עבור לתוכן

קורס פסיכומטרי..

Featured Replies

פורסם

שאלה קטנה.. כמה זמן לפני המועד בחינה מתחיל הקורס?

פורסם

זה תלוי של מי הקורס ואם זה קורס מזורז או לא. אני עשיתי קורס מזורז שהתחיל חודשיים לפני המבחן, חודשיים וחצי משהו כזה. קורסים מלאים מתחילים שלושה-ארבעה חודשים לפני לדעתי.

בגל מקרה, המלצה ומהניסיון שלי - להתרחק!! מקורסים מזורזים.

פורסם

אם כבר בפסיכומטרי עסקינן, על איזה חברה אתם ממליצים? חברים שלי ממליצים ברובם על יואל גבע ולחמן, אני אישית עשיתי בקידום לפני 4 שנים שעוד הייתי בבית ספר ולא ממש היה איכפת לי מזה אז אני לא כל כך יכול לתת חוות דעת.

פורסם
  • מחבר

כן שמעתי גם מאחרים להתרחק מקורסים מזורזים..!

קורס מלא.. כמה זמן לוקח? זה נורא חשוב לי אם זה 3 או 4 חודשים..

מישהו יודע זמן מדוייק?

פורסם

יש אתר שיכול לעזור לך.

יש שם מידע שיענה לך על השאלה ויותר.

http://www.psychometry.co.il/

פורסם

עשיתי בלחמן והיה סבבה, רק אני לא ממש השקעתי בזה.....

דווקא נפלתי על מורה טוב ונחמד.

ותעשה קורס של מינימום חודשיים לא פחות מזה....

פורסם

עשיתי קורס של קידום, ואם אתה לא יכול להשיג את הקורס בעד 1,500 שקל פלוס מינוס - אל תעשה אותו. את כל מה שמלמדים בקורס אפשר ללמוד לבד מהספרים של המכונים.

פורסם

ככה זה בכל מקום.

כולם בערך באותה רמה, הייתי ממליץ ללכת על ההכי זול והכי קרוב.

פורסם

יש מכונים כמו יואל גבע ו-High Q שגובים מחירים גבוהים פי 2-3 מהשאר ומסיבה כלשהי יצרו תדמית של מכונים "איכותיים במיוחד", כנראה בגלל שילוב של אפקט פסיכולוגי שהיקר ביותר הוא גם הטוב ביותר ושיווק נכון. בתור אחד שלומד ביואל גבע, אומנם לא לפסיכומטרי, אני יכול להגיד שאין להם שום דבר מיוחד. כן המורים טובים, אבל גם באנקורי היו מורים מצויינים. באמת שלא ראיתי שם שום דבר ששווה תוספת של אלפי שקלים בהשוואה למתחרים.

אני את הפסיכומטרי שלי עשיתי באנקורי, קורס חיילים ב-1,500 ש"ח. לא יצאתי עם ציון גבוה בגלל הפרק הכמותי, אבל אני לא חושב שאם הייתי דוחף 6,000 ש"ח לכיס של מר יואל גבע הציון היה יותר גבוה. כפי שכבר נאמר ע"י The Avatar לך למקום הכי זול והכי קרוב לבית.

בכלל, אני חושב שמישהו צריך להטיל פיקוח על התעשייה הזאת, שמשכנעת צעירים נואשים שצריך לשלם אלפי שקלים בשביל בחינה שבודקת יכולת קוגנטיבית שמתפתחת במשך שנים והשפעה של הקורס על הציון זניחה לחלוטין.

פורסם

עשיתי בהיי-קיו.

אם אתה אוהב ללמוד דרך המחשב במקום מהספרים זה המקום (חוץ מזה שזה עולה לך 6K)

פורסם

3 חודשים בד"כ הקורסים נמשכים. אני מניסיון של כמה חברים שעשו בלחמן וקידום אישי ואני עשיתי ביואל גבע, אני ממליץ בחום יואל גבע.

ממה שראיתי אצל האחרים, יואל גבע יש לו את השיטת לימוד טובה מאוד, המדריך היה מצוין ונתן טאצ' אישי תמיד.

הציונים גם מדברים בעד עצמם, לא סתם הממוצע של יואל הוא 640 +- בעוד שאחרים פחות. אני וחבריי הם עוד דוגמא- אני הוצאתי 664 והם הוציאו 500, 500 וקצת.

פורסם

נו באמת...

נתחיל בזה שהממוצע של יואל גבע זה בולשיט. אף מכון לא יודע כמה באמת קיבלת בבחינה. הממוצע מבוסס על הציונים שמוסרים התלמידים אחרי הבחינה. רוב התלמידים, חוץ מכאלה שבאמת קיבלו ציונים גבוהים, נוטים לעגל "קצת" את הציון כדי לשמור על האגו. זה טבעי לחלוטין. אבל אני, אישית, הייתי מאד מפקפק באמינות של אותם נתונים.

שנית, חשבת אולי שחבריך קיבלו ציון יותר נמוך באשמתם ולא בגלל המכון? אולי הם השקיעו פחות? אולי הם פחות מוכשרים? המרכז הארצי טוען שקורס משפר את הציון רק ב-20 נקודות פלוס/מינוס בממוצע. אני מעדיף להאמין למרכז הארצי, שמתבסס על מחקרים שנערכו בארץ ובארצות הברית, על פני מכונים שרק מעוניינים לרפד לעצמם את הארנק. אני לא אומר שאין למרכז הארצי אינטרס להגן על הבחינה, כי יש, אבל ממה שאני ראיתי המרכז הארצי הוא אחד הגופים היחידים בארץ שמתנהל כמו שצריך, לפי הספר, ללא שחיתות, רמאות ואינטרסים כלכליים.

פורסם

המרכז הארצי מנסה לעשות הכל נגד מכוני הקורסים, כולל לטבוע אותם, ולנסות לעבוד עליהם ולפרסם תוצאות שווא.

פורסם

בלי קשה למכונים או לא מכונים, המרכז הארצי זו בדיחה לא מצחיקה.

פורסם

אני גם ממליץ על הקורס הכי זול וקרוב, ק

בסוף זה רק פקטור של למידה אם למדת והשקעת תצליח, לא אז לא (אלה אם אתה גאון)

הבעיה שאנשים מחברים כמות השקעה לכסף וכשהם משלמים 1500 הם לא משקיעים וכשהם משלמים 6000 הם משקיעים

אני אישית עשיתי קורס בתיכון שעלה לי 1000 בקידום, לא למדתי והוצאתי 633

בצבא עשיתי שוב ולמדתי לבד הוצאתי 692

היתרון היחידי שאני רואה לקורסים היותר יקרים זה הכמות המטורפת של התרגילים, אבל יש דרכים טובות יותר (וזולות הרבה יותר) להשיג אותם

אני העדפתי לשלם 100 שקל בשביל כל הספרים של גבע (משהו כמו 16) משומשים (בערך ב80% הוא לא רשם וב20% זה היה בעיפרון והיה אפשר למחוק), הם סיפקו לי את כל התרגילים שהייתי צריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים