פורסם 2003 במאי 1322 שנים Dude, its microsoft, what else do you expact??? :lol: but when i saw the title of this thread i thought "hmm he probably almost strangled to death because he ate a cat and got a bone stuck in his throat..." he is Thai isnt he?? lol whata funny shit
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מאוד מעניין מה היה קורה אם החלונות והדלתות של האוטו היו BULLET PROOF.... אני חושב שזה היה המיקרה הראשוןשבו חלון כחול הרג מישהו (חוץ מכמה מנהלי רשת שחטפו התקף לב...)
פורסם 2003 במאי 1322 שנים זוכרים את הבדיחה של (פולסווגן?) לגבי מה אם מכוניות היו מופעלות ע"י ווינדוס? נבואה ממש
פורסם 2003 במאי 1322 שנים מאוד מעניין מה היה קורה אם החלונות והדלתות של האוטו היו BULLET PROOF.... אני חושב שזה היה המיקרה הראשוןשבו חלון כחול הרג מישהו (חוץ מכמה מנהלי רשת שחטפו התקף לב...)ניראה לי שהם היו BULLET PROOF ובגלל זה לא הצליחו לשבור את החלון מבפנים
פורסם 2003 במאי 1922 שנים חחח...עוד מעט במקום שאנשים יעמדו באמצע הכביש ייבקשו כבלים, הם ייבקשו דיסקט BOOT "אחי, אתה יכול לעזור לי עם איזה דיסקט BOOT? הLINUX שלי באוטו נפל !"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.