עבור לתוכן

חייב עזרה דחופה בביולוגיה למבחן מחר בבקשה \=

Featured Replies

פורסם

לילה טוב :)

מנסה להתכונן למבחן בביולוגיה מחר!

למי שמבין קצת בזה אז אני דיי צריך מיפוי של הדברים..

זה ככה לא?:

גוף האדם--->תאי רביה(שנמצאים באשכים ואיפושהו בחצוצרה לא?)---> 46 כרומוזומים מהאם ומהאב ביחד (23 מכל אחד)--->2 מהם, הם כרומוזומים X ו-y---> בתוך ה-2 האלה יש Dna---> ה-dna מורכב מהרבה חלקים (כן? איזה?)---> כל חלק כזה מכיל 3 גנים---> הגנים מכילים את כל התכונות בתוכם (האללים שקובעים את התכונות וכל הדברים האלה שאני כבר יודע מפה).

אני לא ממש הבנתי בכיתה וזה ממש חשוב ודחוף אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?

פורסם

תאי הרבייה אצל הנקבה נמצאים בשליה (יכול להיות שאני טועה במילה) ואחת עוברת כל פעם דרך החצוצרה לאיפה שההפריה

הDNA מורכב מ4 חלקים

אדנין (A) עם תימין (T)

וגואנין (G) עם ציטוזין ©

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה..

המבחן כבר היה וכנראה אני יקבל 60 חח :kopfpatsch:

שונא בצפר...משקיע 6 שעות ללמוד למבחן ואז גם מקבל ציון גרוע..מבאס רצח :-\

פורסם

שונא בצפר...משקיע 6 שעות ללמוד למבחן

עד שלא תשקיע פי 2 מזה אין לך זכות להתלונן בכלל. מה זה 6 שעות יא מסטול? S:

אחחח הילדים של היום.....

פורסם

תאי הרבייה אצל הנקבה נמצאים בשליה (יכול להיות שאני טועה במילה) ואחת עוברת כל פעם דרך החצוצרה לאיפה שההפריה

C)

...השלייה זוהי הרקמה שמקבלת את הביצית המופרת ומשמשת ככר לגדילת העובר.

היא גם המחזור שיוצא פעם בחודש אם לא נקלטה ביצית מופרת וכמו שבטח ניחשת הביצית היא מה שבו נמצא החומר הגנטי והיא אכן נפלטת פעם בחודש מהשחלות, שנמצאות בקצה החצוצרה, דרך החצוצרה לכיוון הרחם ושם איפשהו בדרך אמורה להתבצע ההפרייה במקרה שהיא מתבצעת ובמקרה שלא גם הביצית מתווספת לשלייה בתור המחזור החודשי.

חפרתי אני יודע אבל משעמם לי נורא :-X.

פורסם

...השלייה זוהי הרקמה שמקבלת את הביצית המופרת ומשמשת ככר לגדילת העובר.

היא גם המחזור שיוצא פעם בחודש אם לא נקלטה ביצית מופרת וכמו שבטח ניחשת הביצית היא מה שבו נמצא החומר הגנטי והיא אכן נפלטת פעם בחודש מהשחלות, שנמצאות בקצה החצוצרה, דרך החצוצרה לכיוון הרחם ושם איפשהו בדרך אמורה להתבצע ההפרייה במקרה שהיא מתבצעת ובמקרה שלא גם הביצית מתווספת לשלייה בתור המחזור החודשי.

חפרתי אני יודע אבל משעמם לי נורא :-X.

אמרתי שאולי התבלבלתי במילה X:

התכוונתי לשחלות

וכל מה שאמרת לומדים בחינוך מיני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים