עבור לתוכן

מחשב עד 1K לעבודה משרדית - קיים? ואולי יד שנייה? התייעצות..

Featured Replies

פורסם

ושוב שלום לכולם

אז לאחר לא מעט מפרטים שבניתם לי לאחרונה, יש לי עוד התייעצות אתכם..

דרוש מחשב לעבודה משרדית.. וזהו.. במקרה הכי פרוע, אולי להריץ סימס 1.. וגם זה בספק..

הבעיה הינה התקציב, ולכן הכי טוב לדעתי היה לקנות יד שנייה (לחפש מחשב פנטיום 4 שמור ב-400 ש"ח) - הבעיה שלא ממש מצאתי..

מצאתי את המחשב הזה (הראשון, הכי זול)

http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23

אני שונא מערכות מורכבות, ואני שונא מחשבים מוכנים..

אבל..

למחשב שהשאיפה שיעלה כמה שפחות.. והמטרה הינה אינרטנט, אופיס, מוזיקה (ואולי סימס 1) - מחשב שכזה לא מספיק?

ז"א..

כל המפרטים שאני רואה פה, לעבודה משרדית, הם מינימום 1.5K.. ואם אני רוצה פחות, לא קיימת אופציה?

ובנימה אופטימית זאת - אני מחפש בנרות פנטיום 4 1.6-2.0 שמור ב-300-400 ש"ח \= :P

פורסם

אני חושב שהמפרט הראשון שיש בקישור שנתת יהיה נורמלי לחלוטין למחיר הזה, ניסיתי לבנות משהו במחיר הזה אבל הגעתי למסקנה שהמפרט אצלהם עדיף למרות שלא יודעים מה המארז והספק שלהם גם המארז וספק שאני אשים לך במפרט יהיו ג'נרים כמעט לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני חושב..

אבל שוב - אני לא נוטה לסמוך על מע' מורכבות מראש, כך שאשמח לקבל עוד דעות.

האידיאל מבחינתי היה, כמו שאמרתי, יד שנייה ב-400 ש"ח.. אבל מכיוון שעד זה די קשה למצוא, אז יש את מה שנתתי בלינק..

פורסם
  • מחבר

האמת שכן -

הבעיה העיקרת הינה הדיסק קשיח, שמכטע בכולם הוא נע לכיוון 40 גיגה (דווקא זה בעייתי מכיוון שיש הרבה מוזיקה..)

בנוסף, יש לצמצם לתחום איזור המרכז - ושם רוב המחשבים הם פנטיום 3..

אני מצאתי מאיזור המרכז אולי 3 מחשבים ששווים התייחסות..

אבל אולי אני סתם בררן.

עריכה - וחוץ מזה, אם אתה כבר הולך לסכום של 800+, כבר עדיף, לפי דעתי, את המחשב שנתיי בקישור הראשון..

ככה שיד שנייה "משתלם" רק בסכום יותר נמוך..

שוב, זאת דעתי!

אל תבין לרגע לא נכון - אתה מאוד עוזר (: ותודה רבה!

פורסם

אתה בהחלט קצת בררן, תאלץ לנסוע רחוק אם זה מה שצריך ותאלץ לוותר על מקום אחסון ואולי להוסיף בנפרד בעוד כ-200 שקל, אין מה לעשות, אתה שוכח שהתקציב שלך נמוך מאוד מאוד ולכן תאלץ לעשות וויתורים!

פורסם
  • מחבר

לנסוע רחוק ולשלם הרבה כסף זאת בעיה כשהמשכורת החודשית הינה 356 ש"ח (ככה זה כשאתה חייל..לא נורא, עוד 8 חודש מתשחררים ואז נרוויח קצת כסף בתקווה).

בכל אופן, המחשב, במידה ובאמת אני אקנה בסופו של דבר, מיועד למתנה.

לא לי.

אני זוכר שהתקציב שלי נמוך..

פשוט מפתיע אותי שאנשים מוכרים פ-4 במחירים של קרוב ל-1K, כשבסכום הזה כבר ניתן לקנות מחשב חדש! (הלינק המצורף בתחילת השרשור) -

יותר מזה, בלינק שצירפצי - המחשב הוא עם 160 גיגה.. ברור שזה לא הכל, אבל במקרה הספציפי שלי, זה מאוד מאוד משמעותי ורלוונטי.

הייתי בשמחה קונה -4, 1.6, 60 גיגה (סתם דוגמא, כן) ב-400-450 ש"ח.

ושוב - ברור שאני "מדבר פה הרבה באוויר"

פשוט אני לא סגור על עצמי עד הסוף האם אני באמת הולך לקנות מחשב או לא(עסק יקר בשבילי כרגע.. כן, גם 300 ש"ח זאת הוצאה ענקית)..

אז ככה, גם תוך כדי השיחה ולשמוע דעות של אנשים, אני חושב..

וחזרה לעניננו - אני חושב, בגדול, שהמחשב שנתתי בלינק די "לוקח" על שאר המחשבים ביד 2 (שנמצאים באותו טווח מחירים, הכוונה)...

תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

מסכים איתך ב-100% נראית הצעה מעולה גם אם ישימו ספק ומארז ג'נרים שזה כנראה מה שיקרה, אי אפשר לבקש יותר בתקציב הזה.

[ח"ח על נתינת המתנה הזאת אני מבין שזה מישהו חשוב שאתה מוציא עליו 1000 שקל, הייתי רוצה להיות מישהו חשוב בשבילך :jump:]

פורסם
  • מחבר

חחח רוצה להיות חברה שלי? (:

מה לעשות, הגברת סטודנטית ועובדת על המחשב..

הבעיה שכרגע היא נמצאת עם פנטיום 2, שעד שיש מזל והוא גם קצת עובד- אז הוא מצפצף מפה ועד הודעה חדשה (כן, אני יודע שיש מצב שזה הזכרונות, הבעיה שהוא דפוק מאוד מלא בחינות..)

פורסם

חחח רוצה להיות חברה שלי? (:

מה לעשות, הגברת סטודנטית ועובדת על המחשב..

הבעיה שכרגע היא נמצאת עם פנטיום 2, שעד שיש מזל והוא גם קצת עובד- אז הוא מצפצף מפה ועד הודעה חדשה (כן, אני יודע שיש מצב שזה הזכרונות, הבעיה שהוא דפוק מאוד מלא בחינות..)

לא אני אוותר על התענוג תודה :]

ואני אומר לך על המחשב הראשון באתר שנתת, ושתתחדש.

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עוד תגובות מעוד אנשים

בעיקר על המחשב שנתתי אליו לינק בהודעה הראשית

להלן הלינק בשנית:

http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23

המחשב הראשון

מאוד יכול להיות שאני אלך על זה..

אז אני צריך בבקשה עצות ותגובות..

פורסם
  • מחבר

מנסה להקפיץ, ברשותכם..

:jump::jump: :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים