עבור לתוכן

משהו קנה פעם מאלפא מחשבים ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי חנות בראשון ליד skypc שקוראים לה אלפא מחשבים .

המחירים יותר טובים אבל אני לא יודע אם כדאי לי ,כי אולי החלקים לא איכותיים או משהו.

יש למשהו המלצות ?

פורסם

מה זה חלקים לא איכותיים?!

זה לא ירקות.

9600GT של ASUS זה 9600GT של ASUS (סתם דוגמה).

פורסם

הוא בטח התכוון חלקים משומשים/מתוקנים.

פורסם
  • מחבר

הוא בטח התכוון חלקים משומשים/מתוקנים.

לזה אני מתכוון .

פורסם

אין לאף אחד בפורום הזה דרך לדעת אם שמו לו חלק כזה בחנות כלשהי אלא אם כן הוא עובד שם או קרה מקרה קיצוני יחסית.

דיי עם השטויות האלה.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט רוצה לדעת עם משהו קנה משם מחשב והכל בסדר ואם שווה לקנות שמה .

פורסם
  • מחבר

כן , לא יודע למה אין את כל המוצרים שיש בחנות באתר .

פורסם

אין לאף אחד בפורום הזה דרך לדעת אם שמו לו חלק כזה בחנות כלשהי אלא אם כן הוא עובד שם או קרה מקרה קיצוני יחסית.

דיי עם השטויות האלה.

לא למה? אני זוכר מקרה שבו מישהו שאת שמו לא אפרט כאן קנה ממקום כלשהו נייד של חברה כלשהי, וגילה שהוא משומש ומחודש על ידי זה שהיו עליו כמה מדבקות של החברה שיצרה אותו.

שלחתי לו את הדיון בהודעה פרטית, אם הוא רוצה הוא יפרט כאן את העניין.

פורסם
  • מחבר

אם זה אומר משהו,הוא אמר לי שהוא מביא את המעבד עם הקירור מחובר הוא אמר שככה הוא מביא את זה מאינטל (לא מבין בזה אבל נשמע לי חשוד).

[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 15:57:24

אם זה אומר משהו,הוא אמר לי שהוא מביא את המעבד עם הקירור מחובר הוא אמר שככה הוא מביא את זה מאינטל (לא מבין בזה אבל נשמע לי חשוד).

?

פורסם

על מה אתה מדבר בכלל? איזה מעבד ואיזה קירור מחובר? נסה להתנסח בצורה קצת יותר ברורה בבקשה.

פורסם
  • מחבר

במפרט שלי (שהמליצו לי עליו בפורום) יש מעבד E7200 וקירור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM ,אז בחנות הוא בדק אם יש לו את כל החלקים והוא אמר שיש לו , את המעבד ואת הקירור(כנראה דגם אחר ) הוא אמר שהוא מביא אותם מחוברים מאינטל .

פורסם

אם זה מעבד BOX מקורי של אינטל, הוא מגיע עם קירור מקורי שלה, כפי שראית בסקירות של מעבדי אינטל שפרסמנו.

אם מדובר במעבד TRAY של אינטל, הוא נמכר לחנות כמעבד בלבד, ללא גוף קירור, ואז החנות יכולה לשלב אותו עם גוף קירור כלשהו. לפעמים, יש יבואנים שמשלבים באנדל של מעבד עם גוף קירור, אבל אני לא בטוח שליבואנים המורשים של אינטל, חיון ואיסטרוניקס, מותר לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

לא קשור לפה אבל הקירור שהם מביאים שווה או שכדאי GlacialTech Igloo 5600 PWM ?

פורסם

משום מה, קשה לי לחשוב על גוף קירור פחות טוב מגוף הקירור המקורי של אינטל... מלבד זה שמגיע עם מעבדי האקסטרים שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים