עבור לתוכן

המחשב החדש!!!

Featured Replies

פורסם

התוצאה נורא נורא נמוכה !!!

לי יש 88GT ו E8400 בOC ל 4GHZ ו 675 לליבה של הכרטיס מסך ו 1950 לזיכרון של הכרטיס מסך ואני מקבל 13,500 שזה כולה 1000 פחות ממך ולך יש את ה 9800GX2 שזה הרבה יותר טוב אז תבדוק שם משהו התוצאה צריכה להיות גבוהה יותר.

דעתי על המפרט הוא שבזבזת מלא מלא כסף על "שטויות" כרטיס מסך יקר עם עכבר ומקלדת יקרים ורמקולים וכאלה יקרים לדעתי... עדיף לחסוף את ה1500 שקלים האלו למשהו אחר... (דעתי)

אבל אתה בטוח תהנה מזה... :lol:

• תגובות 35
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאלו, תפסיק לדבר שטויות...

אני די בטוח שלא קראת את הפוסט הראשון ואתה סתם מדבר..

הוא קנה מקלדת מינימלית ב 90 ש"ח(מה שלדעתי טעות, כי אם כבר השקיע כזה סכום על מחשב היה עדיף שקונה G15 אבל זה כבר עניין שלו...)

עכבר ב200ש"ח (כנ"ל, היה עדיף להוסיף 50 ולקנות DA)

ובכלל לא קנה רמקולים...

אז מה אתה מדבר שטויות..

פורסם

התוצאה נורא נורא נמוכה !!!

לי יש 88GT ו E8400 בOC ל 4GHZ ו 675 לליבה של הכרטיס מסך ו 1950 לזיכרון של הכרטיס מסך ואני מקבל 13,500 שזה כולה 1000 פחות ממך ולך יש את ה 9800GX2 שזה הרבה יותר טוב אז תבדוק שם משהו התוצאה צריכה להיות גבוהה יותר.

דעתי על המפרט הוא שבזבזת מלא מלא כסף על "שטויות" כרטיס מסך יקר עם עכבר ומקלדת יקרים ורמקולים וכאלה יקרים לדעתי... עדיף לחסוף את ה1500 שקלים האלו למשהו אחר... (דעתי)

אבל אתה בטוח תהנה מזה... :lol:

תיבדוק ב-3Dmark 08 ובוא ניראה איזה הבדל יהיה, עם לא יותר מ-1000 נקודות, אני משאר שמשהו בכיוון של ה-4 עד 5 אלף.

וביכלל לא משווים תוצאה כללית בודקים תוצאה של כרטיס מסך לחוד ושל מעבד לחוד.

וגם לדוגמא Hd2900 מביא יותר נקודות ב-3Dmark 06 מ-8800Gtx, אבל בפועל 8800Gtx מציג ביצועים יותר גבוהים במשחקים.

הבנת את הכוונה נכון? לא מיסתכלים על נקודות מיסתכלים על ביצועים.

פורסם
  • מחבר

היי לכולם שוב !

יש פה כאלה הטוענים שאני זקוק במיידית ל OC כי התוצאה שלי ב 3DMARK היא מאוד נמוכה יחסית למחשב שלי .

אז ככה כרגע כל משחק אבל ממש כל משחק עובד אצלי בהגדרות הכי גבוהות חלק , אז למה לעשות סתם OC ולאמץ את המעבד .

ברגע שאני רואה שהוא לא מריץ משחקים כמו שצריך אני יעשה לו OC (תגידו לי אם אני צודק)

יש פה אחד שטוען שהמעבד שלי מגביל את כרטיס המסך שלי בטירוף , האם למשהו יש משהו להגיד בנושא כי אני יודע שאני קניתי את אחד המעבדים הכי טובים בשוק

אז אני אשמח אם תענו לי

שיהיה לכם אחלה יום אבי

פורסם

היי לכולם שוב !

יש פה כאלה הטוענים שאני זקוק במיידית ל OC כי התוצאה שלי ב 3DMARK היא מאוד נמוכה יחסית למחשב שלי .

אז ככה כרגע כל משחק אבל ממש כל משחק עובד אצלי בהגדרות הכי גבוהות חלק , אז למה לעשות סתם OC ולאמץ את המעבד .

ברגע שאני רואה שהוא לא מריץ משחקים כמו שצריך אני יעשה לו OC (תגידו לי אם אני צודק)

יש פה אחד שטוען שהמעבד שלי מגביל את כרטיס המסך שלי בטירוף , האם למשהו יש משהו להגיד בנושא כי אני יודע שאני קניתי את אחד המעבדים הכי טובים בשוק

אז אני אשמח אם תענו לי

שיהיה לכם אחלה יום אבי

אבי, התשובה בגוף השאלה שלך. אם אתה מרוצה ואין בעיות אז אל תיגע בכלום!

חוצמיזה שהתוכנה 3D MARK לא משקפת את היכולת של המחשב במשחקים, אז עזוב שטויות ותהנה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים