עבור לתוכן

עזרה בקניית מסך לעבודות גרפיקיות+וידאו

Featured Replies

פורסם

בתקציב המצומצם הכי שמצאתי זה מסך אסוס ASUS VW222U 22'' LCD

ואני חושב ללכת על זה לקנות...

לפחות זה יכול להתאים לדרישות ברמת האיכות טובה?

כגוון עיבוד תמונות סירטונים פוטושופ אפטר אפקטס פלאש תלת מימדי ושאר ירקות...(לא למטרת משחקים)

לינק למוצר:

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3311&category_id=9c62f0f2c58401d7a48c15a8be2f59ba&

לפני שאקנה ואם אפשר לקבל החוות דעתכם עלייה... מבחינת איכות, ביצועים, אפשרויות שלה וכו'.....

למביני העניין בתחום הגרפיקיה וידאו

תודה

פורסם

nop!

מסך 22" ב 1200 ש"ח זאת לא איכות.

2000 ש" ל 2007 dell זאת איכות.

מתי תילמדו ?????????????????????????????????????????????????

אין איכות בזול

פורסם
  • מחבר

מה רע במסך אסוס?

אגב,ארנב שלך חמוד.... ;D

פורסם

לר רע ..רק בטח זה פנל TN ...

וזה לא איכותי.

תקרא קצת בפורום.

פורסם
  • מחבר

אני מבין, למען אמת, אני לא בדיוק בנאדם עשיר שיכול לקנות כל המסך אחר שהוא יקר....

פשוט הייתי בחנות אתמול בנשר וראיתי את הדגם הזה ואהבתי את הסגנון מראה שלה וחשבתי ללכת על זה

יש הצעות...?

פורסם

אתה תהיה בבעיה עם כל מסך TN לא משנה מהו גודלו ומי מייצר אותו. הפאנל הזה מיוצר באופן שמוזיל אותו עבור גיימרים. לפוטושופ לא מומלץ לבחור במסכים מבוססי TN , מכיוון שאי אפשר לקבל בהם רפרודוקציית צבע מלאה מבוססת על 8bit, והם לא יכולים לשחזר את הצבעים בצורה אמינה ואחידה בכל שטח התצוגה גם בישיבה ממורכזת בגלל זוויות צפייה צרות אופייניות. כל הזזת ראש קלה תשנה את הצבעים.

אין מה לעשות מסכים מתאימים לעיבוד גרפי מתומחרים במחירים שהם מתחילים ב-1800 שקלים עבור Samusng 971P שכבר מתחיל להיעלם ממחוזותינו (אי אפשר עוד למצאו ב-1580 ב-IQPC), עבור ב-2200 בערך עבור Dell 2007FP בזאפ (שגם נמצא בבעיית מלאי ברוב החנויות אם לא כולן - צריך להתכתב עם כולן) וכלה ב-EIZO S1932 שהוא המסך 19" האיכותי היחיד בארץ שמיובא בצורה סדירה ללא בעיית מלאי. בכל פשרה אחרת מבוססת על TN תצטרך להתמודד עם שגיאות בעיבוד תמונה והדפסות.

פורסם
  • מחבר

לorleans תודה רבה על ההסבר המפורטת מצויינת..

אם ישנה אופציה טובה ללכת על יד השנייה?

אם במידה כן,אילו דגמים מומלצים ללכת עלייהם?(שיהיה מסך רחב ולא משנה אינץ רק כמה שגדול טוב יותר)

תודה על התמיכה ;)

פורסם

VIN_DIESEL, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת של הדיון ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

יודע מה? אני מוותר ואתה יכול לנעול.

פורסם

אין בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים