פורסם 2008 במאי 2717 שנים שלום רב לכולם,אשמח לדעתכם האמיתית בנושא החשוב לי בימים אלו.לאחר שהנייד שלי שרכשתי לפני שנה HP D6000 PAV גסס..ונשלח למעבדה ( לאחר שיחזור אני מוכר אותו...)החלטתי ללכת על נייד אמין שישרת אותי לתקופה של כמה שנים הבאות.דרישות שלי היו:חזק בבנייהאמיןמהיר בעבודה (הכלללל חוץ ממשחקים, כי לשחק יש לי XBOX360 או מחשב ראשי בבית..ובנינו מי כבר משחק בנייד...)קל משקל!חומרים איכותייםארץ ייצור אמינה עד כמה שניתןמסך איכותי וברורשתהיה מצלמה (כדאי)נתונים חזקים שיהיה מהיר לא פחות ממחשב DESKTOP שלי בביתותקציב 3500 - 4000 ש"חהלכתי לחנות והיתה לי בחירה בין המחשבים הבאים:LG R405-A.C206E T2370 1.73GHz Gigabyte W468NDC20MDell Vostro 1400 VM-RD09-2004 אתם בטח יכולים לנחש לפי הצרכים שאמרתי..מה אני בחרתי?Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004 האמת בגלל המעבד של LG נשארתי בדיון מעמיק עם עצמי ממש רגעים לפני הרכישה...האם לקחת גיגהבייט או DELLהבדלים:גיגבייט:משקל 2.5כרטיס מסך: GF 8400Mקשיח: 250 GBDELL:משקל: 2.45כרטיס מסך: INTEL X3100קשיח: 160GBאמרתי לעצמי:משחקים יש XBOX ומחשב בביתוגם מי בכלל משחק יותר מדי בנייד..אם בכלל..בנייה - בטוח DELLאחריות DELL שלוש שנים וגיגה שנתייםל DELL יש מגנזיום מובנה בפלסקיטומערכת הגנה STRIKE ZONE כמעת כמו ל IBM נגד פגיע בקשיחבנוסף יש הגנה על המקלדת נגד מיים כמו בסדרת TXX של IBMמה דעתכם?הבחירה שלי נכונה?ולמה לדעתכם?תודה רבה!!!
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר הבנתי ממך שאתה תומך בבחירה שלי תוכל לפרט למה? * בנוסף DELL זה תוצרת אירלנד (ארופה) והשאר זה טאילנד וקוריאה..
פורסם 2008 במאי 2717 שנים בחירה מעולה. תתחדש.מכוון הכרטיס מסך זולל הסוללה בהחלט מיותר,ואכן ה-DELL יותר איכותי מבחינת חלקים ובניה.
פורסם 2008 במאי 2717 שנים מחבר שאלה...זה שבתוך הפלסטיק של ה DELL VOSTRO יש מגנזיום...האם זה אומר שאם יפול חס וחלילה אין חשש כי הפלסטיק ישבר לשניים או משהו בסגנון?מה דעתכם?
פורסם 2008 במאי 2717 שנים תראה שבר זה פונקצייה של גובה אולי הפלסטיקה שלו חזקה יותר יש מצב אבל אם הוא ייפול מגובה רב אז נגיד הפלסטיק עם המגנזיום לא יישבר אז המחשב ייתפרק לחלקים אבל שלמים..!אבל למה לחשוב על זה למה שייפול בכלל.חוץ מזה אפילו שיש לי גיגהבייט תומך בבחירה שלך כי זה יותר מתאים לך..!תתחדש..!
פורסם 2008 במאי 2717 שנים בחירה מעולה. תתחדש.מכוון הכרטיס מסך זולל הסוללה בהחלט מיותר,ואכן ה-DELL יותר איכותי מבחינת חלקים ובניה.למה קבעת שדל יותר איכותי מבחינת חלקים ובניה ..אני מקוה שאתה משווה דגם לדגם ולא בגלל השם DELL
פורסם 2008 במאי 2817 שנים למה אתה שואל אחרי הרכישה? מה אתה רוצה שנגיד? חרא של מחשב? אנשים כאן מנומסים. קנית אז קנית. תתחדש. פעם הבאה תשאל לפני הרכישה.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים שאלה...זה שבתוך הפלסטיק של ה DELL VOSTRO יש מגנזיום...האם זה אומר שאם יפול חס וחלילה אין חשש כי הפלסטיק ישבר לשניים או משהו בסגנון?מה דעתכם?בוא נגיד ככה, את אף אחד מהמחשבים האלה לא הייתי מפיל על הרצפה...
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר I had IBM T42 And i can tell. from build wise. Vostro from DELL is the mostly close to this build quality from all other laptops i could see around.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.