עבור לתוכן

TV out בשחור לבן...

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך 7600gs עם יציאת tv out

הכל היה מחובר טוב ופעל עד שהטנכאי בא וניתק את זה, עכשיו ניסיתי להפעיל את זה מחדש (יש את הכבל s-video שמתחבר למפצל כזה שמתחבר לכרטיס מסך)

ורואים בשחור לבן. ניסיתי את כל האפשרויות בחיבורים (יש שלוש צבעים ירוק, כחול ואדום) ורק על הירוק זה פועל אבל בשחור לבן. עשיתי חיפוש פה בפורום וניסיתי לשנות את השיטת שידור בדרייברים לפאל (כל האפשרויות) אבל זה לא שינה כלום, עדיין זה בשחור לבן.

ניסיתי גם באפשרויות להכניס צבעים אבל זה גם לא עבד.. מה עוד אפשר לנסות ?

עריכה: עכשיו באפשרויות זה קולט את הטלוויזיה כHDTV ולפני זה היה כתוב רק TV .. שום דבר שניסיתי לא שינה את זה..

פורסם

תפרט באיזה מתאמים וכבלים אתה משתמש, זה נשמע כאילו אתה מנסה להתחבר ל"שליש אות" של קומפוננט או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

אני ינסה להסביר עד כמה שאני יודע.. היה לי רדאון 9200 שקניתי אליו כבל s-video שהתחבר אליו ישירות

שקניתי את ה7600gs קיבלתי איתו מתאם שאני חושב שקוראים לו Component ולו יש חיבור שמתפצל לשלושה כבלים בצבעים אדום ירוק וכחול. ודרכו אפשר לחבר את הכבל הישן אל הכרטיס מסך.

פורסם

אז זהו שלא,

אם אתה משתמש בכבל של הקומפוננט, האות וידאו מתחלק לשלושת החיבורים ובשביל לקבל תמונה מלאה אתה צריך להשתמש בשלושתם (זאת אומרת שגם הצד השני, הטלויזיה, צריכה לתמוך בחיבור קומפוננט).

אם הטלויזיה שלך תומכת רק בקומפוזיט(RCA, בננה בודדת צהובה) או SVIDEO, אתה צריך לחבר לכרטיס מסך מתאם שמוציא את החיבור הזה.

פורסם
  • מחבר

אז איך זה פעל טוב לפני זה..?

עריכה: אולי תוכל לעזור לי בדרך אחרת, לפני שהוא ניתק את זה כשהייתי מחליף בין המסך מחשב לטלוויזיה היה אפשרות או את המסך או TV עכשיו זה הפך למילה HDTV, אולי זאת הבעיה. אתה יודע אולי איך אפשר לשנות את זה ?

פורסם

קומפוננט תומך עד רזולוציות של היי דפניישן, אולי בגלל זה הוא מזהה בתור HDTV,

בכל אופן, אתה בטוח שגם בפעם הקודמת חיברת את הטלויזיה עם אותו מתאם של הקומפוננט?

פורסם
  • מחבר

כן בטוח. רק כשמחברים על הירוק מקבלים תמונה, והיא בשחור לבן. לא משנה מה אני משנה בPAL בדרייברים..

פורסם

ומה אם תנסה לחבר עם כבר רגיל של TVOUT? עולה גרושים...

פורסם

שוב פעם אני מסביר, זה תקין, בחיבור קומפוננט האות וידאו מחולק ל3

הכבל הירוק הוא "Y" (לומה), הוא אמור להוציא רק אות שחור-לבן.

2 הכבלים הנוספים משלימים את התמונה.

במקרה שלך אתה לא מחבר לטלויזיה קומפוננט עם 3 כבלים אלא רק SVIDEO\COMPOSITE בעל כבל בודד, אז אתה צריך לקבל מהכרטיס מסך אות "מלא" בחיבור בודד, אני לא בטוח שהמפצל הזה של הקומפוננט מתאים למטרה הזאת, אבל אם אתה בטוח במאה אחוז שכן קיבלת דרכו תמונה תקינה בפעם הקודמת אז תעלה תמונה של המפצל.

פורסם
  • מחבר

מצאתי בקופסא של הכרטיס מסך עוד כבל, כנראה שזה הכבל הישן שבו השתמשתי בכרטיס מסך הקודם

חיברתי אותו אבל הוא לא פעל, הוא לא קלט אותו בכלל.. (זה חיבור אחד צהוב) צריך לעשות משהו בהגדרות או משהו ?

פורסם

ואטוס,

בד"כ אם אני לא טועה הY משמש גם כY וגם כקומפוזיט

פשוט צריך להגדיר את זה,

אבל הכי מומלץ זה בSVIDEO אם אין לך קומפוננט

אתה תצטרך מתאם RCA ל SV

פורסם

פשוט צריך להגדיר את זה

יכול להיות שאתה צודק, אני לא רוצה להתווכח על מה שאני לא סגור עליו.

השאלה אם הוא צריך לשנות הגדרות של PAL למינהם או הגדרת צבעים (YUV\YPBPR וכו').

פורסם

99% מהמקרים הבעיה היא בחיבור/מחבר/מתאם, או הגדרת סוג החיבור, האזור ממש זניח

1. מהסיבה שברוב הגדול מאוד של טלווזיות היום הזיהוי של שיטת השידור אוטומטי

2. וכנ"ל בדרייברים של הכרטיס מסך,

כלומר יש פה אוטומטי בריבוע.

אני אומר מניסיון, לי הייתה בעיה מאוד גדולה בעיניין,

ברוב גדול של המקרים מדובר במתאם, כי יש מתאמים שהם פשוט שינוי של הצורה, ויש כאלה שיש בהם ממש ממירים קטנים

(לא יודע בדיוק אילו רכיבים נמצאים בפנים, אבל זה לא פשוט X ל Y, זה עושה המרה כלשהי)

:xyxthumbs:

פורסם

אגב תמונה "שחור לבן" יכולה להיות בגלל שלא מוגדרת שיטת שידור נכונה... ניסית לברור בין סוגי Pal ל-NTSC?

אם אני זוכר נכון, צריך לבחור ב- Pal-B/G/D/K/I (תלוי כמובן אם הטלויזיה תומכת)

פורסם
  • מחבר

ואטוס,

פשוט צריך להגדיר את זה,

אבל הכי מומלץ זה בSVIDEO אם אין לך קומפוננט

אתה תצטרך מתאם RCA ל SV

איך אני מגדיר את זה..?

וDimka ניסיתי לשנות שיטת שידור זה לא עבד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים