פורסם 2008 במאי 2817 שנים הייאני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזוקורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמיןולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר.זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעטאני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה
פורסם 2008 במאי 2917 שנים תבדוק פינג לאתרתוריד פיירפוקס יפתור לך את הבעיהתנסה לגלוש דרך המחשב שליתנסה לגלוש במספריםתבדוק קידודאיפוס דפדפןתבדוק את היוזר שלך אצל הספקתבקש מחברת הכבלים לעבור לחיבור ללא חייגן ככה תקבל אייפי אחר או אם יש לך ללא חייגן תבקש לעבור לחיבור עם חייגןתבדוק telnet 80תנטרל את הפיירוול שלך לראות אולי הוא חוסם אותך לצאת החוצהועוד ועוד ועוד
פורסם 2008 במאי 3017 שנים תבדוק פינג לאתרתוריד פיירפוקס יפתור לך את הבעיהתנסה לגלוש דרך המחשב שליתנסה לגלוש במספריםתבדוק קידודאיפוס דפדפןתבדוק את היוזר שלך אצל הספקתבקש מחברת הכבלים לעבור לחיבור ללא חייגן ככה תקבל אייפי אחר או אם יש לך ללא חייגן תבקש לעבור לחיבור עם חייגןתבדוק telnet 80תנטרל את הפיירוול שלך לראות אולי הוא חוסם אותך לצאת החוצהועוד ועוד ועודתמיד כדאי לוודא שהמחשב שלך נקי מכל מינים ושטויות לפני שפונים לגרום החיצוני.הפעל סריקה נגד רוגלות, וירוסים ומזיקים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.