עבור לתוכן

לא מצליח לתקשר VPN TUNNEL על גבי PPOEP כשמשתמש בראוטר

Featured Replies

פורסם

אז ככה

כשאני מחובר ישירות למודם , 600E , אני מתקשר ל 014 , מחובר לאינטרנט , ואז מתקשר בVPN TUNNEL PPTP לשרת שמצפין את התקשורת

כשאני מחובר לראוטר<מודם , הראוטר מבצע התחייגות ל 014, ואז מהמחשב אני מנסה לתקשר בVPN TUNNEL דרך PPTP וזה לא עובד

אני בDMZ , וניסיתי גם לפתוח את הפורט סתם כדי לנסות , גם לא עוזר

מה אני יכול לעשות?

ראוטר WRT54GL , אני חשבתי עכשיו , ויכול להיות בגלל שהראוטר לא מקיים סתם ככה קשרי PPTP טובים? אבל זה לא נשמע לי הגיוני...

עריכה:

אם כבר מדברים על 2 חיוגים לאינטרנט, האם אני יכול בעצם , להשתמש 2 חיוגים בו זמנית? כאילו כשאני מחייג 1 ואז 2 , אז אני רואה שאני גולש דרך 2 , יש אפשרות לשלוט דרך איזה תוכנות אני ישתמש בחיוג 1 ואיזה חיוג 2?

והאם העובדה שאני בעצם יחייג חיוג נוסף מהמחשב שלי, תשפיע על המחשבים האחרים ברשת או לא?

פורסם

תחפש אופציה שנקראת PPTP Passthrough. אתה צריך לאפשר חיבור VPN דרך הנתב. אני לא יודע איך בדיוק זה נקרא בלינקסיס, אבל יכול להיות שזאת הבעיה.

לשאלתך, על גבי חיבור אחד אתה לא יכול לחייג פעמיים לאינטרנט, אתה יכול לחייג לאינטרנט ואז לחייג חיבור VPN כלשהו.

יש נתבים בעלי יותר מכניסת WAN אחת ויש כל מיני דרכים לעשות LOAD BALANCING בין שני חיבורים, אבל זה לא משהו שאתה יכול לעשות בWRT54GL.

פורסם

בלינקסיס זה נדמה לי IPSec passthrough

תבדוק שהוא על ENABLED ועל TCP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים