עבור לתוכן

בקשר לחיל תותחנים.(ויחידות טכנו' לבעלי 72)

Featured Replies

פורסם

התקשר אליי הבחור ושאל אם אני מעוניין שהוא יסדר לי מיונים לתותחנים.

חוץ מהגדודים יש :

א)מערך רקטי.

ב)מורן.

ג)מזלטים-זיק.

אני מעוניין לעשות תפקיד מעניין בצבא שמשלב מחשבה ועבודה עם טכנולוגיה אז רציתי לשאול מה אתם אומרים על איכות היחידות הנל ואם שווה להתמיין.

תודה

פורסם

עד כמה שאני יודע ממכרים מורן היא אחלה יחידה

גם כיף מאוד להיכנס למורן אבל זה כבר סיפור אחר

פורסם

אני הייתי במערך הרקטי, ידוע בתור MLRS.

מקום טוב ללא ספק, אבל יש מקומות יותר טובים ממנו.

אם אתה כבר מגיע לתותחנים, אז תנסה להגיע לזיק (ורוב הסיכויים לא תצליח, כי רק 1 מכל מחזור גיוס מגיע לשם), ואם לא לשם אז עדיף MLRS (או מורן).

אם יש לך אופציה להגיע למקום אחר (לא בתותחנים), אז לא חסרים מקומות טובים

מורן זה פחות טכנולוגי מMLRS, אבל קצת יותר "קרבי"

פורסם

אתה מיועד לתותחנים והציעו לך מזל"טים?

קפוץ על זה, מיד.

פורסם

מורן זה פחות טכנולוגי מMLRS, אבל קצת יותר "קרבי"

אל תדבר על מה שאתה לא יודע. מכל בחינה עדיף לשרת במורן/מיתר על פני MLRS.

פורסם

אל תדבר על מה שאתה לא יודע. מכל בחינה עדיף לשרת במורן/מיתר על פני MLRS.

ומאיפה לך שאני לא יודע?

אני מכיר את שתי היחידות מעולה, ואני גם מכיר שלמורן נכנס עכשיו אמל"ח חדש שהוא מאוד מתקדם.

אני מדבר על הגדודים שכרגע פועלים.

עוד שנה גם לMLRS וגם למורן יכנס אמל"ח חדש \ שיפורים שאי אפשר לפרט עליהם פה...

אני גם מכיר על יחידה חדשה בתותחנים בשם יואב שהוא בכלל לא הזכיר פה.

פורסם
  • מחבר

אז אני אומר לו שאני מעוניין מזיק ומורן.

לפי ידיעתכם אלו יחידות איכותיות שמשלבות טכנולוגיה ולימוד קורסים מעניינים בטכנולוגיה שיכולים לעזור גם באזרחי לידע מתקדם בגלל עבודה עם אמצעים מתקדמים?

פורסם

אז אני אומר לו שאני מעוניין מזיק ומורן.

לפי ידיעתכם אלו יחידות איכותיות שמשלבות טכנולוגיה ולימוד קורסים מעניינים בטכנולוגיה שיכולים לעזור גם באזרחי לידע מתקדם בגלל עבודה עם אמצעים מתקדמים?

שלושתם יחידות איכותיות שמשלבות טכנולוגיה, וזה קצת עוזר בקורות חיים לעתיד.

אם אתה רוצה שזה ממש יבנה לך עתיד אז זה רק זיק (או קצונה והתקדמות באחרים, למרות שזיק זה לרוב גם קצונה)

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבחור אמר שכל המיונים לזה זה רק אחרי הגיוס לחיל תותחנים האם בקשה להתמיין לשם יכול לפגוע לי במיונים אחרי שאני עושה בצבא?!

פורסם

בנאדם מה הקטע שלך,

אתה הולך לצבא או שאתה הולך ללימודים אקדמיים?

פורסם
  • מחבר

הוא אמר שבכדי להבטיח לי מיון לשם אני צריך לשים במנילה תותחנים עדיפות ראשונה,עכשיו אני מפחד ליפול לגדודים שם שאני ממש לא רוצה להגיע לשם...

מה אתם אומרים?

פורסם

מנהל - לנעול ולמחוק את השרשור דחוף. יש פה עבירות ביטחון מידע מפה עד שנה הבאה. ואני שירתתי במורן אז אני קצת מבין בנושאים.

ילדים - כדאי שתשתקו קצת יותר, במיוחד באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

איזה עבירה?!

הוא אמר שבכדי להבטיח לי מיון לשם אני צריך לשים במנילה תותחנים עדיפות ראשונה,עכשיו אני מפחד ליפול לגדודים שם שאני ממש לא רוצה להגיע לשם...

מה אתם אומרים?

פורסם

ששששששששששששששששששששש...

שהבריטים לא ישמעו!

פורסם

עכשיו הבחור אמר שכל המיונים לזה זה רק אחרי הגיוס לחיל תותחנים האם בקשה להתמיין לשם יכול לפגוע לי במיונים אחרי שאני עושה בצבא?!

תקשיב, בכל מקרה, לא משנה מה, אם תגיע לתותחנים אתה תעבור גיבוש ומיונים כדי שיחליטו לאן תלך...

אז אני לא מבין מה הוא בדיוק מסדר לך...

וכמו שאמרתי, יש מקומות יותר טובים אם אתה מחפש טכנולוגיה.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 17:23:09

מנהל - לנעול ולמחוק את השרשור דחוף. יש פה עבירות ביטחון מידע מפה עד שנה הבאה. ואני שירתתי במורן אז אני קצת מבין בנושאים.

ילדים - כדאי שתשתקו קצת יותר, במיוחד באינטרנט.

בוא'נה אתה חי בסרט, לא נאמר פה כלום חוץ מהקיום של היחידות, שאפשר למצוא על זה מידע בערך בכל מקום בעולם, כולל באתר של הצבא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים