עבור לתוכן

הערה למי שכתב את המפרטים המומלצים באתר

Featured Replies

פורסם

ראיתי שבמפרט של מחשב למשחקים ב-2500 ש"ח כתבת על כרטיס המסך כך:"כרטיס ENTRY LEVEL". הכרטיס דרך אגב הואGeforce 9600GT 512MB 192bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... אבל אם תסתכלו במחשב למשחקים במחיר של 3000 ש"ח תראה או תיראו שבעצם זהוא אותו כרטיס מסך ואתה כתבת שם:"כרטיס למשחקים MIDRANGE מעולה". למה הרי זה אותו הכרטיס אז למה כתבת שהאחד הוא ENTRY LEVEL והשני MIDRANGE מעולה?

בבקשה תאיר קצת אור גם אם אני טועה.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 21:24:44

אפשר שמישהוא מהאחראים יגיב ויסביר למה?
פורסם

אני לא אחראי אבל זה הוא כרטיס MID-RANGE

פורסם

זה כרטיס מיד אכן, אבל עדיף לדחוס אותו גם במפרט דל תקציב למשחקים.

פורסם
  • מחבר

אבל למה לשנות את השם שלו מENTRY LEVEL לMID-RANGE זה לא מובן. :nixweiss:

פורסם

שיהיה מגוון קצת :hat:

פורסם

כולה מישהו עשה טעות קטנה, לא נורא

במקום לשלוח מייל לאחראי ולבקש לתקן את הטעות, אתה פותח דיון על זה בפורום מפרטים ומתלונן ?

זה כאילו שמישהו חייב לך משהו, האנשים של האתר, ממנהלים ועד למתנדבים בצוותים השונים עובדים קשה שיהיה לך נחמד לבוא ובמקום לזרוק מילה טובה אתה דווקא מוצא את הטעות כתיב\נוסח ומתלונן

ישראלי טיפוסי

פורסם
  • מחבר

כולה מישהו עשה טעות קטנה, לא נורא

במקום לשלוח מייל לאחראי ולבקש לתקן את הטעות, אתה פותח דיון על זה בפורום מפרטים ומתלונן ?

זה כאילו שמישהו חייב לך משהו, האנשים של האתר, ממנהלים ועד למתנדבים בצוותים השונים עובדים קשה שיהיה לך נחמד לבוא ובמקום לזרוק מילה טובה אתה דווקא מוצא את הטעות כתיב\נוסח ומתלונן

ישראלי טיפוסי

נכון הם באמת עובדים קשה המנהלים ועד למתנדבים אבל זה לא הגיוני למה הם כתבו ENTRY LEVE לאחד ולשני "כרטיס למשחקים MIDRANGE מעולה" אם ידוע להם שזה אותו כרטיס מסך זה משמעצבן אותי כי בנאדם שרוצה לדעת מה הם מציעים בתוך המפרטים המומלצים שלהם אם הוא לו מבין הוא יחשוב שבגלל שכתוב שבמפרט למחשב של 2500 ש"ח כתוב רקENTRY LEVE ולמפרט של ה-3000 ש"ח כתוב MID-RANGE הוא יחשבו שזהוא כרטיס מסך יותר טוב וזה רוב הפעמים מבדיל אם הוא יקנה את המפרט ב-2500 ש"ח לביין המפרט של ה-3000 ש"ח אז אני רק מבקש שמי שכתב את המפרט שיסביר למה גם אם אני טועה שיסביר ךמה כי שנוכל לסגור את הדיון זה. :pissed:

פורסם

ו...ננעל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים