פורסם 2008 במאי 2717 שנים איזה מהם לסמן בעדיפות ראשונה ושנייה במנילה ע"פ האיכות והיוקרתיות שלהם והיחידות טכנלוגיה ומחשבים בתוכם (כמו זיק בתותחנים וכו').חייב דחוף עזרה צריך למלא עד היום.תודה
פורסם 2008 במאי 2717 שנים :lol: :lol: :lol: אין יוקרתיות ואין איכותיות באף אחת מהן אתה צריך להבין שקרבי זה לא טכנולוגיה ומחשבים, קרבי זה לטחון תתחת באיוש אם אתה רוצה משהו עם מחשבים זה כג'ובניק. והסיכוי שלך להגיע לזיק מאוד נמוך, אז אל תבנה על זה.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים לא יודע מה זה מוד"ש, אבל בין חיל הים לתותחנים, רק חיל הים.למה יש לי הרגשה שגם אין לך מושג מה זה חיל הים ותותחנים?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אחרי שלוש שנים בחיל הים נראה לי שיש לי מושג מה הולך שם : בקשר לתותחנים, צריך רק להקשיב לאנשים שהיו שם כדי להבין זה מסריח.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים ^ ^ ^ ^ואללה אם היית שקמיסט בחיל הים אז זה עדיף על תותחנים,מה זה קשור איזה חיל, זה קשור איזה תפקיד,איך אתה יכול להגיד שחיל הים עדיף על תותחנים,מה התפקיד הכי גרוע בחיל הים שקול לתפקיד הכי טוב בתותחנים?גדודי תותחנים קורעים את התחת באיוש כמו גדודי החיר ושיריון
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אם ביקשו ממנו לסמן חיל הים במנילה זה אומר שהוא יגיע לספינות (כמוני), אז זה כבר לא משנה באיזה תפקיד הוא יהיה (אין מגוון כזה גדול).כל התפקידים האלה עדיפים על "קריעת תחת באיוש".
פורסם 2008 במאי 2717 שנים אם ביקשו ממנו לסמן חיל הים במנילה זה אומר שהוא יגיע לספינות (כמוני), אז זה כבר לא משנה באיזה תפקיד הוא יהיה (אין מגוון כזה גדול).כל התפקידים האלה עדיפים על "קריעת תחת באיוש".עדיף גם לא להתגייס בכלל...
פורסם 2008 במאי 2717 שנים כל אחד יכול להתמיין למיתר או זיק. לא בטוח שתעבור..חוץ מזה יש בגדודים גם את המ"ט, ובmlrs יש את הנוריות ושילם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.