שקרה בגמר.

*אפשר להגיד הרבה דברים נכון, וזה שהוא לוזר זה כל פעם שהוא מגיע למעמדים המתאימים הוא מוכיח את זה מחדש.

*יפה אמרת, שאראס ופארקר היו ברמת NBA, נכון להיום רק אנטוני נשאר ברמת NBA, שאראס שחקן ממוצע נכון להיום עדיין עם חלק מההברקות שלו.

*להזכיר לך, צביקה היה שותף מוחלט להבאת השחקנים של השנה, לא קטש שבנו לו את הסגל, אלא צביקה וההנהלה. אז שיאכל את הדייסה שבישל. ועובדה שהשחקנים התאימו לצביקה יותר מאשר לקטש.

*שנה שעברה הם לא הפסידו 9!!! פעמים בליגה.

*אני לא יודע אם קטש היה עושה עבודה טובה יותר כמו שאתה לא יודע.

*יפה, אתה אמרת שרף מטומטם, אבל אל תישכח שזו הייתה הדרך היחידה שלו לחזור למרכז הבמה כמאמן. ומה לעשות? המנטליות שלו השתלטה עליו והוא שוב מפסיד ברגעים המכריעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים